Bu oyun 2009'da çıkacak diye bir kaç yerde okudum. Prologue versiyonu GT5 hayranlarını 1 sene kadar idare etsin diye çıkarıldı diye biliyorum. Oyunun şimdiye kadar tamamlanan kısmı..
Bu oyun 2009'da çıkacak diye bir kaç yerde okudum. Prologue versiyonu GT5 hayranlarını 1 sene kadar idare etsin diye çıkarıldı diye biliyorum. Oyunun şimdiye kadar tamamlanan kısmı..
amuse s2000 fena 7 ileri tam sürüm 2009 damı cıkıcak eminmsin
prologue bitti bende f40 ve mines sykline baya basarılı beklioruz merakla tam sürümü
Ben oyunun amacını anlayamadım ahaha yarışları kazanıp sırayla C-B-A daki yarışları kazanıyoruz butun arabaları alıyoruz bumu? 1 pistte 10 kere birinci olsam nolur peki puan alsam?
Prologue=Önsöz
Yani demo daha, tam sürüm de 450-500 arası araç olacak...![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
falla F40 alcam die oval piste dönmekten para için kusacaktım :d blitz amuse s2000 f40 çok kayifli makinalar
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu arada oyunu tam çözemedim hala biri anlatsın. C sınıfındaki bütün pistlerde kupa aldım şimdi B ye gectim ee sürekli arabamı alıp satıcam ben her pistte farklı araba kabul edio
Evet fr ff awd tarzında lisans alımı yapıcaksınyani eskiden öyleydi
ilerleyip oyunu bitirmiş olucaksın
![]()
her pistde farklı araba değildi her class da 2 3 araba istiyo sende A da bitane amerikan alacaksın f430 alman lazım bide bişilerdi yarışlara girmeden zaten orda hangi arabaların katılacağı yazi.zaten oyunun amacıda okadar c b a bunları bitirince bitiyo bi anlamı kalmıyo sadece quicktune die bişi açlıyo araçlarlı modluyon okadar geri kalanındada para biriktirip f40 f1 ömrün yeterse alabilirsin![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ben en son 2 de kaldıydım zaman çabuk geçiyor....
bugun aldım bende gt5....tv hd olmadıgı ıcın coook ınanılmaz kalıtelı bı goruntu yakalamadık ama oyunun fızıklerını ınanılmaz gelıstırmısler...gercek ten cok keyıflı...g 12 alınca basından nasıl kalkacam bılmıyorum....bu arada lısans falan alma muhabbetı yok...b c a sınıfları var bu ralarda yarısmak ıcın yarıslara uygun arabalar alıyorsun bu kadar...
hahahha hakkaten yaw25 olacak o...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)