Genelde 100 liraya satılıyor.10 gün boyunca sigara alsak zaten 100 liraya geliyor,her türlü avantajlı...Bugün sipariş verdim bakalım arkadaşım getircek haftaya.Umarım faydası olur bırakmama.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
tiryakiler bir spor salonuna yazılsın bırakırlar.bu ve buna benzer ürünler hikaye..çevremde kullanan baya kişi var ama hala sigara içiyorlr
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
Ben 4-5 gündür kullanıyorum Ego diye bişey ce4 modeli bugün bozuldu şarj olmuyorredkiwi veya joyetech alacağım ama denemeden almam sahtesi çok redkiwi özellikle duman yoğunluğu çok iyimiş
Vorsprung Durch Technik
sağlığa zararı var mı araştıran oldu mu ? geçenlerde bende içtim çok hoşuma gitti ama kesin bununda bi zırıltısı vardır. Bana pek sağlıklı birşeymiş gibi gelmedi özellikle o aromaları.
sigara bırakcaksan champix kullan ben ve çevrendekı herkez 37 kişi champix ıle bırakdık
elektronık sıgara ıle sıgarayı bırakıyorsun ama onun bagımlısı oluyorsun suan 8-10 aydır ıcen bı abımız ondan kurtulmaya calısıyor.
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Nasıl yok yahu. Bi gırtlak kanseri ya da akciğer sorunu yaşayan bi hastayla konuşun bak nasıl olumlu etkileniyorsunuz sigara bırakma konusunda.
Benim babam 11 sene önce rahmetli dedemi hastaneye götürdüğünde 25 yaşında bi solunum yollarında sorun olan gencin "anne baba bir daha içmeyeceğim o zıkkımı" diye haykırışını duyduktan sonra aynı gün bıraktı. Ki düzenli olarak günde 1.5 pakete kadar içerdi.
uygun fiyatlı isteyen olursa pm atsın redkiwi yoktu yeni geldi,ne marka olursa olsun (alman malı kesinlikle çin değil) 100 civarına bulurum,likit hediye +şarj vs vs daha da fazla para verilmez,etmez...vermeyin.
ben ovale elps C modelini aldım. araştırdığım kadarıyla bunu tavsiye ediyorlardı. red kiwi c6 kullanan arkadaşım var o da memnun alman malı sanırım. duman yoğunluğunu çok sevdim.
ego c6 modelini aldım 3 gündür ben de kullanıyorum ve sigara aklıma bile gelmiyo 18 mg likit kullanıyorum kullanan arkadaşlara da tavsiyem sigara bırakmak için kullanıyosanız 1 tüp sadece nikotin tüketip ondan sonra aromaları kullanmaları
Baya moda oldu bende almayı düşünüyorum valla![]()
benimde bir arkadaşım satıyor bunlardan bende onun kullandığını denedim tadı nargile gibi aynen. aromalıydı sanırım ondaki likit. isteyen olursa ego ce6 çift sigara ve şarz aleti 160 tl demişti sanırım. yanında sıvıda veriyormuş dekang marka isteyen olursa numarasını verebilirim.
Valla 2 arkadaşım aldı ego mudur nedir markası ikisi de bozuldu sonradan,yolladık bir şey değişmedi .
Sigara belki bundan daha yararlıdır,elektronik sigaraymış içinde ne oldugu neyi çektiginiz belli değil . Kafada bitirmedikten sonra elektronik falan hikaye bence . Bir abimiz de içiyor ne zamandır elektronik sigara ama sinirlenince hemen yakıyor normal sigaradan .Ne anladık bu işten![]()
Tek faydası kapalı mekanlarda sigara yasağını kaldırması![]()
imzasız..
içindeki tüplerde sigarada olmayan kimsayal birşeyler olduğunu duymuştum alıcak olanlar iyi araştırsın bence![]()
Almak isteyen arkadaslara yardımcı olurum uygun fiyattan![]()
zararları konusunda araştırma yapan varmı acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)