Kocatepe üniversitesinde malzeme bilimi ve mühendisliği okuyorum.2. Sınıfım,bölüm günde güne kötüye gidiyo bi çok üniversitede tercih edilmediği için kapatılıcam gibi duyumlar var piyasa bakımından bilen var mı ? Doğrumudur.
Printable View
Kocatepe üniversitesinde malzeme bilimi ve mühendisliği okuyorum.2. Sınıfım,bölüm günde güne kötüye gidiyo bi çok üniversitede tercih edilmediği için kapatılıcam gibi duyumlar var piyasa bakımından bilen var mı ? Doğrumudur.
gemiden anlayan az biraz da olsa tecrübesi olan ve iş arayan gemi inşaatı mühendisi veya makine mühendisi varsa iş arayan özelden yazabilir.
şu an ilk uçak gemisi projesinde çalışıyoruz, tecrübesi olan birkaç arkadaş daha alınacak mühendislerin bilgisine
Westworld
Westworld (TV Series 2016– ) - IMDb
Yeni başlamış daha, skysport un reklamında gördüm merak ettirdi, bilim ve western bir arada. Fena durmuyor :)
Celal Bayarda metalurji ve malzeme mühendisliği okuyorum ben de. Ben öyle bir duyum almadım hatta hala çoğu üniversitede makina mühendisliğini parçalayıp ayrı bölüm olarak açıyorlar. İş potansiyeli yüksek diye duydum özellikle manisa izmir gibi sanayisi gelişmiş yerlerde
istanbul avrupa yakasında biomedikal mühendisi olarak iş bakıyoruz, olurda bu bölümü okumak isteyenler okumasın iş yok :D