deli lan bu adam
aboowwwwwww nasıl yumruklar onlar öle![]()
Çok severim o ayrı ama; Tyson boks dünyasının Sergen Yalçını bir nevi, hayatını kariyerini saçma sapan yöneten bi sporcu.. Bu videonun pek çok yeri adamın top noktası, yaşlanıp gücü düşmeye başladıgında ringte ne hallere düştügünü biliniyor. Şu anda ne durumda oldugunu özetleyen bi fotograf
Bana göre ise boks dünyasında tek gerçek var; evimin pek çok yerinde posteri asılı olan yaşayan efsanem, Allah daha uzun ömrü versin..
Muhammad Ali: The Greatest of all Time - YouTube
Muhammad Ali showing the Ali Shuffle - YouTube
Muhammed Ali Bush u rezil ediyor - YouTube
Tango-1 never dies.
scot adkins severim kendisini ama aslen karateci ve oyuncudur tysonla vs yle bir tutulmaz
keza mma yapan ile boxör de bir tutulmaz
tyson ayrı bi dünya bildiğin ayı refleksleri çok çok iyi
muhammed ali apayrı bi dünya onda herşey var
kimbo falan hikaye mma dünyası çok ayrı
hepsinin seyir zevkide yeteneği de ayrıseverim
![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Muhammed Ali,Mike Tyson,Badr Hari benim için..
Badr Hari'nin boksa geçmesine acayip üzülmüştüm
Badr Hari - Bad Boy (Anouar© videoclip) - YouTube
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
kimbo overrated adamlardan biri. Pek de kale almamak lazım.
Bu da benim adamım randy couture
Randy Couture - YouTube
The Best Damn Randy 'The Natural' Couture Highlight - YouTube
bi de bu dayı var undisputed 3 deki kolombiyalı
http://www.youtube.com/watch?v=n-ZY-sVMDO4
tyson cus d amadonun öğrencisi ve peek a boo sitilini benimsemiş bir boksördür. dünyada bu stil ile dövüşen boksör yok ilk 10 da.
şuan hiçbir boksör şahsi kanaatim tyson'ın en iyi olduğu dönemde dövemezdi. Klitschko kardeşlerde dahil. onlar zaten dövüşmüyorlar tam bir fiyaskolar. boy ve kol mesafesi sayesinde yanlarına yanaştırmıyorlar. seyir zevki olmayan kişiler.
süphesiz tyson ın en iyi 2 rakibi evander ve lennoxtu. 2 sinde de bitikti şahsi fikrim. bir tyson daha yok malesef. heralde öldüğünde hayata küserim.
tyson tarzı boksu sevenler için izlemenizi tavsiye ederim ; manny pacquiao, mayweather jr , roy jones jr. özellikle manny pacquiao nami diyer pacman kesin izleyin. gerisi hikaye.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Tysonun serisini izlerken dikkatimi çekti...
Uploaded with ImageShack.us
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)