User Tag List

Sayfa 2/10 İlkİlk 1234 ... SonSon
180 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Rumeli Hisarı Lokma Cafe - Vale Sıkıntısı

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 306TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç içi vibrasyon ve korkarak açtığım kaputta sağ yatmış motoru görünce çokta zor olmadı

bebek midpointe bisikletimi bırakmam
    maksadım sana laf soylemek ters davranmak deıl oncelıkle bnı yanlıs anlama ama arabanı alttan vurmus olabılırler onu soylemeye calısıyorum .kulagı kıran adam aksı tasıyıcıyı salıncagı eğmiş olabılır bı kontrol etmende fayda var. hos bı durum deıl tekrar gecmıs olsun.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla etiler bebek-sahil tarafında ki valelerin araçları kullanışını park edişlerini gördükçe içim acıyor.

Adam jipi öyle bir kaldırıma parketmiş ki jip için bile yüksek daha neler neler.

Etiler'de ters şeritte kapatıp dip gaz giderler araç yetiştiricez diye..
    Maalesef çok kötü kullanıyorlar. Mümkün olduğunca gitmemeye çalışıyorum yada ispark'da yer varsa kendim park ediyorum. Aksi halde sinirim bozuluyor yemek yerken.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hafta içi rahatlarda hafta sonu istanbul sahile hücum edince mekanlarda tıkabasa dolunca birde sadece turlamaya gezmeye çıkanlar var arabanın içinde sucuk baklava yiyip tur atan kardeşler abiler ablalar adamlar araçları ulus kısımlarına bırakıyorlar ordan aşağı motorsikletlerle inip yenilerini alıyorlar o sıra o hengamede sürtüyorlar vuruyorlar araçları..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsterse dünyanın en iyi valesi olsun, elin ogluna hayatta vermem arabamı.. Ben kredisini öderken alnımın damarı çatlayacak elin barzosu alıp içine sıçacak..

Oto yıkamada bile kurulamak için kendim çıkartıyorum. Kimin ne dedigi, ne düşündügü ..kimde bile degil..
    Tango-1 never dies.

306TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maksadım sana laf soylemek ters davranmak deıl oncelıkle bnı yanlıs anlama ama arabanı alttan vurmus olabılırler onu soylemeye calısıyorum .kulagı kıran adam aksı tasıyıcıyı salıncagı eğmiş olabılır bı kontrol etmende fayda var. hos bı durum deıl tekrar gecmıs olsun.
    yok yok yanlış anladım. cümlem sivri geldiyse kusura bakma. o saatlerde ki piskoloji ile yazdım.

aracı zaten çektik servise a dan z ye bakıcaklar. içim rahat etmeden binemem zaten arabay. basamam da .

sabah ola hayrola bakıcaz içimize ne kaçmış.

saolasın tekrardan
    POLO CUP

SİZİN HAYALLERİNİZ, BENİM GERÇEKLERİM VAR !!!

ÖZGÜR ERMEK

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genelde öyle , bende en son verdim bin pişman oldum, ondan sonra bidaha kimseye vermedim , vermemde aracımı
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bebek midpoint valesine sağlam bıraktığım şöför kapısının teslim aldığımda kapanmaması çok üzmüştü beni..
    benim bahsettiğim mekanda midpointti , adam geri geri kesici ile gidiyodu en son arabamı gördüğümde
    Livestrong

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben gecen hafta corvetti werdim girise koyucaksan veririm yoksa bulurum ben duzgun bi yer dedim,tam önune cektiler 1 km bile kullanamadi,önu musaitti gerci yanastirana kadar 10 lira benzin harcatti bagirttira bagirttira ama bunada sukur..

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok yok yanlış anladım. cümlem sivri geldiyse kusura bakma. o saatlerde ki piskoloji ile yazdım.

aracı zaten çektik servise a dan z ye bakıcaklar. içim rahat etmeden binemem zaten arabay. basamam da .

sabah ola hayrola bakıcaz içimize ne kaçmış.

saolasın tekrardan
    umarım sorun omrunu doldurmus kulak vs dir herhangı bı darbeye baglı bırsey olmaması dılegıyle .ama o valeye bı fatura kesmek lazım.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben gecen hafta corvetti werdim girise koyucaksan veririm yoksa bulurum ben duzgun bi yer dedim,tam önune cektiler 1 km bile kullanamadi,önu musaitti gerci yanastirana kadar 10 lira benzin harcatti bagirttira bagirttira ama bunada sukur..
    senin arabayı zaten götürmezlerdi. mekanın önünde reklam olsun diyee.

hafta içi bazı akşamlar evet götürmüyorlar bırakıyoruz. ama bundan sonra santim kımıldatmam yada severler lokmasını parayla eziyet çekiyoruz.
    POLO CUP

ÖZGÜR ERMEK

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin arabayı zaten götürmezlerdi. mekanın önünde reklam olsun diyee.

hafta içi bazı akşamlar evet götürmüyorlar bırakıyoruz. ama bundan sonra santim kımıldatmam yada severler lokmasını parayla eziyet çekiyoruz.
    özet olmus bence cok geçmiş olsun bende yıkamada bile kurulamaya kendim cekiyorum kismeye verme taraftarı değilim allahtan izmirde pek valelik bir durum olmuyor gerekirse 2 sokak arkaya koyarım ama icim rahatta olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    umarım sorun omrunu doldurmus kulak vs dir herhangı bı darbeye baglı bırsey olmaması dılegıyle .ama o valeye bı fatura kesmek lazım.
    şikayet etsen ne olucak. adama fatura götürsen ne olucak. şikayet etsen halledeicez kusura bakmayın dicekler.

fatura götürsen kaç kuruş alıyo ne yi ödücek Allaha havale ettim.

