beyler bence adam birilerine sinirlenmiş ben bu arabayı 40 a satarım demiş. sahibindene de kendini övmek için ilan açmışmatematikte öğretiriz. ayrıca o ilk resim efsane çocuk bakıyo diye koymuş çok belli çok güldüm, yazık memleketime.
konunun linkini atıp usta senle maytap geçiyorlar, ustalara saygı kalmamış bu memelekette diyesim geldi. Zenginin götü yemezmiş, parasını verir duygusal bağ kuramazmış...
Connecting site...
hatasızmış aracı kaldırıma çıkarıp lipi sürterek resim çekerek hatayı yapmışssın sen zaten. allah bilir daha nerelerde kaldırım görmüştür bu araç
Connecting site...
allah rızası için birisi açıklasın nasıl bir ilan yazısı bu. 20 paragraf şiir yazmış adam. demek bi m3 m5 e binse aman allahım.
Beyler kurallara dikkat.Sadece link verip yorum yazarsanız ceza var.SS paylasın.Konunun %99 u boş şu anda hiçbir link açılmıyor.Lütfen ekran görüntüsü paylaşın.
EvrenOZ
İlanın linkini yazıp sadece yorum yapan her kim olursa "mesaj sayısını yükseltmek için boşuna mesaj atmak" cezasına maruz kalacaktır.
Paylaşım yapabilmek için
- İlanın tuhaf olan yönü
- İlanın uygun boyutlarda fotoğrafı
- ilanın içeriğinin tamamı
- ilan linki
bilgilerinin yazılması gerekmektedir..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Connecting site...
Allah aşkına şu adamın açıklamasını bir okuyun yaÜzüldüm yemin ederim, mesja attım hesap no var para çıkarıcam diye
![]()
Connecting site...
Connecting site...
ılk resımdekı ılanda adama dedımkı sag aırbag patlakmı
hayır gayet sağlam , bunların görüntüsü hepsi öyle gösterebilirsiniz
dedi.
bende dıger ılan lınkını attım dedım ozaman bu uzaydan gelmısbenmı yanıldım dıcem ama kardesımede gosterdım aırbag kaplama yapılmıs herhalde resmen yalan soylenıyor. yada adamda bılmıyor
Bana mı saçma geldi yoksa cidden öyle mi bilmiyorum ama insan böyle duvarla ilişkiye girmiş şekilde olan araç fotosu koyar mı ilanabiraz geri al öyle çek arkadaş
Connecting site...
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
fotoğraf hileleri de var.
-aracın farları su toplamış ya da kararmış, is bağlamış. farları açık fotoğraf çekiyo adam belli olmasın diye.
-araçta sunroof ya da panoramik tavan yok. kadrajı üste tutmuyor ki görüntüde bomboş tavan çıkmasın diye.
-sürücü koltuğunun g.t kısmı ya da özellikle sol baldır kısmı felaket aşınmış diyelim. kokpiti falan çekerken koltuğun o kısmını almıyo kadraja. çirkin görünecek çünkü.
-sol kapıda boya var ve ton farkıyla bariz belli mesela. ne hikmetse aracın tüm fotorafları sağ cepheden çekilmiş.
bu şekilde çok var ama günahlarını almayalım, hepsi de bu şekilde değil diye paylaşmıyorum. sayısız...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)