yedek anahtarı 670 lira serviste falan değil normal sanayi fiyatı.almadan once bı kere daha dusunun![]()
bende öğrenci iken compacttan yanayım bagaj taşımanın bi anlemı yok boşu boşuna 100km'de ortalama 6lt yakıt yakar (fabrika verileri 3.18tiCompact için)
ilanlarda Open-Air tavanlı olanlarıda var sağlıklısı bulunursa çok güzel bir özelliktir
alınmaz. ille de alacam diyorsan 4 kapı 325tds'lere bak. hem dizel hem de diğerleri gibi cacık olmaz.
M. The most powerful letter in the world.
öğrenci adam için bu araç masraf kapısı olacaktır ve max 2 ayda bıkıp satılığa koyarsın ve 2. elide çok ağır bir araç. daha makul dizel araçlara göz at derim.
Ocağına incir ağacı diker, arabayı adam edeceğim derken okulun uzar gider bence hiç girme. Daha farklı modellere göz at derim.
Kardeşim dertsiz başına dert mi arıyorsun sen?
aylardır 2. araç olarak E36 Coupe bakınıyorum,
düzgün 3.20ler 25den aşağı değil,
her ne kadar hastası olsamda, O modeldeki arabalara 25-26bin vermeyi mantık dışı bulduğum için vazgeçtim,
15-16ya alacağın araç emin ol çok başını ağrıtır,
benim sana tavsiyem Saxo VTS olur,
O paralara düzgün bir VTS alırsın![]()
O paralara e36 nın temizini bulmak zor bence..alırsan da temizi alınmalı.Ama gözün bmw diye korkmasın parçası o kadar pahalı değil ve kolay bulunabiliyor.Yaklaşık 1.5 2 ay önce yakın arkadaşım 3.18 is aldı.İkinci elde ***** ufak tefek masraflar yaptı şu an çok da memnun fakat sen bu araçtan kesin alıcam diyorsan bütceni biraz arttırmanı ve yıkıklara bakmamanı öneririm..
What Goes Around,Goes Around
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Yorumlara bakıyorum da ne kadar negatif yaklaşmışsınız bu benim 5. e36ım bahsettiğiniz incir ağacıyla henüz tanışmadım sanırım kötüleyen arkadaşlar hep yıkık araba almış yıkık tofaş alsan oda incir ağacı diker dayım 4.000 liraya şahin aldı 3.000 lira kaporta masrafı çıkarttılar demek istediğimi siz anlayındiğer bir konuda 15-16 liraya niye temiz araba bulamazsın diyorsunuz onuda anlamadım 3.16 yada 3.18 gayet de güzelini ve temizini bulabilir ha 6 silindir için bahsediyosanız haklısınız ama bu arkadaşımız öğrenci ve ilk defa bmw alacak 6 silindir zaten tamamen gereksiz
İncir ağacı tabiri kullanıldığı için üzerime alındım. Araba işi zaten şans ama bahsettiğimiz araçlarda zaten eski teknolojiye sahip motorlar var. Bugün 3.18 dediğimiz araç 60 kuruşun altına yakıyor mu? Aracı kötülemiyoruz benim de gönlümde her zaman bir e36 olmuştur orası ayrı ama almak ayrı bir şey yürütmek ayrı bir şey. İlk araç ve öğrenci için bu araç uygun değil demek istiyoruz. Yanlış anlamayın.
Dipnot:4bine alınan şahin, 15bine alınan e36 ile aynı şey aslında.
bmw nin en büyük hatası compacttır benim gözümde..eli ayağı düzgün bi coupe almanı tavsiye ederim. model olarak yüksek değil ve sürekli gençlerin elinde yaşlandığı için biraz uğraştırabilir ama severek uğraşırsın. bende 2 haftalık bmw sahibiyim.. ufak tefek dokunuşlarla bunun gibi bişey çıkarırsın ortaya.
![]()
öğrenci bütçesiyle tek kelime sölerim ocağına incir ağacı diker o fiyata niyetlendiğin bmw
hiç heveslenme bile derim![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
masrafı illaki olur sonuçta yeni bir araç değil ve önceki sahiplerinin nasıl kullandığı önemli ***** bunlar biraz hor kullanılan ve zorlanılan araçlar. Ama dışardan gözüktüğü kadar pahallı değil parçaları ve bakımları.
Eğer alıcam diyorsan en mantıklısı piyasasının daha uzun olması nedeniyle compact ve 316 yada 318 motordur tabi lpg li olmak şartıyla.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8718054/detay/
bu ilana bi bakmalısın bence hem dizel hem uygun fiyat adam çok iddalı yazmış ama çelişkilerle mevcut yazısında bi bakılabilir ankarada tanıdık varsa
kardeşim geçen sene bende senin gibiydim . seçenek çok o fiyata ama karar vermek sıkıntı . senin düşündüğün araçların hepsini düşünmüşümdür e36 da dahil . bence bakım haricinde masraf etmiyeceğin yakıta az para verecegin bir araç düşün . o fiyata temiz e36 bulabilecegini sanmıyorum . ben gittim 1.4is aldım şuan memnunum . 10 ayda 20 bin km yol yaptım ve sanayiye 1 kere bakım için gittim . tek pişmanlıgım tek kapılı almam . 20 liraya 90 km yol yapıyorum otobüsden dolmuştan ucuza geliyor arabam suan .
Hangi sanayi yahu bu? 200-250 liraya her aracınki kadar kolay bir şekilde anahtarı yapılıyor bmw'nin abartamayalım. Bmw'yi uzaydan gelmiş gibi gösterip dokunma yanarsın tarzıyla korkutmayın insanları. Bmw'nin motor-şanzıman teknolojisi genel olarak hep kendi jenerasyonun yıllarca önünde olmuştur. 96 da üretilen is motor (1.9 16v) bakımlıysa yakacağı yakıt uzun yolda 7 lt ort. 9 ş.iç max 11 lt. Hangi benzinli 1.6 araç bundan çok daha düşük değer sunuyor?
///M Rulez...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)