User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Aramızda profesyonel Aşcı ya da Şef varmı?

  1. #39

    Üyelik
    Jul 2009
    Yaş
    39
    Şehir
    istanbul
    Mesaj
    5.957
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafaa_akca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İst and otelclık ve A.İ.B.U mengen ascılık okulu mezunyum..

    conrad ınternatıonal
    swissotel the bosphorus
    movenpick otel istanbul
    the rıtz-cartlon gıbı olerlerde calsıtım
    son ıkı yıldır da wineport.com: The Leading Wine Site on the Net otelın cheflıgını yapıorum..
    mutfagımda LAVA nın urunlerını kulalnıorum mumkunse sızdende katalog almak ısterım..
    bana mail adresinizi PM olarak atabilirseniz pazartesi gunu size katalogumuzu gonderebilirim.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

  2. #40
    Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Aug 2011
    Yaş
    30
    Şehir
    Afyon-Ankara
    Mesaj
    789
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben döküm tava kullanıyorum. Normalden ağır ancak ısı kontrolü bakırdan daha kolay. Bakırlarda ısı çok çabuk yükseliyor daha hafif daha iletken ancak ısı kontrolü bence kolay değil. Mühürleme işlemlerinde ısısı çabuk düşüyor. Deniz ürünlerinde elde etmek istediğin karamelizasyonu kolay yakalayamıyorsun bi anda ötesine geçiyor. Benim tarzım değil.
    Karamelizasyon ne kadar kompleks bi kelimeidir öyle abi
    Kelime dağarcığıma ekliyorum hemen
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

  3. #41

    Üyelik
    Jul 2009
    Yaş
    39
    Şehir
    istanbul
    Mesaj
    5.957
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mustafaa_akca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ýst and otelclýk ve A.Ý.B.U mengen ascýlýk okulu mezunyum..

    conrad ýnternatýonal
    swissotel the bosphorus
    movenpick otel istanbul
    the rýtz-cartlon gýbý olerlerde calsýtým
    son ýký yýldýr da wineport.com: The Leading Wine Site on the Net otelýn cheflýgýný yapýorum..
    mutfagýmda LAVA nýn urunlerýný kulalnýorum mumkunse sýzdende katalog almak ýsterým..
    Yeni urunlerin ve var olan urunlerin yenidrn studyo cekimleri tamamlandi yeni katalogumuz cok daha detayli olacak. Maik adresinizi bana pm atabilirseniz kataloguzu gondereyim. Bu arada sizin sektorde turizm dunyasi dergisinde de reklamlarimiz yayinlanmaktadir bilginiz olsun.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

  4. #42
    Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    May 2012
    Yaş
    37
    Şehir
    Turkiye
    Mesaj
    2.758
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben döküm tava kullanıyorum. Normalden ağır ancak ısı kontrolü bakırdan daha kolay. Bakırlarda ısı çok çabuk yükseliyor daha hafif daha iletken ancak ısı kontrolü bence kolay değil. Mühürleme işlemlerinde ısısı çabuk düşüyor. Deniz ürünlerinde elde etmek istediğin karamelizasyonu kolay yakalayamıyorsun bi anda ötesine geçiyor. Benim tarzım değil.

    Et icin dogru secim dokum tava.Ayrica torunlarinizin torunlarina kalabilecek kadarda saglamdir iyi dokum tavalar.Mangallarin aranan izgaracisiydim yillardir arkadas ve aile cevremde cokta severim izgara yapmayi ustunede Ozgur sefte 2 aydan uzun bir sure mutfakta izgarada calistim ozellikle steak icin dokum tava tavsiye ediyorum.Yalan olmasin steak icin bakir hakkinda bir bilgim yok ama sanmiyorum dokum tava kadar iyi olacagini (steak icin konusuyorum).

  5. #43
    ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Jul 2009
    Yaş
    39
    Şehir
    IST
    Mesaj
    8.714
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mısal yemegın yanık olması hosuma gıder aslında tam benlık alet edevatlar ama ne bekar yasıyorum nede mutfakta eskısı kadar zaman gecırıyorum.
    dede meslegı kalaycılık memleket trabzon tencere candır.
    umarım ıstedıgınız sektore gırebılırsınız.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

    No coffee!!!

    Hareli köyün polisajcısı !!!

  6. #44

    Üyelik
    Jul 2009
    Yaş
    39
    Şehir
    istanbul
    Mesaj
    5.957
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izgara ve et konusunda haklisiniz ztn biz kendimizde izgaralarimizda dokum tava kullaniyoruz. Soslari ise bakir hatta bununla alakali ocak ustunde bir dokum tava ustunde kuzu incik yaninda bakir tencere icinde hunkar begendi yapmistik cok da guzel olmustu
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

  7. #45

    Üyelik
    Jul 2009
    Yaş
    39
    Şehir
    istanbul
    Mesaj
    5.957
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mısal yemegın yanık olması hosuma gıder aslında tam benlık alet edevatlar ama ne bekar yasıyorum nede mutfakta eskısı kadar zaman gecırıyorum.
    dede meslegı kalaycılık memleket trabzon tencere candır.
    umarım ıstedıgınız sektore gırebılırsınız.
    Tsk ederim ridvancim. Bizde trabzondan usta bakiyoruz isleri dahada buyutucez insallah.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

  8. #46

    Üyelik
    Jul 2009
    Yaş
    39
    Şehir
    istanbul
    Mesaj
    5.957
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DejaVu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fransızlar ilk önce bakır tencereler kullanılmış olarak gözüküyor ama yanlış.
    atalarımız odun ateşinde bakır tencerelerinde yemek yapılmıştır ama ne yazıkki biz buluruz fikir biz veririz ama geliştirenler tabikide diğer kişiler oluyor malesef. söyledikleriniz doğru ben sadece tatlı için antakyanın yerlisin den ürün almışlığımız ve fransadaki meslektaşlarımıza gönderdik bile

    herhangi sorunuz yada fikir dayanışmak isterseniz ben yardımcı olabilirim arkadaşım
    Üstünden biraz vakit geçmiş ama yinede sorayım siz aşcı mısınız
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •