Hayatımdaki şuan en önemli varlığım kız arkadaşım şubat ayında başladık ilişkimize. Ocakta tanıdım onu. 2012nin en güzel hediyesi bana çok mutluyum onunla Allah bozmasın :)
Printable View
Hayatımdaki şuan en önemli varlığım kız arkadaşım şubat ayında başladık ilişkimize. Ocakta tanıdım onu. 2012nin en güzel hediyesi bana çok mutluyum onunla Allah bozmasın :)
2012 de çok işe girdim çıktım aşayukarı 5-6 iş değiştirmişimdir aralık ayında yeni bir işe başladım şu anda işimden memnunum maaşımda geyet yeterli olacak benim için 2013 de birde eşimle çocuk planımız var bakalım nasip kısmet ben çok umutluyum 2013 ten
20 günlüğüne sigarayı bıraktım 7 kilo aldım.
Okuldan atıldım, geri alındım.
Mayısta daha önce 3 yıl çıktığım eski kız arkadaşımla barıştım.
Ömrümde yapmam dediğim şeyleri yaptım.
Haziranda diyete başlayıp 3 ay içinde 22 kilo verdim.
Yaz tatilinde it gibi çalıştım.
Eylülde pederden son dakika atağıyla gelecek planlarımı değiştirdim.
Hatun yeni planlara uymak istemedi hatundan ayrıldım.
Eylülden aralığa kadar olan süreçte 19 kilo aldım.
7 kişinin toplanıp dalmasıyla sağlam bi dayak yedim.
İntikam hırsından kendimi yedim bitirdim, ama çok yakındır rahatlamam.
Yeni yıla bodrumu su basması yüzünden paspas yaparak girdim.
Hay spor gazetesi senin 2012.
Hayatımının içine sıçıldığı sene. Aralık ayında 4 yakınımı kaybettim. Çok severdim hepsini. 2 senelik kız arkadaşımdan ayrıldım.. Ailevi durumlar berbat. Ayrıca sınava giricem. Kendimi toparlayamadım psikologa gitmeyi düşünüyorum. 2013ten hiçbir dileğim yok. Hiçbir şekilde umutlu değilim. Sınava bile girmeyi düşünmüyorum. Ne olur ne biter bilmiyorum...
Lanet senenin bitmesine son 4.5 saat :)
2012 yılı Nisan ayında kendi işimi kurdum. Şu an Allah'a şükür iyi gidiyor herşey. 2013'ten umutluyum her ne olursa olsun. Umarım hepimiz için çok güzel bir yıl olur...