User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
82 sonuçtan 77 ile 82 arası

Konu: Bankadan çekilen para için yardım

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alakasız ama geçen şirketten arkadaşımın başına geldi.

Hesabını kontrol ederken 4000TL fazla olduğunu gördü, işlem dökümünde geçmişte hiç öyle bir para gözükmüyor.

Müşteri hizmetlerini aradı, hesabından fazla para olduğunu söyledi karşı tarafta alaycı tavırla hesabınızda ki parayı bilmiyormusunuz muhabbeti falan yaptı çözümsüz kaldı orada kontrol edicez dediler.

Ertesi gün tekrar hesabı kontrol ettik, hiç bir iz olmadan hesaba giren 4000TL hiç iz bırakmadan uçmuş gitmiş O parayı çekseydi ne olurdu çok merak ediyorum..
    Aynı olayı trilyon bazında bizzat görmüşlüğüm var hiç dokunmadık

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bu ve benzeri olaylar çok ama çok kısa sürede düzeltmeler yapılıyor. nihayetinde bankada hesaba giren parayı ordaki insanlar sisteme işliyor. bu işlem sonrası yenini buluyor
    en yakın geçen hafta Şirket için Y. Kredi Ticaride yaşadığımı anlatayım
    Eleman bankonun arkasında teleşlı telaşlı bişeylerle uğraşıyo bende bekliyorum. ne yapıyorsa kendisi çözemedi sanırım yandaki bayana kısık bir sesle aynen şöyle seslendi
    - ya ayşe geçen sankodan yatan 35 milyon euro vardı şimdi parayı bulamıyorum
    bunu duyan ayşe aynı telaşla fırladı elemanın masasına ne yaptıysa bi iki kontrol den sonra bir oh çekip
    - olm adamların 35 milyon eurosunu USD hesabına girmişsin para euro olduğu için havuzda transfer bekliyor dedi

koskoca 35 milyon EURO adamlar avare çocuga diyorumki ya bu para transferi değilde başka bir hesaba geçseydi karşı tarafta bunu çekseydi ne yapacaktın.. olurmu beyfendi hiç öyle şey diyor.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bankayla ilgili yeni gelişmelerimiz...

Bi kaç şikayet sitesi ve Tüketici hakları için yapılan girişimlerden sonra 2 hafta banka tarafından aranmaya ve konunun incelendiği cevap verileceği şeklinde cevaplar almaya başlamıştım..
    Geçen hafta içide bankadan bir yazı aldım

xxxx nolu şikayetinizle ilgili yapılan inceleme sonucunda söz konusu paranın xxxx nolu kartınızla doğru şifre girilerek çekilmiştir. bu yüzden Kişesel kart bilgileri ve kart gizliliği konusunda hatalı olduğum görülmüş ve parayı ödemeyeceklerini belirtmişler.

Bunun üzerine gelen bu kağıtla bende direk savcılığa gittim zaten savcılıkta beni cağırmak için karakalo kağıt göndermiş tesadüf oldu
    neyse Banka savcılığa ATM ye ait bir kayıt göndermiş ama söyle bir durum söz konusu paranın çekildiği saat 4:44 - Bankanın gönderdiği kayıt saati 3:00 ile 4:00 arası buna birde ATM'de saat farkı vardır. demişler

İzlediğimiz görüntülerde hiç bir kimse ATM ye gelmiyorda gitmiyorda gece gece bomboş bir ATM
    Savcı yeniden ifade vermemi istedi ancak ifadeyide kendi yazdırdı ve yazıya aynen şöyle başladı
    bankadan gelen kayıtlar Şikayetçi ile birlikte incelenmiştir.
    gece olması sebebi ilede şahıs/şahıslar teşhis edilememiştir.

Savcı bunu yazdırdıktan sonra ben sinirlenerek itiraz ettim birazda sesim yükseldi sanırım

- Savcı bey gece olması sebebi ile diyosunuz ama ATM ye gelen yokki neyi tespit edeceğiz zaten banka bu paranın üzerine yatmaya çalışıyor. gönderdikleri kayda bile saat farkı var demişler.. ** doğru olduğu bile şüpheli... ayrıca bana gelen yazıda da Paranın benim kartımla doğru şifre girilerek çekildiği yazıyor. madem öyle gelen nerede.. dedim ve savcının tepkisi aynen şu ; YANİ.......

bende tekrar şunu söyledim şimdi siz ifadeye gece olması sebebi ile diyorsunuz bu yüzden yapılan incelemede ifadeyi okuyan
    - Evet ATM ye biri gelmiş ve karanlık diye yüzünü seçememişler şeklinde düşünecek beni kimse çağırıpta bunu sormayacak ve dava bu şekilde düşecek olan benim parama olacak dedim

ve son deyişim oldu Sayın savcim, Sen bana işimi mi öğreteceksin diyerek... ifadeyi yine aynı şekilde bana imzalattı

o sinirle bende dışarı çıkar çıkmaz bankanın gönderdiği kağıtta imzası olan Pınar isimli bilmem ne inceleme yöneticisini aradım ve

- Siz olmayan bişeye nasıl imza atarsınız diye onunla tartıştım kadında herşeyden bi haber ne kayıtlara bakmış ne bişey yapmış önüne bir kagıt koymuşlar oda imzalamış

Pınar hanıma savcılıktan çıktığımı ve gönderilen kamera kayıtlarını izlediğimizi ancak ATM ye kimsenin gelmediğini fakat kendilerinin imza attığı bu kagıtta paranın benim kartımla şifre girilerek çekildiğini yazdığını dolayısı ile usülsüzlük yaptığınızı bu yüzdende savcıılığa kendilerinden de şikayetçi olduğumu söyleyince Tüm tavırlar değişti ve yeniden inceleyeceğini söyledi
    en son cuma günü arayarak biraz yoğun olduğunu ama çarşamba günü kesinlikle bana döneceğini söyledi

kısadan hisse sizinde anlayacağınız gib tam bir YILAN HİKAYESİ oldu

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savcı büyük terbiyesizlik yapmış. Bu olaylarda zaten işimi bana mı öğreticeksin diyenler çok oluyor. Polisinden savcısına müdüründen memuruna fark etmiyor. Şimdi sana onu imzalatmak istedi birde ama ben yerinde olsam asla imzalamazdım.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Savcı büyük terbiyesizlik yapmış. Bu olaylarda zaten işimi bana mı öğreticeksin diyenler çok oluyor. Polisinden savcısına müdüründen memuruna fark etmiyor. Şimdi sana onu imzalatmak istedi birde ama ben yerinde olsam asla imzalamazdım.
    açıkcası Savcı ile olan konuşmalarımız biraz sert geçti

Abi biraz piskopat tarzında çıktı... Aslında bende ufak tefek minyon tipli biriyim ama sinir var ve bazen kendimi tutamıyorum agzımdan çıkanlarada sahip olamiyorum şimdi durduk yere iyicesinirlenip Savcıyla tartışıpta nezarete girmeyi gözüm kesmedi çalıştığım şirket için hoş bir durum olmazdı...
    mecbur uzatmadım ama şirket avukatlarına sordum onlarda bu tarz şeyler çok olduğu için İtiraz hakkın olacaktır. dediler tek sorun herhangi bir sorun yada benim itirazım olursa işlerin biraz daha uzayacağı
    ayrıyettende Bankanın gönderdiği kamera kayıtlarını bu hafta dilekçe ile savcılıktan alacağım ve yeni bir şikayet başlatacağım

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    direk dava aç akbank ne zaman bankaydıki zaten 5 yıl önce bıraktım orayı lanet banka ben garantide huzurluyum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)