Hafta içi rahatlarda hafta sonu istanbul sahile hücum edince mekanlarda tıkabasa dolunca birde sadece turlamaya gezmeye çıkanlar var arabanın içinde sucuk baklava yiyip tur atan kardeşler abiler ablalaradamlar araçları ulus kısımlarına bırakıyorlar ordan aşağı motorsikletlerle inip yenilerini alıyorlar o sıra o hengamede sürtüyorlar vuruyorlar araçları..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
İsterse dünyanın en iyi valesi olsun, elin ogluna hayatta vermem arabamı.. Ben kredisini öderken alnımın damarı çatlayacak elin barzosu alıp içine sıçacak..
Oto yıkamada bile kurulamak için kendim çıkartıyorum. Kimin ne dedigi, ne düşündügü ..kimde bile degil..
Tango-1 never dies.
Ben gecen hafta corvetti werdim girise koyucaksan veririm yoksa bulurum ben duzgun bi yer dedim,tam önune cektiler 1 km bile kullanamadi,önu musaitti gerci yanastirana kadar 10 lira benzin harcatti bagirttira bagirttira ama bunada sukur..
Gözümün önüne park etmedikleri sürece vermiyorum aracı. Öyle abuk subuk yerlere park ediyorlarki akıllara zarar corollayı bi keresinde 3 tekerde dururken görmüştüm bide birşey olmaz abi diyo![]()
Valeyi geçtim yıkamacılarda bile altı üstü arabayı 3-4 metre ileri götürecek böyle bir agresif hareketler el freni ile durdurmalarTamam bunalıyorsunuz anlıyorumda adam orda beni izliyor olabilir diyede düşünmesi lazım
Golf MKVII 1.6 Tdi
Lokma valelerinin arabaları götürdüğü yeri bilseniz zaten hiçbir zaman vermezsiniz.
Baltalimanına götürse yine iyi düz yol ama onlar Yıldız Hisar Tesislerinin oraya çıkartıyorlar arabaları, yani rumelihisarüstüne...O ara sokaklarda kendiniz bile altını vurmadan gidemezsiniz, benim puntonun karterini patlatmışlığım var orda 20 ile giderken. O kadar rezil biryer...
Hisarda ispark tarafına parketmek lazım, orda da her zaman yer olmuyor. Ya da kafe elemanları isparkcının önüne gecip arabanızı almaya calısıyor.
Lokma zaten igrenc bir mekan...Öyle iyi bir yerde olup da o kadar vasat bir hizmeti olan baska yer tanımam. Kadir Topbaş ve Emre Belezoğlu ortaklığı diye biliyorum zaten, alkol bile yok.
Big Chefs Tarabya sahilin bence en iyi mekanı artık...Valeleri de çok kafa, ne zaman gitsem sohbet muhabbet arabayı da direk kapıya çekiyorlar. Otoparkları da var ama arabadan inerken uyarırsanız dikkatli bir sekilde götürürler. İt köpek yok aralarında hep düzgün efendi cocuklar...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ya o mekandaki valeler o kadar kasapki bir keresinde 265/65/18 tipi bildigin offroad çamur lastikli arabamın lastiğini yarmislardi![]()
Valeye araba vermeyi ve Otoparkta anahtar bırakmaya karşıyım uyuz oluyorum onlarda banaÇünkü bekliyorum anahtar bırakmıyacağım dip köşeye çekmek için.
Allah arabalarımızı valelerin kötülüklerinden korusunn..bende acısını çekmiş biri olarak asla valeye vermiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)