atm kameralarından bir şey çıkmaz. onlar zaten kamera olduğunu bilip gittikleri için şapka atkı gibi şeylerle tanınmayacak hale gelip yaparlar bu işi. geçmiş olsun.
atm kameralarından bir şey çıkmaz. onlar zaten kamera olduğunu bilip gittikleri için şapka atkı gibi şeylerle tanınmayacak hale gelip yaparlar bu işi. geçmiş olsun.
Arkadaslar cevaplarınız ıcın tesekkurler . Oncelıkle yaptıgım musterı hızmetlerını aramak oldu. Hangı subeden hangı atmden cektıklerını ogrenemedım ama net olarak saatı ve akb*nkdan cekıldıgını ogrendım. Kartım max*mum. Ordan karakola gectım dun gece ıfade verdıgım memurların olması gerekıyormus . Aldıgım bılgılere gore karakol bankayla yazısma ıcerısınde oluyolarmıs. Ve net saatı bıldıgım ıcın o saatte butun akbank atmlerı kameradan bakılıp tespıt edılcekmıs. Buyuk bi ihtimal bulunur dedi. Ayrıca bankayı aradııgmda 500 lira nakit gırısımınde bulunmus lımıtım olmadıgı ıcın vermemıs. Ama sitresten sormayı unuttum sıfreyı bılmeden nasıl nakıt avans ıstıyo ? Gelısmelerı burdan yazıcam arkadaslar ıyı dıleklerınız ıcın tesekkurler..
Şifreyi bilmeleri çok ilginç
yanındaki arkadaşlarını bi gözden geçir bence
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Ehliyeti yeniden çıkartmak için 1 kayıp dilekçesi 3 adet vesikalık fotoraf 1 kimlik fotokopisi +80 TL
Gecmis olsun..
Dun ben de alisveristen dondukten sonra fark ettimki cuzdani kaybetmisim.. neyseki nakit yoktu icerisinde, kartlari iptal ettirip yeni bir ehliyet alicam sadece..
geçmiş olsun sinan. kayıp belgelerini sakın unutma başın dertten kurtulmaz sonra biz 12 mahkemeye girdik bu yüzden![]()
Saol abi. Kayıp belgem yanımda bugun tekrar karakola ugradım hırsızın hangı bankadan hangı saatte para cekmeye calıstıgını soylereke kameraların ıncelenmesını ıstedım sıkayetcı oldum. Eger bulunursa mahkemeye verebılırmıyım bu herıfı ogece bana cektırdıgıklerını fıtıl fitil getırtmek ıstıyorum![]()
Nufus cüzdanı için kayıp ilanına gerek yok, hemen gidip yenisini çıkartırsanız otomatik olarak, eski cüzdanınız ve seri numarası sistem dışı kalır, yani hükümsüz olur. Cünkü yeni kimliginizde yeni seri no var.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
benim geçen sene kayboldu kimliğim. o gün bügündür de kimliğim yok. umarım başıma iş gelmez![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)