Evet arkadaslar bir coğumuzun hep hayalleri vardır. şu arabayı alıp su swabı yapacam diye kafamızda surekli projeler vardır.
kimlerin Ne Hayalleri var Paylasalım mı ?
Mesela Benim B18C TURBO EG hayalim var İnsallah gerceklestirmeyi nasip eder rabbim![]()
Evet arkadaslar bir coğumuzun hep hayalleri vardır. şu arabayı alıp su swabı yapacam diye kafamızda surekli projeler vardır.
kimlerin Ne Hayalleri var Paylasalım mı ?
Mesela Benim B18C TURBO EG hayalim var İnsallah gerceklestirmeyi nasip eder rabbim![]()
" Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"
Golf Mk1*2*3
Bmw e36 coupe-cabrio
baştan sona restore edip istediğim şekilde yapıyım.Başka şan şöhret istemem![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Bir S40 1.9 T4 alıp sağlam yükleme planlarım varİddialı ve fiyatına göre donanım zengini olan bir araç. Aynı zamanda o paralara stock 200 Hp 300 Nm değerler
![]()
twingoya tu5j4(106gtimotoru) swap yapmak hayalim.artık nasıl tutunur nasıl uyar onu cepte para olunca dusunecegım. biri fikrimi çalarsa harbı ayıp eder he..
Para olsa sanırım bir bmw bir de gc8 yapardım![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
EK K20 yapıp hafiften üflemek olabilecek hayaller.
Bunun bir üst fantezisi de bu aracı 4 çeker yapmak. Gece gece yine hayallere girdik iyi mi.
bende de W201'e, 500 sec V8 swaplama var ama hayal olarak bakmıyorum şuan çok bilgi sahibi olmadığım için araştırma halindeyim hatta bilgi alabilmek adına konuda açacağım TR yapılmış olarak yok ama bulabildiğim yapılmış 1 tane var onunda yürür durumu nedir göremedim daha
eğer nasip olursa 2013 ilk çeyrekte başlayacağım
EJ20G motor bulup 1991 model subaru legacy turbo yapıp ralli ruhunu yaşamak ve yaşatmak
saygılarımla
MK1,5 Lagunayı BTCC ye çevirip K20 koymak..
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
E46 3.30 Ci ya da E46 M3 alıp simsiyah istediğim gibi yapmak ve onunla beraber ona çok iyi bakabilceğim bir sadece bana ait kapalı garaj.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)