Valeye asla araba vermem. Valeye vermemekten mekana girmekten vazgectigimi bile bilirim.
Printable View
Valeye asla araba vermem. Valeye vermemekten mekana girmekten vazgectigimi bile bilirim.
Sıkıntı nedir o zaman?
"sen üretim yapan bir tesisin sahibi olsan, senden mal almaya gelen adamın aracı otoparkta parçalansa " beni ilgilendirmez, oraya koymasaydın " diyebilir misin? ya da o adam senden mal alır mı bir daha?"
Sen böyle yazınca o tarz bir cevap almışsın gibi anlaşılıyor da.
Basbaya laf..
Mekanım varsa, vale şirketinin valesi müşterimin yani ekmeğimi veren kişinin arabasını hayvan gibi kullanıyorsa ve bende adam'sam o vale firmasının ağzına sıçarım.. Neticede vale firmasının da ekmeğini veren benim.. Eh vale firmasının ağzına sıçılırsa o hayvan gibi araba kullanan valenin de ağzına sıçılır..
Herşey balığın başıyla alakalı.. Başındaki adam, kendisine ekmek yedirene saygı duyacak kadar adamsa, vale de adam olur. Sana lafın neresi dokundu?
O zaman 10 cafe/rest.tan 8'ini işleten adam değil ? Yıkamacıların yarısını işletenler adam değil ? Servislerin neredeyse tamamının sahipleri adam değil ? Öyle mi ?
Köşe yazısı yazmıyorsunuz burda , biraz mantıklı yazın lütfen
Ortada yanlış var evet , kesinlikle bende şikayetçiyim. Ama adam değil diyerek sağa sola sallamak da hiç doğru değil.
Oba'ya girmediğimizi biliyorum bende :) yani ne var ki arkalara ceksek anahtar bende kalsa ?
Ondan sonraki haftalarda yardımcı oldular sağolsunlar ama :)
Hiçbir zaman vermedim, vermeyi düşünmüyorumda babamdanda boyle gördüm :) Birtek yıkamacılarda..
Gerci hem valesiz hem otoparklı mekan cok nerdeyse hiç yok veya az sanırım :)
doğru olanıda o zaten ama sıkıntı şuki ordaki mekanlarda mekan sahibi pek yok yani buranın sahibi benim tapusu bana ait diyicek tek şahıs yok.. çok karmaşık ilişkiler ortaklıklar şirketler var genelde işletmeciler var onlarda daha iyi bir para veren olursa oraya transfer oluyorlar o yüzden pek mekanı sahiplenme diye bir mevzu yok.. sadece belli bir düzey ve kalitede işleri götürüyorlar o kadar..
1.'si köşem ya da yazım seni zerre ilgilendirmez. Haddin değil o konu hakkında yorum yapmak, haddini aşma. Nerede ne yapacağımı da sana sormadığım için fikir verme.
Evet 10 cafeden 8'i eğer müşterisinin arabasının hayvan gibi kullanılmasına göz yumuyorsa, kendisine ekmek veren müşteriye doğru davranılmamasına göz yumuyorsa adam değil.Yıkamacı da, sanayici de, servis de müşterisinin arabasının hayvan gibi kullanılmasına göz yumuyorsa o da adam değil.
Mantığım da gayet yerinde...
Sen, sana ekmek verenin malının hayvan gibi kullanılmasına göz yummayı "adamlık" olarak değerlendiriyorsan git kendi mantığını sorgula..
Bebek Lucca'nın valesine yaklaşık 2sene önce kredi verirken aylık kazancının 6-8.500 tl arası olduğunu duyduğumdan beri Vale bey olarak adlandırır kıçı kırık araçlarımıza binmeleri gibi aşağılamada bulunmam.
