Kola sebebiyle abimde 122 kilo geliyor.Bence bırakamıyorsan önce light içmeye başla bari sonra yavaş yavaş bırakırsın.Her canın çektiğinde ertele yarım saat sonra içicem de şartlandır kendini.Yada bardakları küçült öyle öyle bırakırsın umarım
Printable View
Kola sebebiyle abimde 122 kilo geliyor.Bence bırakamıyorsan önce light içmeye başla bari sonra yavaş yavaş bırakırsın.Her canın çektiğinde ertele yarım saat sonra içicem de şartlandır kendini.Yada bardakları küçült öyle öyle bırakırsın umarım
bağımlılık kafeinden dolayı olabilir mi? kola yerine sade kahve içmeye çalışsanız
Arkadaşım (kapı komşum) da aynı durum vardı 1 litre içiyordu oda eğer dikkat ederse.2.5 olmasa bile 2lt içiyordu günde.
Sonra sodaya terfi ettirdik.Asitli olduğundan o boğazda bıraktığı his benzer en azından.
Şimdide soda manyağı oldu.Sade içiyor.Arada limonlu.Günde 2-3 tane içiyor rahat.
soda tavsiye ederim en azından kola kadar zararlı değildiir.
bende asitli içecek ihtiyacımı soda/ayran karışımı ile gidermeye çalışıyorum cola ile fazla aram yok
Kolayı bıraktım 2 ayda 7 kilo verdim.Nasılsa verdim diye tekrar basladım.aynı kiloları 2 haftada geri aldım...Kola dediğin meret inanılmaz etkiliyor bünyeyi,bir süre sonra su içmediğni farkettiriyor insana.bende canımın kola istediği her an su içiyorum artık.
Bir nevi su detoksu,bugun karar verdim artık içmeyeceğim bir süre daha.
Suyu unutma aman aman : )
sadece kolayla değildir o ... kolayı azaltabilirsin. talıyı hamuru bırak bence :D kuzenim 18 kilo verdi. adamı tanıyamadım!
bende günde 8 10 kupa 3 kaşık kahve koyarak yaptığım kahveyi içiyorum sütsüz tek şeker...zararını ciddi görücem...sabahları kalkar kalkmaz 4 kahve içmeden kahvaltı yapamıyorum.
Geçen sene spora başladığımda şeker-tuz ve asitli içecekleri çıkarmıştım hayatımdan, çok zor birşey değil, aslında hiç zor değil. Ama şuan geri döndüm, günlük içiyoruz mutluyuz :D
Yakın zamanda gaza gelip tekrar bırakacağım ama :)
Hoba benim konum. Kilom ideal sayılabilir 2 senedir HER GÜN 2.5 litre veya 3 litre kolamı alır içerim. Bağımlılığın dibini yaşıyorum. Varmıdır çaresii :D
Bende kolayı yemekte çok severdim ama son 2-3 aydır her yemekte su içiyorum ve bambaşka bir keyf almaya başladım. Sadece ramazanda oruç açarken bırakamam. Bol buzlu soğuk bir kola tüm gün aklımdaki tek şey oluyor. Gerçi o suyla tanışmadan önceydi önümüzdeki ramazana kısmet bakalım. :D
Su herşey....
bızım hatun gunaydın dıyıp aslıyor gunde 4,5 lt dıyet kola ıcıyor nasıl bıraktııracm bılemıyrum :(
Bi de bu aralar monster a sardım 2-3 günde bir tane içer oldum.