elektronik sigara

Thread: elektronik sigara

1. SOMEONESPECIAL's Avatar

SOMEONESPECIAL said:
    Quote Originally Posted by aslan View Post
    Kerem abi belki zordur tabiki ama madem sigarayı bıraktın bu elektronik olandanda kurtul artık be abi
    Yok be nerde.... Dün akşam atomizeri bozuldu bu gün paket aldım.
    Keşke bırakabilsem

2. twstr's Avatar

twstr said:
    Tahminimce elektronık sıgaranın zararlarının yalan oldugunu dusunuyorum..elbet zararı vardır fakat sıgara kadar degıldır..
    çevremde cok fazla ınsan bu sıgralar sayesınde sıgarayı bıraktı buda sektordekı dev fırmalara agır bır darbe oldu..sımdı bu fırmalar devletlerı medyayı basını zorlayarak elektronıgın karalamasını yapıyorlar..

Ben sıgara falan kullanmıyorm dısarıdan gozlemım budur ama elektronık olan ıse yarıyor kesınlıkle.ama sonra elektronıgı bırakma konusunda ne yapılmalı onu dusunmek lazım

3. cem_subasi's Avatar

cem_subasi said:
    geçen bi likit aldım adam meyveli diye verdi sigara içmekten nefret edersin insan böle bi tat yok Bildiğin agız spreyi tadında Likit alırken dikkat edin
    CUP Edition

Finansinvest

4. RottingChrist's Avatar

RottingChrist said:
    abi elimde aem v2 atomizer var uygun yollu veririm. şaka bir yana bu ürünü seçerken fitilsiz atomizerli olanlara bakmak lazım. fitilli olanlar çabuk bozuluyor ve zamanla duman oranı düşüyor.

Quote Originally Posted by SOMEONESPECIAL View Post
    Yok be nerde.... Dün akşam atomizeri bozuldu bu gün paket aldım.
    Keşke bırakabilsem

5. SOMEONESPECIAL's Avatar

SOMEONESPECIAL said:
    Quote Originally Posted by RottingChrist View Post
    abi elimde aem v2 atomizer var uygun yollu veririm. şaka bir yana bu ürünü seçerken fitilsiz atomizerli olanlara bakmak lazım. fitilli olanlar çabuk bozuluyor ve zamanla duman oranı düşüyor.
    İşi bilmeyince böyle oluyo.... Ama millet neler yapmış neler çözmüş.
    El altından gizli saklı acayip bir sektör oluşmuş yalnız.

Forumlar bile var. Youtube de atomizerin fitilini değiştirmek için videolar yüklenmiş.

İnsanlar atomizerin telini PHILIPS Ampülü kırarak içindeki tel ile sarmayı fitil
    olarakta spot lambalardaki seramikli ipleri kullanmayı denemişler ve becermişler.

6. SOMEONESPECIAL's Avatar

SOMEONESPECIAL said:

7. RottingChrist's Avatar

RottingChrist said:
    ben almak için gittiğimde doğubank kapısından içeri girer girmez herkesin elinde emzik gibi direk dikkatimi çekti. hemen hemen her dükkanın vitrininde çeşitli narkalar var. benim aldığım ovale marka ve atomizerin içinde tel fitil vardı. sigarayı bırakmak adına insanlar mucit olacak yakında.

İşi bilmeyince böyle oluyo.... Ama millet neler yapmış neler çözmüş.
    El altından gizli saklı acayip bir sektör oluşmuş yalnız.

Forumlar bile var. Youtube de atomizerin fitilini değiştirmek için videolar yüklenmiş.

İnsanlar atomizerin telini PHILIPS Ampülü kırarak içindeki tel ile sarmayı fitil
    olarakta spot lambalardaki seramikli ipleri kullanmayı denemişler ve becermişler.

8. semih's Avatar

semih said:
    ya ben araştırıyorumda anneme alıcaz, ***** annem atomizerdi fitildi pek beceremez. bunların en az sorun çıkaranı hangisidir?

