aynen gördüğünüz zaman yavaşlamanız yetmiyor. bi kameradan diğer kameraya ne kadar sürede gittiğinizi de ölçüyorlar.
Printable View
aynen gördüğünüz zaman yavaşlamanız yetmiyor. bi kameradan diğer kameraya ne kadar sürede gittiğinizi de ölçüyorlar.
bende izledim şimdi haberlerde hız kolidoru diyor yani belli noktalarda radar yok uzun bir mevzi radar kolidoru.. sanırım kameradan kameraya radar ortalama hesap gibi bir şey yapıyor..
Umarım 70km/h'ın toleransı vardır. Herkesin aracında cruise control yok, 70km/h'ı tutturamayanlar arada 80km/h'a çıkanlar hatta korkup 50-60km/h ile gidenler olacak, sende cruise control varsa güvenip 70km/h'a kilitleyceksin, öndekiler senden düşük hızda giderse frene basacaksın, sonra o şok dalgası ile taa bilmem neredeki adamın da frene basmasını dolayısıyla yine trafik olmasını sağlayacak.
70km/h çok düşük bir hız, 90km/h olması lazım, aksi halde suni trafik olacak, zaten bir yerden bir yere gitmek bir problem, süreler hepten uzayacak, sürekli aynı hızda gittiğin için uyuşukluk başlayacak. Düşünsene Kozyatağı'ndan Avcılar'a kadar 70km/h ile gidiyorsun, yolda uyursun artık.
kazaların yoğun oldugu e-5 deki yerlere koymuşlar.ciddi para kaldırırlar 2013 sonu :)
e5 de paralı yol oldu :)
direklere ogs ve hgs alıcıları da koyulmalı
E-5'te hız-HABERTÜRK
detayları burada :)
gece sıkıntı olur ama gündüz problem yok zaten 70 i göremiyoz :)
sanki 80-90km daha mantıklı olurdu gibi..
başımızdakiler sağ olsun çok düşünceli insanlar 70le yol mu biter aluminyum
Ya bi de şu sahil yolundaki sarı çizgili "toplu taşıma şeridi" ile
bilgisi olan var mı ? En sağ şerit sapsarı ve eds+otobüs fotosu var ?
Yasak mı o şeride girmek ?
kerem abi sahildebakırköy-sirkeci arası, merter ayrımında kesik cizgi mevcut:) diğerlerine belki koymayı unutmslardır
haberlerde sölediler başladıgını, 70in az oldugunu v.s.
Dalıp yanlışlıkla ceza yiyeceğiz gibi geliyor özellikle gece. Gündüz 70'i geçmek ne mümkün zaten saat 10'dan sonra anca 90-100.
Tiki memolar'da artık çapraz poz verir eds'lere :)))
Hız limiti tekrardan düzenlenecektir diye düşünüyorum 70 km sıkıntı yaratacaktır..
arkadan çekmiyorsa sıkıntı yok bana, sökerim ön plakayı bağlarım sabit 90 a giderim. 70 nedir mk
İncirli'de ki kamera direklerinde arka tarafa bakan 1 kamera var tam ortada
Yaklasik 1 ay once florya hiz koridorunda 78 le girmisim , 154 lira ceza geldi. Bunlar da ayni mantik oldugu icin dikkatli olmak lazim , 1 kmyi bile affetmiyorlar.
Dun radar kameralarina elektrik verildigini kirmizi isiklarindan gordum.
70 e laf etmeyın ya adapazarında e5 te var 1 tane hız sınırı 50 eger 51 olursanız gecenız senlenıyor yıyorsunuz flası gozunuzun ıcıne :)
Yanyollarda hiz siniri 50, yani 51 olursa ceza mi gelecek?
70 km/s hız sınırı 2 kamera arasınımı ölçecek yoksa çeken kameranın önünden 70 geçip ilerde 100 km/s çıkmak mı gerekli
Şubat ayında halkalı - sirkeci hattı boylu boyuna 2 seneliğine kapatılıyor diye bir söylenti mevcut. Marmaray'ı komple halkalıya bağlayacaklarından dolayı ray iyileştirme çalışması yenı istasyonlar gibi çalışmalar yapılcakmış.
O yuzden Sahil yolunda boydan boya EDS (busline) varmış yoksa o yol üzerinden giden 2 hat var 96T ve 81 hatları. ama tren'i kaldıracakları için muhtemelen artık sahil yolu otobüs sıkışıklığı ile de biraz daha sıkılaşacak.
Şuan da bile akşam 6da unkapanı-bakırköy durkalk geliyoruz o zaman neler olcak bakalım bakalım :D
esas boğaz içi bakıma alınıcak ve onun bakımı fsm gibide olmıycak bütün halatlar falan değişicekmiş yani köprü komple kapatılıcak.. düşünün fsm de 2 şerit kapandı istanbul felç olmuşdu boğaz içi kapanırsa fsm o yükü tek başına katiyen kaldıramaz..
Bu sabah saat 7:45 de Kasımpaşadan yola cıktım okula doğru (B.Çekmece)..
Resmen işkence :D 70 le orta seride bile gecemedim bir tek şirinevlerde tıkandı ama nerdeyse tıkansın diye dua edicektim dalıp gidiyosun cünkü :D:D. Arkadan gelen servis ve kamyonların yokuşlardaki sellektörlerini saymıyorum bile :D
kameralar hangi noktalar arasında ?
incirli başlangıç -- x ??
bitiş neresi o koridor kaç km'yi kapsıyo ? :) hemen bi dk hesabı oldu da bitti maşallah :D
Şu an incirli'de gördüm ben bir tek ama diğerlerinin de altyapısını hazırlıyorlar dikerler direkleri yakında.
Zincirlikuyu'ya kdar gider..
Bin takla atmayin yahu 70 ile gidin biryerleriniz eksilmez :)
Hız tünelinde ortalama hız eğer 91 km ise 319 TL ceza gelicek. Darphanenin asfalt versiyonu oluyor E5.
Sürekli ve ısrarla aynı mesajı yazarak insanlara yardımcı olmaya çalışmandan ötürü şahsım adına teşekkür ediyorum. Bir yerim eksilir sanıyordum ben. Madem eksilmiyor yaşasın 70 km diyorum.
köprü özelleşince onlarda şehir içine daldılar artık bence bu sistem her yerde olur maliyeti ne ki 2 kamera 100 ceza yazsa cıktı maliyet. gerisi kar :)
bu zihniyetle yaklasıyorlardır eminim