güzel konu takipteyim. fikir vermesi açısındanda bir arkadaşım ön dikiz aynasının içine ve arka plaka ışıklığının oraya koymuştu gizli kamera kadar bişeydi. ama nasıl bağladığı veya ne zaman devreye girip ne zaman çıktığı hakkında hiçbir bilgim yok.
güzel konu takipteyim. fikir vermesi açısındanda bir arkadaşım ön dikiz aynasının içine ve arka plaka ışıklığının oraya koymuştu gizli kamera kadar bişeydi. ama nasıl bağladığı veya ne zaman devreye girip ne zaman çıktığı hakkında hiçbir bilgim yok.
feel is everything
arkadaslar konu hakkinda tavsiye vereciecek olan var mi?
bende su siralar bir kamera alma niyetindeyim ama ne tercih etmeliyim cozemedim :/
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
benim aracımda 3 yıldır var ve kullanıyorum. bataryası öldü artık. birazda sesde bozukluk yapıyor. başka hiçbir sorun çıkarmadı. çinden getirtmiştim 3 yıl kadar önce 40 dolar civarıydı. bir video ekleyim 720p ile izlerseniz görütüsü aynen o şekilde bilgisayara aktardığımda. birde kameramın resmini görebilmeniz için link ekleyeyim bu arada video 720P kalitede kayıt edilmiştir. kamerada 1080P kayıt özelliği var. ama yer çok kaplamasın diye 720P de kullandım devamlı ben.
buyrun video:
araç kamerası - YouTube
buda kameranın aynısı.
Full HD 1080P Car DVR Cam Recorder Camcorder Vehicle Dashboard Camera F900 #18 - BuyinCoins.com
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
valeo nun bu ürünü şahane.. eskiden park kitiyle satılıyordu şimdi sadece kamera olarakda satışa sunmuşlar ben kesinlikle alıcam eylüle doğru tek kamera özelliği yok bir çok özelliği var lane alert bizdeki türkçesi şerit takip sistemi oluyor herhalde o varki müthiş bir özellik bence.. hareket sensörü özelliği kırmızı ışık yeşil ışıkda uyarma özelliği falan var.. kamera özelliğide var zaten .. uzakdan kumandası ıvırı zıvırı cabası.. fiyatıda çok makul 70 dolar ebayda..
Tek derdim dikkat çekermi hırsızı çekmeyelim
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
konuyu hortlatmak olucak ama bu cameraların aynaya takılanları var onla riş yaparmı acaba estetık duruyor camera olduğuda belli olmuyor mesela
HD 1080p 2 7" LCD Car Camera Rear View Mirror Dash Vehicle DVR Cam Recorder D4 | eBay
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/erkusriza/
Connecting site...
bu nasıl acaba
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)