Yeni urunlerin ve var olan urunlerin yenidrn studyo cekimleri tamamlandi yeni katalogumuz cok daha detayli olacak. Maik adresinizi bana pm atabilirseniz kataloguzu gondereyim. Bu arada sizin sektorde turizm dunyasi dergisinde de reklamlarimiz yayinlanmaktadir bilginiz olsun.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Et icin dogru secim dokum tava.Ayrica torunlarinizin torunlarina kalabilecek kadarda saglamdir iyi dokum tavalar.Mangallarin aranan izgaracisiydim yillardir arkadas ve aile cevremde cokta severim izgara yapmayi ustunede Ozgur sefte 2 aydan uzun bir sure mutfakta izgarada calistim ozellikle steak icin dokum tava tavsiye ediyorum.Yalan olmasin steak icin bakir hakkinda bir bilgim yok ama sanmiyorum dokum tava kadar iyi olacagini (steak icin konusuyorum).
mısal yemegın yanık olması hosuma gıder aslında tam benlık alet edevatlar ama ne bekar yasıyorum nede mutfakta eskısı kadar zaman gecırıyorum.
dede meslegı kalaycılık memleket trabzon tencere candır.
umarım ıstedıgınız sektore gırebılırsınız.
Izgara ve et konusunda haklisiniz ztn biz kendimizde izgaralarimizda dokum tava kullaniyoruz. Soslari ise bakir hatta bununla alakali ocak ustunde bir dokum tava ustunde kuzu incik yaninda bakir tencere icinde hunkar begendi yapmistik cok da guzel olmustu![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)