sakarya akyazı güzel yerdir
tam ben yazıcaktımki arkadaş cevaplamış.bende orduluyum.istanbuldan ordu merkez 910 km ve benm köyüm dahada iç kısımda gürgenpetepeden 30 km daha ilerde. istanbuldan ordu merkeze kadar yorulmuyorum fakat merkezden köye 2,5 saatte gidiyorum ve o yola her defasında lanet okuyorum berbat bi yol. kısacası orduyu düşünüyüyosanız ulubey'i geçmeyin üstelik eniştem orda memur halinden memnun güzel biyer. ordu merkezede bütün araçlar ordan geçiyor ulaşım konusunda sıkıntı yaşamazsınız lakin kışın biraz soğuk olabilir.
Her Zaman Dile Getirdiğim Bi Cümle'' Millet Olarak Bişeyin B.kunu çıkarmayı çok Seviyoruz''
bencede sakarya coğrafi açıdan en ideal bölgedir memleketimdir sakarya taraklı
ttnet reklamkarındaki mümkünlü kasabası
reklamlardan sonra gelişmeye başladı evler çok eskidir tarihi eser durumunda olduğu için devlet desteği ile restore ediliyor
ama sakarya'ya en uzak ilçelerden biridir bolu sınırında
ayrıca sakarya olacaksa karasuyu tavsiye ederim
bence sakaryadan ferizliyi düşünebilirsiniz
sakarya karasu akyazı iyidir.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
konuya bak. Konu başlığını okuyunca ahanda dedim ergenin biri polise kızdı tanıdıkları vasıtasıyla polis amcayı sürdürüyor bi yerlere. Olay farklıymış yaw.
IN BOOST WE TRUST
geç oldu ama umarım ereğli seçimlerinizde vardır hiç pişman olmayacagınıza garanti verebilirim doğma büyüme ereğliliyim istanbuldan da güzel bir yer birde aile durumunuza uyucak biryer hayırlısı olsun tekrar..
Arkadaşlar teşekkür ederim bizdeki sonuç Rize ArdeşenAtanan arkadaşlara hayırlı olsun darısı atama bekleyenlerin başına
![]()
hayırlı uğurlu olsun kaç puanla atandınız acaba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)