Bize anca fişne suyu verirler orda valeliği unut:D
lan arkadaş etilerde nusret açıldı açılalı tüm sokaklar dolu, tutmuş adamlar hepsini park yeri yok:D
Valla çok iyi ki herhalde tıklım tıklım
Eti cok iyi biliyo piyasadaki cogu insana gore dogruya dogru, ayrica cogunlukla gelir masaya kendi sunum yapar falan baya ilgilidir. Ona gore biraz, bana gore bayagi cig birakir eti sunum yaparken sipariste, ozellikle soyliyceksiniz yoksa bildiginiz kanli et gelebilir :D Lokum ve kafes diye tabir edilen etleri bana gore 10 numaradir :) Fiyatlar cok uygun sayilmaz. Seven cok sever ya da direk kil olurlar, oyle bi mekan :)
O değilde geçen gün tavsiye üzerine Çiftehavuzlardaki J.Burger'e gittik, 10 TL hamburgere verince bir an egt 800'leri gördü :D :D O kadar tavsiye ettiler ama çok affedersin hiç 10 TL'lik değildi, üstelik mayonez ve ketçup'ı kendileri yapıyorlarmış, mayonez bildiğin sümük gibi.
Nusret'te sanırım adam başı minimum 100 TL ödeniyordur. Kapıdaki valelerde hesaba son geçirmeyi yapıyorlardır. :D:D:D:D
Haliyle içerideki yaşanan acı yüzünden bir hışımla otomobiline binip gazlama diye aracı vale getiriyor, o ara sen valeye sardırdığından yediğin kazığın acısıda kafadan gitmiş oluyor, ama beyinde yer ediyor. Sonra ne zaman sado mazo istesen doğru nusrete :D :D :D
jumbo iyidir ya
mayonezi de cidden güzeldir :D
Ataşehirde Özgür Şef var, kapıda da haliyle bilimum valeler var, ilk defa gidince ulan içeride ne kadar geçirecekler diye gittim kendim park ettim. Neyse ne diyecektim, adama dedik iyi pişmiş getir, et bir geldi, yumruğum kadar ve bildiğin az önce yaralanmış gibi gayet kanlı canlı :D:D:D
Birader bu ne ben yemem bunu dedim, aldı eti gitti, 15dk sonra geri getirdi, bir bıçak darbesi ile yine etraf kan revan oldu, zannedersin eti Dexter pişiriyor. Bu yine kanlı canlı dedim, ama usul böyle hede höde höy diye zırvaladı bende mecburen kanlı kanlı yedim eti. Kıl oldum bir dahada gitmedim.
Kapıdan da nasıl çıktıysam artık valeler başıma üşüştü, aracınızı getirelim neydi markası falan dediler :D (ödediğim hesaptan yüreğim şişince haliyle 2 beden genişlemiş vaziyette dışarı çıktığımdan beni ne sandılarsa artık, ne marka söylesem getireceklerdi herhalde :D :D :D )
Cars baya iyi buarada :D sadece mekan kotu cevahirde olmasin ya :( cevahir diyince oranin yikamacisiyla tartistigim aklima geliyor. O derece pislik tipler.
RUMELİHİSARDA oturuyorum...Bende sizin yerınızde olsam hayatta kesinlikle VERMEM ....
Sadece valeye araba verilerek gidilecek bir mekan varsa ya taksi ile giderim ya gitmem. Valeye araba felan vermem. Yıkamacıda ileri geriyi bile ben yapıyorum valeye araba verip içeride otururken beynimin türlü komplo teorileri ile %100 Load'a vurmasına gerek yok.
Kız arkadaşla gidince mecbur veriyoruz zaten lokmanın önünden geri viteste ters şerit tam gaz gitmelerinden bizden sonra nası kullandıkları az cok belli vermemek lazım...
konuya girip baktıkça yazasım geliyor :D OBA'da cins bu konuda arabayı istediler vermedim adam üstü kapalı s.git ozaman dedi bende gittim ahsuasha :D
la benim hiç valeye vericek arabam olmadı :( nemo'yu mu vereydim külüstür hidroliksiz,manuel camlı civic'i mi?
ben hep kendim park ederim valla.civic'le kuruçeşme kahvesi'ne gittiğimde bir gün verdim arabayı kıs kıs gülerek.herif alışmış tabi elektrikli direksiyonlu range'lere, audilere, bmw'lere benimkine bi bindi olduğu yerde manevra yaptıracak ya.bi asıldı direksiyona.dönmüyor :D sonra camı açıp bana laf söleyecekti baktı cam da manuel...direk açtı kapıyı efendim şuraya çeker misiniz arabayı dedi :D :D