User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
60 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: e36 Alınır Mı ? Tavsiyelerinizi Bekliyorum

JaSoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence sedan 316, 318 alacağına daha uygun fiyatlı ve temizi daha kolay bulunabilen 318ti lara yönel. 140hp, hafif, tek kapı bir araba.
    BMWnin hangi modeli olursa olsun temizini alırsan aşırı masrafı olmaz, pişman etmez. Kötüsünü alırsan da hayattan soğutur adamı.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de 3.18 compact öneririm, jason için +1

skyhigh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer sanayi ortamıyla haşır neşir değilsen araban bi sorun çıkartınca ilk müdaheleyi sen yapamıyorsan ben hiç bulasma cunku gorundgu gıbı deıl zaten 18 19 yasında bı arabadan bahsedıyoruz bende oğrencıyım tercıhımı saxo vts den yana kullandım sana c2 vts onerırım daha modellı daha spor

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı msk_bmw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E36 çok güzeldir, çok ayrı bi keyiftir ama artık temizi çok nadir kaldı. Yalnız 316 ve 318 aradığın için o fiyata temiz araba bulabilirsin. 320 olsa çok zordu, verdiğin ilandaki araçlar pek iyi durumda değil gibi.
    Bu aracı çok beğeniyorum fiyat-performans olarak, hemde 1.9 luk 140 hp lik is motor, bütçeni biraz zorlayıp pazarlık et derim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7403404/detay/
    Arkadaşa katılıyorum eğer imkanın varsa seferber et bu aracı al is deyip hafife alma sakın sağlıklı is ler 20 leri geçiyo bilgin olsun birde is motoru kolay kolay arıza çıkaran narin bir motor değildir eğer sağlıklıysa gönül rahatlığıyla alabilirsin kaporta olarak da düzgün duruyor

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bende e36 cabrio çok istiyorum yaza evlenicem kısmetse kız arkadasım da bayılıyor hatta balayına onla gidelim diyoruz. .. Ama gel görki 30 bin lirayı 95 model bir araca vermek içimi burkuyor.Hele hele aynı paraya Megane Rs ler vs alabiliyorken.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    compact al bence.tipinden dolayımıdır bilmiyorum genelde daha ucuz oluyor.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asıl sorun e36 alınır mı alınmaz mı değil... 15-16 bine araba alınıyorsa, acaba alıcının aklında ne kadarlık bir bütçe olduğudur... o fiyatlara aracı alıp yağını suyunu koyarak sorunsuz biner miyim diye soruyorsan, hayır binemezsin... 20 yaşında bir araçtan bahsediyoruz, ama halledilmeyecek de hiç bir kronik sıkıntısı yoktur... motoru iyi durumda ya da iyi yapılmış, diff ötmeyen şanzumanı çorba olmamış bir araç bulursan, soğutma sistemi bobinler radyatör hortumlar kayışlar buji vs değiştirip kafan rahat bir şekilde kullanabilirsin...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu otv ve mtv fiyatlari boyle yukselmeseydi daha makul olucakti e36 coupe cabrio zevki fakat bu saatten sonra cok daha az miktarda duser bu tip araclarin piyasasi. Muadili luks veya keyif araclarinin sifir fiyatlari *****... 2. el piyasasi bir sure daha boyle gider.

Ama 30 bin lira da etmezler bence, o ayri...
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    compact al bence.tipinden dolayımıdır bilmiyorum genelde daha ucuz oluyor.
    Compact lar bmw nin en tutulmayan ayrıca en çirkin arabası yarın bi gün satarken de çok sıkıntı yaşar o yüzden tavsiye etmiyorum e21 bile compactlardan güzel görünüyo gözüme

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi e36 hastası olarak bende diyebilirimki keşke imkan el verse sıralı 6 olsa.

compact ları bende sevmezdim halada sevmem ama biraz kurcalayınca güzel olabiliyor.

ama içi cidden kötü

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende e36 almaya niyetlendim baya bu konu ii denk geldi benim sorum şu şekilde olacak siz olsanız 1998 model honda civic 1.6 ies'i verip 1994-95-96 3.20 e36 alırmısınız?
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

By_MuGeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vescox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba değerli forum üyeleri forumda üyeliğim bulunuyordu ancak aktif değildim, ismim sertan istanbul'danım. artık aktif bir şekilde forumda olacağım ve size birşey danışmak istiyorum.

