Emniyet sitesinde randevu alırken
Plaka değişikliği noter satış
Plaka değişikliği ikametgah değişikliği
diye 2 seçenek çıkıyodu.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Gecmis olsun rehinli araba neden aldinki .habern ykmuydu rehinden umarim duzelir hemen...
www.honda-tech.com
Kasko-Sigorta yaptırmadıysan arabaya ara halledelim![]()
Ya İstanbul' a kadar gidiyosun gitmeden önce oturup konuşuyoz demiyorsun ki ben arabayı rehinli alıcam vs vs mevzuyu tam anlatmıyosun, hatta plaka almaya gidiyosun ertesi gün hallediyosunda cayır cayır e devletten plakada baktın, ağzını burnunu kırcam jumboarabadan falan soğuma sorarız araştırırız nasıl olursa bi yoluna bakarız dert etme bu kadar kendine
![]()
Hortt,, arkadaşlar aracımı satıyorum adam kredili alıcak birde aksaraydan gelicel doğal olarak plakadeğişikliği istiyecek fakat mağdur olmama adına ne yapılabilinir? İhtitaç kredisi al dedim yada 34 olarak devam et, bankacısını aradım genel müdürlüğe sorıyım dedi bakalım ondan ne çıkıcak?
Rehinli aracın plakası değişir. Başka şehirde kayıtlı olsada olmasada plaka değişir. Kime sorsam mümkün değil demelerine rağmen inat ettim be değiştirdim 3 günlük bir uğraşıdan sonra.
Öncelikle.
Plakalarınızı kaybettiniz (2 plaka birden)
(Çalındı derseniz polis karakolundan tutanak istiyorlar)
Sonra trafik tescil şubeye gidip plaka zayii bankosundan matbuu dilekçe alıp doldurdunuz ve evrak kayıttan havale ettirdiniz ve tekrar dilekçe örneği aldığınız yere gidip işleme koydurdunuz.
Sonra yine emniyetin içinde bulunan şöförler odasından ek-1 formu alıp doldurttunuz.
Danışmadan araç özet sorgu aldınız.
Trafik sigorta poliçe fotokopisi,ruhsat asılları ve fotokopisi. Kimliğiniz aslı ve fotokopisi, şirket adına kayıtlıysa son 1 yıllık oda kayıt sicil ve imza sirküsünün asılları ve fotokopileri yanınızda olacak.
Bu evraları araç yeni kayıttan sıra no alıp sıranız gelince teslim ediniz.
Size bankadan online muafakat koymalarını isteyecekler. Müşteri temsilcinizi arayıp bu işlemi yapmasını isteyin.
Size seçme plaka değil sıradan yeni plaka verecekler. Bankanız eğer plaka isterse sizden hangi plakayı vereceklerini öğrenip bankanıza bildirin.
(Biz bağış yapıp özel plaka almamıza rağmen ikna edemedik sıradan plaka aldık mecburen)
Size ruhsat teslim kağıdı verecekler bu kağıtla beraber ruhsatlarınızı teslim alın ve ordan verilecek plaka fişiyle plakanızı bastırın. Haydi geçmiş olsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)