Hocam biz zaten bütün parayı ver demiyoruz ki. Zaten cepteki tüm arayı arabaya vermek olmuyor, Max. 10bine aracı alır masrafını eder paşa paşa biner anlamında.
Printable View
dizel corsa candır, cebindeki paraya göre girişir arabaya, yapacağı da zaten kafası sağlam kırık değilse chip yay jant lastikten öteye gitmez, bunlar da adamı fazla üzmez. Honda'dan Pug'dan VW'den uzak dursun, honda hariç hepsini kullandım, cepte para bırakmamacasına sömürür. Honda'ların da ne kadar mod.a uygun arabalar olduğunu biliyoruz, gerek yok. Öğrenci spec araba dizel arabadır ;)
ef kasaya gitmiyor diyorsa ortada bir yanlışlık vardır...
1.1 dizel veya benzinli kia picanto alınır 2005-2006 model sorunsuz ekonomik mis gibi binilir gunluk kullanıyorum asırı memnunum sessiz konforlu ve sehir içi için yeterli atikliğe sahip
polo baksınnnn bnce
s2000 alsın, 120 ay kredi çeksin. sonra bana dua eder :D
kusura bakma ama senin arkadaşın e30 yada 106 gti hak ediyor :) elleme alsın 2 hafta sonra hevesi geçince aklı başına gelir
öte yandan tavsiye vermek gerekirse öğrenci adam kesinlikle dizel kullanmalı 15bin tl ye de çok sayıda dizel araç var, performans arıyorsa 11-13 civarında 1.3 corsa alıp 2bin lira harcarsa gayet tatminkar olur
Polo sportline bakın bence.Tek kapılı,açılır tavanlı olanları çok güzel;bir de jant-yay ikilisi geldi mi gayet şık oluyor.
Saydıklarının arasında en mantıklısı opel corsa B GSI. LPG de taktırdın mı tam öğrenci arabası e30 gti bunlar öğrenci adamı üzer. Ben öğrenciyken 6 sene vw bora kullandım öğrenciyken borayı satıp gırtlağına kadar dolu 106 e30 vs. yapılabilirdi :) ama gerek yoktu bence. Benim tavsiyem alsın bi gsi lpgli bi cold air bi spor helezon 4 sene yeter :)
listeede yok ama bence bitane clio çok güzel olur tüplü, eğer denk gelirsede 1.5 dci çok zor belkı ama 1.5 denk gelirse sizden kralı olmaz az yakar çok gezer çok kaçar :)
Bende öğrenciyim 9 ay falan 106 gti kullandım 1 ay önce sattım.15 lira bütçeyle 106 ya bulaşmasın ama.Daha önce tecrübesi varsa 106 gti alınabilir ilk araç olarak fakat 1.4 is almasını öneririm bence görselliğiyle oynayıp çok eğlenceli bir araç olur hemde temiz bişiler bulunur sanırım 15 lere. LPG side olduğu zaman çok eğlenceli olur. Başka türlü yakıt parasından araca bakım yapamazsınız tabi durumunuzu bilmiyorum benim fikrim :)
Alırdım dizel Corsa ya da Palio, bakardım keyfime.
206 3k bak.
megane coupe tavsiye ederim, güvenlik açısından ( abs - 4 airbag ) 1.6 16v 110 hp ( k4m sıkıntısız bir motor ) temiz alınırsa sıkıntı yaşamazsınız, yakıtı az yakıyor 7 lt/100 km civarı yakıyorum ist içi trafik ( sunrouf deri koltuklar cd changer.. vs o fiyatlara full bir araç :) )
106 gtı tartışmasız..
Corsa 1.3 cdti az yakar,chip takar daha fazla verim alır.Kasası ve modeli de güzel.
Eski temiz araç bulabiliyorsanız alın ama öğrenci adam ilk aracını e-30 veya 106 gti almasın.Sizde biliyorsunuz aracı almak ile bitmiyor bazı şeyler.Sonradan başka masraflarda çıkartabiliyor.
EF, 106 v.s gibi eski araba aldığı sürece uğraşıp duracak..Ham vakit hem nakit harcayacak...
Megan coupe listemize ekledik
vts 2 verelim
şahsen imkanım olsa tercihim Corsa GSi & 106 Quicsilver olurdu.Ae101,Clio felanda düşünebilir tabi.
corsa 1.3 cdti diyorum..
1.7 dti olabilir gibi şıklarda yok ama :D birde ne yakıyor acaba corsalar bilgisi olan varmı ?
civic si hb kesinlikle
Mazda Lantis practica ve astinayada Bir bakin...
quiksilver çok keyifli ve güzel bir araba, kliması da olursa başka arabalara dönüp bakmazsın..
al tek kapı dizel corsa çiplet azıcık mıncıklat hem az yakar hem çok gider :)
Civic si var isterseniz temiz bütçeyide aşmaz
Megane Coupe 1.6 16V veya Clio 1.6 16v
arkdaşın anldıgım kadarıyla benle aynı kafadaymış bende senin gibi dostlar sayesinde yırtabildiğim kadar yırttım bmw ile çıktım yola düşün taşın olmadı eg'le finali yaptım gördüklerim ve ögrendiklerim iyi araba iyi para daha az masraf eski araba çok masraf keyfe keder ve zorunlu olmak üzere alacagınız araç ne olursa olsun elinizde para kalsın mutlaka ilaç olcaktır hakkınızda hayırlısı :)
Clio 1.6 sport dusunebilirsiniz bence donsnim olarakta iyi bir arac fiytina gore
Hem yürüsün,hem dikkat çeksin diyosanız Corsa GSİ alın.Lpg li olduğunda genelde zor satılıyor ama günümüz benzin fiyatlarında hemen satmayı düşünmüyosanız lpg lisini bulup alın.5 lik spor yayla mis gibi olur dikkat çeker :) 15.000 yerine 12,000 lira gibi bir bütçeyle temizini alırsınız.
Kafasina girdim ae101 hem eco hem dohc hemde ufak dokunuslarla guzel.
mk2 clio yada megane sport :icon_tup: