Ne çok iyi ne çok kötü ortalama bir sene oldu benim için.
Printable View
Ne çok iyi ne çok kötü ortalama bir sene oldu benim için.
Berbat bi yıldı işyerinde işlerimde sürekli sorunlar çıktı. ilişki hayatımda hala bi hareket olmadı. ilk arabamı gene alamadım.Çevremden arkadaşlarımdan uzaklaştım. iş ev arası monotonlaştım en önemlisi sevdiğim insanı kaybettim. benim için daha berbat bir yıl yok.
ben bu senede insanlara hak ettgı kadar deger veremedim göte götlük iyiye iyilik yapamadım üzüldüm ama üzmedim yanı bu senede insanlıktan ödün vermedim
Yıl cok kotu başladı benim icin.ilk 5 ay hakikatten cok kötüydü maddi manevi olarak.
Yaz aylarında butun isler üstüme kaldı.oyle ki 21 saat mesai yaptigim, gunu sadece 1 durumle geçirdiğim gun oldu.asiri yordu beni fakat mesleğim acısından cok sey kattı bana.
Toplam 5 defa karakolluk oldum.yine toplamda 365 gecenin 27 sinı arabada uyuyarak geçirmişim.
Sevdiğim kiz ben ona yaklaştıkça o benden uzaklaştı.pek iyi bir yıl degildi benim icin.
500 K TL borç ödedik 2 3 ev sattık bizim için kötü bir sene oldu. :(
2012 die bi yil yok hayatmda:) Askerdim:D hala askerim:d
benim içinde ortalama bir yıl oldu... ne iyi ne kötü...
yılın en önemli kararı, evlilik tarihinin kesinleşmesi kararıydı umarım hayırlı olur.
gelecek yılda herkes için bu seneden iyi olur inş
ıyı guzel herseyı gectım.
1-2 gune "baba" olacagım.hala algılamayasam da gelısmelerı,yeter sanırım :D
bayağı sıkıntılıydı odemeler bitmek bilmedi hala bitmiyor
işten çıkarmak zorunda kaldığımız elamanalr ve tazminatları bayağı zorladı bizi
iyi kotu devam ediyoruz çok şukur :)
Benim için iyi sayılmayacak bir seneydi kpss den atanamadım ve hala bekliyorum. İstemeyerek de olsa 99 model hb cıvıc imi sattım.Şükürler olsun şimdi yine arabam var ama o arabada hala aklım kaldı.
Benım ıcın süperdi.Orta vade deki bir amacıma ulaştım mutluyum :)
Allah herkesın yardımcısı olsun..Hayat şartları bazen iyi bazen cok kötü.
Arabamı aldım. Unvrsıteyı kazandım hersey bu zamana kadar guzeldı ama son hafta arabamı satınca son gunler berbat gecmeye basladı :)
İğrenç bi seneydi ne kadar kotu alıskanlık varsa hepsini bu sene edindim.Bide pavyon alıskanlıgı baya bi arttı önünü alamıyorum.
Herşey yolundaydı. gayet güzel gidiyordu. bir çok şey yaptım. ama tek sıkıntım oldu oda hepsıne herşeye bedel.babamı kaybettim :(
Konuyu bile gördükçe moralim bozuluyo o derece kötü
sağolun Allah razı olsun. kalanlara uzun ömür versin