Maden muhendisleri de girebiliyo mu bu konuya. :P
Printable View
Maden muhendisleri de girebiliyo mu bu konuya. :P
süleyman demirel otomotiv mühendisliği 1.sınıf terk. :) bu sene de atılım imalattan devam ediyorum. :D ankara olsun diye geldim ama otomotivi aramıyor değilim.
Bende Akdeniz üni ziraat müh okuyorum (her ne kadar müh lukden sayilmasada) 2. Sinif bölümüm tarimsal yapılar ve sulama.
Sırf babamla zıtlaştığım için Ktü - Makina . Celal Bayar yazmayan kafamı .
devlette çalışan varmı? İnşaat mühendisiyim 2 yıl özel sektör yetti asker dönüşü ya devlet ya kendi işim diyorum. girmesi zormudur kpss dışındada giren çok var sanırım belediyelere vs.
Önümüzdeki hafta 2 sınav.
10 gün sonrası için 20 sayfalık proje
cumaya ayrı bir dersin projesi
yarına bir adet ödev
pazartesiye bir adet ödev ve aynı gün o dersin sınavı var.
Çekin vurun beni.
Gazi Üniversitesi İmalat Mühendisliği 1. sınıf terk. Tekrar hazırlanıp İstanbul'da mühendislik okucam.
içinizde soil laboratuar raporları ile transport projesini aynı anda teslim eden yoksa halimi kimse anlamayaz :)
Arkadaşlar, elektirk elektronikle ilgili herhangi bir konuda research paper yazmam lazım, daha önce benzer bir çalışma yapan varmı ?
Afyon Kocatepe Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği 1.sınıfım okul ve bölümle ilgili yardımcı olabilirim.
Gelme Karabük'e :) Bitmez bu okul... 1-3 kilidi var.
Vizen ne olursa olsun finalde de 50 alamazsan kalırsın.
biyomedikal mühendisiyim her türlü konuda yardımcı olurum. pm atmanız yeterli.:icon_tup:
Otomotiv muh. daha yeni yeni açılan bölümlerden biri 5,6 yıllık geçmişi var bu yüzden piyasada çok bulunan bir dal değil ileride otomotiv sektöründe çok daha aranan bir hal alacak,makineye göre çalışma alanı daha dar ama otomotiv sektöründe makineye göre daha kalifiye bir mühendis olarak mezun oluyorsun bu da otomotivciyi öne geçiriyor.Tabi yine de herşey kendini geliştirmeye bağlı.Benim düşüncelerim bunlar.
geliştirmek önemli tabi,zaten ilgi alanım olduğu için bu daaha kolay olur.şimdi olmasa bile bende ilerde otomotiv sektoruunun ciddi yerlere geleceğini ve oto muh lerın güzel yerlerde olacağını düşünüyorum.zaten sayı az olduğu için bence iyi yerlerde olacak mezunlar.okul hakkında ve yerleşim hakkında gorusun var mı?okulda ıyı bır eğitim alınır mı.yurt vs durumları nasıl olur yerleşim yerli halk sıkıntısı olur mu.dgs ile geçicem ben..
teşekkürler bilgilendirme için..
Okul gelişmekte olan bir okul çoğu sözlükte hem okulu hem halkı kötülemişler,okul tabi ki bir anadolu,ege,9eylül değil ama gelişiyor sürekli halkı biraz tutucu eğitim seviyesi düşük ama iyi niyetliler öyle yobazlık bir durum yok,şehir normal bir anadolu kenti öğrenciler için 8,9 tane cafe 2 avm dışında bir şey yok sıkıcı yani beklentiyi yüksek tutmamak gerek :) şehirde güzel yurtlar mevcut yurt sıkıntısı yok.Okumak için gelinebilir yani.