9. RottingChrist's Avatar

RottingChrist said:
    ovale markasının fitilsiz atomizerli modellerini araştırın. hem tasarımı bir bayan için şık hemde araştırdıklarım arasında en kalitelilerinden birisi.

Quote Originally Posted by semih View Post
    ya ben araştırıyorumda anneme alıcaz, ***** annem atomizerdi fitildi pek beceremez. bunların en az sorun çıkaranı hangisidir?

10. SOMEONESPECIAL's Avatar

SOMEONESPECIAL said:
    Quote Originally Posted by RottingChrist View Post
    ovale markasının fitilsiz atomizerli modellerini araştırın. hem tasarımı bir bayan için şık hemde araştırdıklarım arasında en kalitelilerinden birisi.
    Sendeki bu model mi ? Ovale kaliteli ama pahalı yaw

11. semih's Avatar

semih said:
    Sendeki bu model mi ? Ovale kaliteli ama pahalı yaw
    OvaleTurkey.com Ödeme €194,00 EUR

içinde 1tane çiftli e-sigara ovale,2tane likit ve yedek parçaları mevcut. bence çokta fiyat farkı yok

12. SOMEONESPECIAL's Avatar

SOMEONESPECIAL said:
    OvaleTurkey.com Ödeme €194,00 EUR

içinde 1tane çiftli e-sigara ovale,2tane likit ve yedek parçaları mevcut. bence çokta fiyat farkı yok
    Fiyat farkı nasıl yok anlamadım ? Redkiwiyi 120 TL ye aldım ben Alman malı.
    Ovalenin en ucuzu 250 TL ama değer

13. semih's Avatar

semih said:
    Fiyat farkı nasıl yok anlamadım ? Redkiwiyi 120 TL ye aldım ben Alman malı.
    Ovalenin en ucuzu 250 TL ama değer
    aslında 79euroya ego-t diye bi modeli var ve çiftli olarak satılıyor yani 79euro\2 gibi düşünün. bende aslında batur abiyle konuştum istedim redkiwiyi ama elinde yokmuş malesef. ayın 1i 2si gibi elime geçicek burdan yorumlarımı yazarım

14. Berkan's Avatar

Berkan said:
    ovaleturkey.com yunanısatında bir şirket burdaya nakliye yapıyo ödeyince yada kapıda

burdada elips-c 400 lira zaten teekli olarakta almak isteyen olursa kutu bozulup halledebilirm isteyene eden varsa ulaşşın
    1881 - 193

15. 34btr1907's Avatar

34btr1907 said:
    aslında 79euroya ego-t diye bi modeli var ve çiftli olarak satılıyor yani 79euro\2 gibi düşünün. bende aslında batur abiyle konuştum istedim redkiwiyi ama elinde yokmuş malesef. ayın 1i 2si gibi elime geçicek burdan yorumlarımı yazarım
    şunun ovaleden hiç bir farkı yok , ce4 fitilli bu fitilsiz şarj ederkende içilebiliyor...

ce4-v3 geldi bu eleoT de var elimde isteyene çiftli ce6 da bulurum

ce4-v3 120,eleoT 130 ,çiftli set ce6 110 (ce6 diğerleri kadar kaliteli değil) sitelerde 180 cıvarına satarlar hybrid eleo t yi.

16. SOMEONESPECIAL's Avatar

SOMEONESPECIAL said:
    çiftli olunca noluyo ? Ikisini birden mi çekiyoruz )))

17. semih's Avatar

semih said:
    çiftli olunca noluyo ? Ikisini birden mi çekiyoruz )))
    bir anneme bir bana alıcaktım çiftli daha uyguna geldi mesela abi

18. nemonomani's Avatar

nemonomani said:
    beyler bunlardan ucuz temin etmek istiyenler benimle pm leşsin
    AS GARAGE

Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.

19. SOMEONESPECIAL's Avatar

SOMEONESPECIAL said: