ah bana denk gelecekki gün yüzü görmemiş küfürlerimi patlatsam birer birer o kamillere..
Bana da +35 ile başlayan numaralar sardı bu ara.
Ahhaha işler güçler bu konuya da el atmış...
532 757 10 55 biraz önce aradı 680 tl borcum varmış 500 ü ayın 15 ine kadar ödemem lazımmış müşteri hizmetleri numarası olabilirmi bu cok saçma geldi
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Bi tanıdığım abimin annesini arıyorlar,annesiyle tanıdığım abimin ortak hesapları var 48 bin tl gibi bi para var hesapta,şahıs kadını korkutuyor hesaptaki parayı verdikleri hesapa yatırmazsan torunun oğlunu kaçırırız gibisinden birşeyler söylüyor,ve oğlunun diğer bankalardaki hesaplarına telefon numarasına kadar söylüyor kadın iyice korkuyor,oğluna telefon açıyor fakat ev telefonlarını bile o anda kesmişler,kadında oğluna söylemeden götürüp parayı yatırıyor söyledikleri hesap numarasına.Aynı zaman içerisinde 9 kişiyi daha aynı şekilde dolandırıyorlar ve hepside yüksek miktarda paralar,işin içinde bana banka'da var gibi geldi yoksa anında hesapdan 48 bin tl gibi bi rakamı çekmek istediğinde anında vermiyorlar diye biliyorum bi kişininde 90 bin tl sini alıyorlar olay izmirde gerçekleşiyor karşı tarafta anında ankara üzerinden parayı çekiyor.Üstünden 1 ay geçti hala olayı çözemediler ailenizi,eşinizi,dostunuzu uyarın böyle şerefsiz pislik kişilerin oyunlarına gelmeyelim..
Beni bi aramazlarki kaynatiyim![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)