User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Bilgisayar işi ile uğraşan arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba??

psy_dreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asus ile Asrock'ın teknik servis hizmetini veren firma zaten aynı. Ayrıca Asrock geçtiğimiz sene Asus'un yan kuruluşuydu ancak bağımsız olarak çalışmaya başladılar. Asrock da çalışan mühendislerin çoğu Asus kökenlidir. Çizgi elektronik Asus, Asrock dışında Foxconn'a da teknik destek vermektedir. Foxconn'u bilmeyenler için Iphone' i üreten firma dersek açıklayıcı olur. İşim gereği her marka donanım elimden geçiyor reklam olmaması için link vermiyorum. Merak edenler PM ile ulaşıp ürün incelemelerine göz atabilir.
    VectraGT 16v

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Foxconn da baya iyidir benim bildiğim

Asus ve foxconn tercih edilebilir markalar arasında benim görüşüm.

JosephuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok tşk ederim..
    16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben razerde kullandım, logitechte. şu anda ise g19 kullanıyorum ve üstüne klavye tanımıyorum sizin click click ses çıkaran klavyenizi bilmem belki o daha iyidir
    Sesinden degil esasinda tamamen tus hissiyati ile ilgili. Clicker klavyede tuslara basmak icin daha fazla guc gerekir ve adi ustunde click tarzi yani fare gibi belirli bir noktaya kadar guc uygulasanizda tus basmaz, belli bir limiti gectiginiz zaman tus basar. Bu sayede parmaginizi kurulu olarak tuslarin uzerinde tutabilirsiniz.

Clicker olmayan bir klavye de tuslar yumusaktir ve parmaginizi hazir kurulu tutmaya calistiginizda ne kadar alisirsaniz alisin arada hatali basarsiniz "misclick". Bunun iyi ya da kotu oyuncu olmakla ilgisi yok zaten, bu tamamen klavyelerin arasindaki fark. Clicker klavyeler zaten bu misclicklerin olmasini engellemek icin var, yoksa cit cit ses yapsinlar diye degil

Dedim ya hardcore gaming varsa isin icine diye basta, yoksa ortalama bir oyun oynanacaksa hicbir onemi yok bu dediklerimin, okumadan gecin
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)