safranbolu güzel yer bence tercıh edebılırsınız..ama köylerını bılmıyorum..
safranbolu güzel yer bence tercıh edebılırsınız..ama köylerını bılmıyorum..
samsundakı yerlerle ilgili; atamayla ılgılı bişey dıyemem ama en mantıklı yer asarcık.orayı da oyuzden tercıh eden cok olur sanırsam.kucuk kendı halınde bır ilçedir.eğer asarcık merkezde olursa iş yeri ulaşım sorunuda olmaz.köyde olursa bırsey dıyemem.
BaYTaR MURO
atama yaparken sehrın goruntusune aldanma fızıkı ozellerıden sogukluga bak saglıkcı dıyorsun bazı yerler kısın kar altında kalıyor zor olabılır hem hastalar hem onun ıcın alaplıyı gormustum guzel bır yer tavsıye ederım hayrlısı olsun
www.honda-tech.com
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Rize Çayeli hemen seç lale de kuru fasülüs partileri olsun
Rize Çamlıhemşin
Rize Çayeli
Rize Fındıklı
Rize Güneysu
RİZE güzeldir be
yağmurdan hoşlanıyorsan sıkıntı yok
sivas da sadece şarkışla seçeneğini önerebilirim ama sivas buz soğuk gerek yok![]()
Doğma büyüme Giresunluyum..Verdiğiniz ilçelerden Giresun merkeze en yakın yer Dereli..20-30 dk sürüyor..Küçük ve soğuk biryerdir doğalgazda yok ama kiralar uygundur diye düşünüyorum ama kira konusunda pek fikrim yokGiresun hakkında sormak isteğiniz birsey olursa pm atabilirsiniz
![]()
Şimdi genel olarak bakarsak Akyazı nın merkezi olsa en iyi tercih olabilirdi bence ama Haydarlar baya yukarıda dağlık bi köymüş , Akyazıdan uzak dikkat edin ilçeler demiyor köyler diyor ona göre adama bilgi verin de yakmayalım başını yengenin
Diğerleri hakkında pek bilgim yok ama Taraklı ilçe oldugu için bence köyden bi + katıyor bence.
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
'sinop saraydüzü uluköy' benim köyüme çok yakın sinop taki en iyi köy diyebilirim ama sıkıntıdan patlarsınız bilginiz olsun..
tabi ya ...
Gibi yorumlar bahsedilen yerler hakkında bilgi sahibi olmamı sağlıyorUlaşımdan kastım şudur kışın nasıl olur, minibüs vs şartları gibi. Köy olan yerlerin de ilçe merkezine olan ulaşım şartları önemli.
Arkadaş beni gayet iyi anlamışBelirttiğim liste de ilçeler de var ama ilçeler olmazsa mecburen köylerden seçmemiz gerekecek. İlk atama olduğu için riskli tayin olsa sorun yok. Puana göre alım olacağı için acaip bir içsel çatışma yaşıyoruz
Diğer arkadaşlara da cevapları için teşekkür ederim. Bazı arkadaşlardan pm ile bilgi alacağım.
sakarya karasu hürriyet koyunu tercih edebilirsiniz. son yıllarda karasu cok fazla gelişti. hurriyet koyu karasuya 14km uzaklikta, karasuda oturup rahatlikla gidip gelinebilir. karasunun da adapazarina uzakligi 50km dir. kış aylarinda sakin bi ilçedir, yaz aylarinda ise turizm sebebiyle nufus patlamasi yaşaraslen karasuluyum, her turlu sorunuza cevap veririm...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Rize'yi düşünmeyin bence. Annem ardeşenli her sene bir iki kez giderim. Çok gelişmiş bir yer değil ancak gelişmekte olan bir yer. Rize'ye 40 45 km uzaklıkta olması lazım. En ideali ordu gibi geldi bana. Rizeyi yazıcaksanız Rize merkeze yakın olduğu için Pazar'ı öneririm. Yanlız şunuda söyliyim Ardeşende kiralar baya ucuz iyi para biriktirebilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden![]()
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Zonguldak ereğli olabilir deniz görmek tercihinizse eğer ki ben deniz olmadan yapamam diyenlerdenim
devrek olabilir muştu abinin de dedigi gibi sessiz sakin.doğalgaz henüz zonguldağa gelmedi ama kömür cennetikömürün tonu 220 lira falandı 250 falandır şimdide.
Abim hakkınızda hayırlısı neyse o olsunkütahya yada trakya yok mu şıklarda
Öyle birşey olursa ara konuşalım..
Senin istediğin bilgileri veremem ama kabaca sakarya-samsun-trabzon üçlüsü daha mantıklı geldi bana, özellikle de sakarya![]()
Giresun seçeneklerinden merkeze en yakın olanı Dereli'dir. Özel araçla 20-25 dk minibüs-otobüs le 45-60 dk sürebilir. Merkezde doğalgaz var diye biliyorum kira durumlarını Giresunlu arkadaşlar daha iyi bilir. Alucra'nın merkezle bir alakası yok, zira Sivas Suşehri bile daha yakındır Giresun'a göreBitki örtüsü ve iklimi yeşil karadeniz dedikleri memleketten çokça alakasız
Çanakçı da aynı şekilde merkeze uzaktır. Zonguldak Ereğli değerlendirilebilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)