Supersonic blue bitane Turbo vardı countryside tarzı bi yerlerde gazlayan onun arkadasında görmüştüm youtube çalışsa atardım o araba çok güzeldi
Süper abi kalsın işte böyle araban bence çok güzelÇok sıkıldıysan boyat diycem ama rengide çok güzel.
Aynaya as kamçıyı devam![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şimdi bunlar da farklılık diye yapmışlar.![]()
Bence custom bir şeyler düşünmeyin, onun yerine kafayı 99 yapıp ek9 tampon ekleri, spoon ayna, güzel de bir spoiler ile bitirebilirsiniz. Aracın arka kısmı sanki biraz yukarıda kalmış.Bunun gibi;
Bu arada Enkeileri satmak isterseniz..![]()
bence makyajlıya çevirme sakın.
Makyajsız kalsın.
Değişikliğede gerek yok gibi gayet iyi duruyor aracın.
Sadece biraz daha alçaltabilirsen arabayı iyi duracaktır.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
yapmaa etme elleme görseli
şanzıman + aks al daha iyi![]()
Dr.ECU
arkadaşım oynama bu arabaylada lütfen!!! alacaksan bir karbon kaput ve bagaj,aynalar. ocakta gelecem yanına çünkü pazarlığaelleme arabamı
![]()
feel is everything
Yok hocam estağfurullah...
Ankette bulunan ilk seçeneğin yanına,spoon bagaj,kanat ve ayna + daha da basıp,catara patara devam etmelisin bence,orj. parçaları da sakla ama sonra sıkıntı oluyor![]()
500HP BHT Civic Turbo - YouTube
renk degisecekse electron blue pearl
![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
bir honda kullanıcı olarak çok abartı bence aracı biraz çingene gibi gösteriyor... benim terciim stok görünümden yana olurdu... yani sade görünüm ama içinde kaplan yatan bir araçsadece sesinden ürksünler isterdim... yanıma yanaştıklarında aracın rolantide bile kükremesi ztn yeterince sıra dışı olacaktır
![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Metin, değiştirebildiğin kadar parçayı karbon fiber ile değiştirmeni tavsiye ederim. mavi ile çok güzel bir kombinasyon olur![]()
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
En guzeli stok olmasi ama on taraf makyajli olursa guzel olabilir...
Her Türlü Mercedes-Benz Parçası İçin Ulaşınız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)