İ.Ü Auzef Endüstri Mühendisliği hakkında bilgisi tavsiyesi olan var mıdır?
bu olay herkeste aynı herhalde :) okul bittikten 2-3 ay sonra bile aniden uykumdan uyanıp ders kaydı yaptırmadım, dönemi kaçırdım, okul uzadı diye yataktan sıçradığımı bilirim. ben bide çok mucizevi bir şekilde mezun olmuştum, son sene bir sürü alttan dersim vardı, arkadaşlarımın iki katı kredide ders alıp hepsini vermiştim ve okulu uzatmadan mezun olmuştum. çok şükür bitti 6-7 ay oluyor ama insanı etkiliyor gerçekten.
bu arada bende bilgisayar mühendisiyim, yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar ulaşabilirler.
ahahah abi çok iyi :D
birde bana şey olmuştu son sene ilk dönem bitti 8 dersten falan kalmıştım büte bir hafta var bütlere işte hazırlanıyorum hergün kan ter içinde uyanıp sınava geç kalmış gibi kalkıyordum koşturup gidecekken tatil olduğunu anlıyordum :D
o günlerde geçti gitti:)
Bizimkide bitecekmi acaba :D
demiyim demiyim dedim ama, boşverin mühendisliği ya, Tekel bayi açın 1 tane 5 sene sonra bir de bar açarsınız sonra da koy ***üne rahvan gitsin... ne milletin ağız kokusunu çekiyoruz ki..
kardeşim kusura bakma yeni gördüm.otomotiv mühendisliği benim küçüklüğümden beri hayalimdi.lys de iyi bir sıralamam olmayınca otomotivi de illa isteyince ıspartaya gittim.lakin, bölüm daha 1 yıllık olduğundan eğitimi pek beğenmedim.makinaya bağlı adam gibi lab yoktu.hacettepe uludağ çukurovadaki gibi bir sponsor vs felanda yoktu, bende bıraktım.aynı sene tekrar sınava girip atılım imalata geçtim, puanım yetseydi tam burslu atılım otomotiv hedefti tabi:D kısacası diyeceğim otomotiv mühendisliği okumak istiyorsan hacettepe uludağ çukurovaya eyvallah ama diğerlerini bir kere daha düşün derim.tecrübeyle sabit.:)
Heryerin eğitimi illaki bir değil ama haccettepe uludağda baya yüksek..dgs ile denicem ben.mesela uludağ 270,ama 270e makine müh.de var :) Karabük oto müh baya düşük,255 gibi.en kötü oraya giderim hem myoda okuduğum ve ilgili olduğumda bölüm.bi şekilde mezun olup işe güce bakarım en azından,düşüncem bu.haccettepeden mezun olsak araba yapmayacağız sonuçta tr de :D ama daha rahat olurduk tabi iş ararken..
ben şuan i.ü kontrol otomasyon teknolojosindeyim kardeşim.
hocanın dediğine göre bizim geçişimiz %90 dedi. Girmesi kolaymış yani.
Direk 3 ten başlıyorsun. Bayağı araştırdımda kararsızım direk tecrübe eden varmı diye sormak istedim. Yeni bir sistem sonuçta okuyanlarda pek memnun gözükmüyor.
şu an final haftası inşaat müh 4.sınıf ilk dönem deyim yatıyorum kalkıyorum yıne aynı stres vizeler perişan finaller b.k gibi geçiyor inş canla falan gecerim bir şekilde büt stresi daha kötü canlı canlı yaşıyorum şu an kabus geceler bitmiyor :)
bilgisayar muhendisliği ile erasmus tavsiye edermisiniz hazır fırsatım varken gidip dağıtıym diyorum çok sıkıldım :D
Repeat olmamla kötü başlayan dönem not ortalaması olarak güzel bitti.. ekstra 2 ders alıp seneye de çek cum.da erasmus çakıp güzel ortalamayla dönersem biter bu okul :D
Bütlerde herkese kolay gelsin 3 senedir ilk defa tatil yapıcam ben :cool:
not:2.dönem sonunda bu hedefin ne kadarını yapmışım kontrol etcem
DGS ile aranıza katılacağım bende inşallah.
Maden mühendisiyim , işletme projeleri ve migem le alakalı konularda yardımcı olabılırım , netcad konusunda da yardımcı olabılırım