Tek diyeceğim. Allah onlara parada malda vermesin.
    POLO CUP

ÖZGÜR ERMEK

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözümün önüne park etmedikleri sürece vermiyorum aracı. Öyle abuk subuk yerlere park ediyorlarki akıllara zarar corollayı bi keresinde 3 tekerde dururken görmüştüm bide birşey olmaz abi diyo

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şikayet etsen ne olucak. adama fatura götürsen ne olucak. şikayet etsen halledeicez kusura bakmayın dicekler.

fatura götürsen kaç kuruş alıyo ne yi ödücek Allaha havale ettim.

Tek diyeceğim. Allah onlara parada malda vermesin.
    faturayı mekana götürmek lazım ama kanıt yok
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valeyi geçtim yıkamacılarda bile altı üstü arabayı 3-4 metre ileri götürecek böyle bir agresif hareketler el freni ile durdurmalar Tamam bunalıyorsunuz anlıyorumda adam orda beni izliyor olabilir diyede düşünmesi lazım
    Golf MKVII 1.6 Tdi

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lokma valelerinin arabaları götürdüğü yeri bilseniz zaten hiçbir zaman vermezsiniz.

Baltalimanına götürse yine iyi düz yol ama onlar Yıldız Hisar Tesislerinin oraya çıkartıyorlar arabaları, yani rumelihisarüstüne...O ara sokaklarda kendiniz bile altını vurmadan gidemezsiniz, benim puntonun karterini patlatmışlığım var orda 20 ile giderken. O kadar rezil biryer...

Hisarda ispark tarafına parketmek lazım, orda da her zaman yer olmuyor. Ya da kafe elemanları isparkcının önüne gecip arabanızı almaya calısıyor.

Lokma zaten igrenc bir mekan...Öyle iyi bir yerde olup da o kadar vasat bir hizmeti olan baska yer tanımam. Kadir Topbaş ve Emre Belezoğlu ortaklığı diye biliyorum zaten, alkol bile yok.

Big Chefs Tarabya sahilin bence en iyi mekanı artık...Valeleri de çok kafa, ne zaman gitsem sohbet muhabbet arabayı da direk kapıya çekiyorlar. Otoparkları da var ama arabadan inerken uyarırsanız dikkatli bir sekilde götürürler. İt köpek yok aralarında hep düzgün efendi cocuklar...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

-HAKTAN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya o mekandaki valeler o kadar kasapki bir keresinde 265/65/18 tipi bildigin offroad çamur lastikli arabamın lastiğini yarmislardi

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valeye araba vermeyi ve Otoparkta anahtar bırakmaya karşıyım uyuz oluyorum onlarda bana Çünkü bekliyorum anahtar bırakmıyacağım dip köşeye çekmek için.

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lokma valelerinin arabaları götürdüğü yeri bilseniz zaten hiçbir zaman vermezsiniz.

Baltalimanına götürse yine iyi düz yol ama onlar Yıldız Hisar Tesislerinin oraya çıkartıyorlar arabaları, yani rumelihisarüstüne...O ara sokaklarda kendiniz bile altını vurmadan gidemezsiniz, benim puntonun karterini patlatmışlığım var orda 20 ile giderken. O kadar rezil biryer...

Hisarda ispark tarafına parketmek lazım, orda da her zaman yer olmuyor. Ya da kafe elemanları isparkcının önüne gecip arabanızı almaya calısıyor.

Lokma zaten igrenc bir mekan...Öyle iyi bir yerde olup da o kadar vasat bir hizmeti olan baska yer tanımam. Kadir Topbaş ve Emre Belezoğlu ortaklığı diye biliyorum zaten, alkol bile yok.

Big Chefs Tarabya sahilin bence en iyi mekanı artık...Valeleri de çok kafa, ne zaman gitsem sohbet muhabbet arabayı da direk kapıya çekiyorlar. Otoparkları da var ama arabadan inerken uyarırsanız dikkatli bir sekilde götürürler. İt köpek yok aralarında hep düzgün efendi cocuklar...
    bence de kesinlikle şuan her açıdan en iyi mekan sahil şeridindeki. valeler de çok efendi ve aklı başında. benden daha dikkatli kullanıyorlar

PimPCaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah arabalarımızı valelerin kötülüklerinden korusunn.. bende acısını çekmiş biri olarak asla valeye vermiyorum.
    EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)