sakarya akyazı güzel yerdir
Printable View
sakarya akyazı güzel yerdir
tam ben yazıcaktımki arkadaş cevaplamış.bende orduluyum.istanbuldan ordu merkez 910 km ve benm köyüm dahada iç kısımda gürgenpetepeden 30 km daha ilerde. istanbuldan ordu merkeze kadar yorulmuyorum fakat merkezden köye 2,5 saatte gidiyorum ve o yola her defasında lanet okuyorum berbat bi yol. kısacası orduyu düşünüyüyosanız ulubey'i geçmeyin üstelik eniştem orda memur halinden memnun güzel biyer. ordu merkezede bütün araçlar ordan geçiyor ulaşım konusunda sıkıntı yaşamazsınız lakin kışın biraz soğuk olabilir.
bencede sakarya coğrafi açıdan en ideal bölgedir memleketimdir sakarya taraklı
ttnet reklamkarındaki mümkünlü kasabası :D
reklamlardan sonra gelişmeye başladı evler çok eskidir tarihi eser durumunda olduğu için devlet desteği ile restore ediliyor
ama sakarya'ya en uzak ilçelerden biridir bolu sınırında
ayrıca sakarya olacaksa karasuyu tavsiye ederim
Çok teşekkürler arkadaşlar artık sonuç bekliyoruz :)
Konuyu çok geç gördüm bileydim yazardım ben de . Tercih yaptım bakalım kısmet, olursa nere olacak :)
Hayırlı olsun size de :)
tesekkur ederım . bugun bellı olur ınsallah sonuclar
Ayın 27 si diye okudum az önce :)
Abo çok geç . Nerde okudunuz acaba. Önceki atamada 2 günde açıklamışlardı da
ATANDIMMMMM :)))))) kütahya hisarcık'a atandım abilerim arkadaşarım
bence sakaryadan ferizliyi düşünebilirsiniz
sakarya karasu akyazı iyidir.
konuya bak. Konu başlığını okuyunca ahanda dedim ergenin biri polise kızdı tanıdıkları vasıtasıyla polis amcayı sürdürüyor bi yerlere. Olay farklıymış yaw.
geç oldu ama umarım ereğli seçimlerinizde vardır hiç pişman olmayacagınıza garanti verebilirim doğma büyüme ereğliliyim istanbuldan da güzel bir yer birde aile durumunuza uyucak biryer hayırlısı olsun tekrar..
Arkadaşlar teşekkür ederim bizdeki sonuç Rize Ardeşen :) Atanan arkadaşlara hayırlı olsun darısı atama bekleyenlerin başına :)
hayırlı uğurlu olsun kaç puanla atandınız acaba
69,88 puan ebelik bölümü.