15-16 lira civarında bütçem var ve okula gidip gelmek amacıyla bir araç almak istiyorum. Gözümde 94 model e36 kasa 3 serisi var. 3.16 3.18 farketmez mümkünse tek kapı

Sizin bu konudaki öneri ve tavsiyelerinizi almak istiyorum, önerebileceğiniz araç varsa muhteşem olur.

Hayırlı akşamlar
    söyleyeceğim tek şek var bmw kumardır üç beş fazla ver temizini al ucuza kaçıp yıkık bir bmw alma kanser eder adamı

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende e36 almaya niyetlendim baya bu konu ii denk geldi benim sorum şu şekilde olacak siz olsanız 1998 model honda civic 1.6 ies'i verip 1994-95-96 3.20 e36 alırmısınız?
    en guncel modelini almaya calısırım kesinlikle.

konu sahibi arkadaş.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07018226/detay

bunla pazarlıgını yap jantları ve dıreksıyonu orjınallestır tabı farlarıda. duzgunse 10 numara. hemde sanırım 3.18 is motoru var.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temizse alırım.

bütçeni biraz geçiyor biliyorum ama paylaşmak istedim. zorlayıp alırasan bunu çok güzel duruyor. sadece direksiyonu değiştirip devam ederim ben olsam.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07905094/detay
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınız ne kadar eder bilmiyorum ama 96 ve üzerini tavsiye ederim dijital klima olması en önemli unsurlardan bi tanesi temiz kurcalanmamış bir e36 sahibini üzmez ısrarla yazıyorum parçacı korkulduğu gibi pahalı değil ***** siteye girip ordan aklınıza gelen parçaları aratın bakın e36 m tampon 220 tl mesela bmw konusunda eğer bilgili değilseniz sizi tek üzecek unsur ustalar olacaktır o yüzden 3 kuruş kar edeyim diye adı sanı duyulmamış yerlerde arabanızı kurcalatmazsanız başınız ağrımaz olaya çok fazla müdahele ettim sanki zorla e36 cı yapacam sizi

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sde30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınız ne kadar eder bilmiyorum ama 96 ve üzerini tavsiye ederim dijital klima olması en önemli unsurlardan bi tanesi temiz kurcalanmamış bir e36 sahibini üzmez ısrarla yazıyorum parçacı korkulduğu gibi pahalı değil ***** siteye girip ordan aklınıza gelen parçaları aratın bakın e36 m tampon 220 tl mesela bmw konusunda eğer bilgili değilseniz sizi tek üzecek unsur ustalar olacaktır o yüzden 3 kuruş kar edeyim diye adı sanı duyulmamış yerlerde arabanızı kurcalatmazsanız başınız ağrımaz olaya çok fazla müdahele ettim sanki zorla e36 cı yapacam sizi
    kronik pompa sorunu var diye duydum ama. aslı astarı yok dmi e36 larda? ben böyle bişi bilmiyorum.
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kronik pompa sorunu var diye duydum ama. aslı astarı yok dmi e36 larda? ben böyle bişi bilmiyorum.
    Daha çok e30 larda olan birşey pompa sorunu oda benzinin az olmasından kaynaklanıyor deponun içerisinde olduğu için pompa benzinin içinde kalması gerekiyo yoksa ısınıp arızalanıyor e36 için böyle birşeyi ne duydum ne yaşadım

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sde30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e36'cı olmak istiyorum bende bakalım kısmet olursa e36 3.20 alacam bir tane

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3162470/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4641638/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8753492/detay/

bu araçlar nasıldır mesela?
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

irfanakbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 6 aylık kadarda olsa eski bir bmw 3.20ci kullanıcısıyım.araç kullanım olarak gerçekten çok zevkli fakat, yakıtına para yetiştirmek çok çok zor.araç mubarek yakmıyo içyo içiyoo. 3.16 ci lerin yakıtı nasıl onu bilmem ama.birde bu araçlar çok sportif olduğu için sürekli sakin kullanabilen varmıdır acaba? o araç sende olunca şeytan sürekli dürter.şeytana uymasan birde her ışıkta illaki yanına bi kendini bilmez yanaşıp seni gaza getirmege çalışır. velasıl bu araçların temizini vede düşük km olanını bulmak bi hayli zor, bulsanda dünya para istiyolar.bence farklı daha ekonomik vede yüksek modelli araçlara bakabilirsin.
    profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.

''eski E36 mın şasesi sızlasın''

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)