3.9 v8 i bende düşünüyorum..2seçeneğim var bi tanıdığım 130 v8 topladı 3.5 ya onu alıcam yada benimkine 3.9 atıcam..motor fiyatları hakkında bi bilginiz varmı 3.9 çıkma için?
3.9 v8 i bende düşünüyorum..2seçeneğim var bi tanıdığım 130 v8 topladı 3.5 ya onu alıcam yada benimkine 3.9 atıcam..motor fiyatları hakkında bi bilginiz varmı 3.9 çıkma için?
Instagram : WideBodySixty
bence bir arazi aracı en iyi dizel motor ile yürür. özellikle turbo dizel tork avantajı ile low rangete durdurulmaz olur. ayrıca derin su geçişlerinden de benzinli motorlar gibi etkilenmezler. benzinli motora su kaçmasın aman aman![]()
Askerde tanıştık defenderle 98 Tdi kullanıyodum. Çok sevmiştim arabamı şimdi öle ara ara bakarım ama derli toplu olanlarına çok para istiyolar. MKE nin çıkmalarıda kolay kolay adam olcak cinsten değilama çok hevesim var inşallah ilerde bi gün sahip olucam ...
Allah yürü yaa kulum dedi;açtım Vtec'i
Bahçeşehir girişinde BP'de ki Otomobil Jant/Lastik-Bakım Servisinin önünde baya Defender görüyorum. Hatta genel olarak Bahçeşehir'de çok fazla Defender var en kısa şaseden,uzuna,pickup'a kadar.Kesinlikle üretilmiş en dayanıklı ve efsane araçlar içerisindedir Defender.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bu konuya bakınca, diğer sekme ***** sitede defender bakıyor oluyorum nedenseiçimde çok var arazı çamur merakı
bugüne kadar hep v8 jeep baktım araştırdım.
defender da çok cezbediyor beni.
Defender bambaşkadır resmen aşktır okadar uğraştırır sizi okadar sıkıntı çıkartır yinede vazgeçemezsiniz..şöyle sağlam toplanmış defender ne kadar keyifli olur düşünemiyorum bile..maddi durum el verse 2012 model alıp ömürlük binicem ama çok pahalı namussuz .)
Instagram : WideBodySixty
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)