User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
51 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Audi S3 Sorgulama

sandman
    Misafir
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu beylikdüzündeki arabaya baktım. dediği gibi tavanda falan boya yok bel altında boyası var. değişeni darbesi de yok biz fark edemedik. motoru güzel debriyaj yeni yürüyeni falan sessiz içi koltukları tavanı göğsü bagajı falan çok temiz. Boyası da bize göre işçiliği tonu falan çok iyiydi öyle resimlerdeki gibi soluk değil daha tatlı koyu sarı.
    Almamamın sebebi gidişi beni hiç ama hiç tatmin etmedi turbosuna baktırmak gerekir diye düşünüyorum.
    oncelikle yorum icin teskkrlr
    gidisi tatmin etmedi derken araci denedinizmi yani nerden vardiniz bu karara arladasimda ayni kasa s3 var olmadi denerim zaten araci serviste baktiricam turbosuna motoruna flan

ahmetuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kmlerde o arabanın turbosunun bı sıkıntı cıkarması zaten muhtemel bence ''frk'' dogru soyluyor sız baktırın eger varsada arabayı begenırsenız dert deıl cunkı bakacagınız dıger s3 lerdede degısmemısse turbosu olması normal bı durum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanının hızlı arabalarından ancak o ağırlık ve 4 çekerle stock arabadan şu zamanın spor arabalarının performansını beklemeyin bence.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zamanının hızlı arabalarından ancak o ağırlık ve 4 çekerle stock arabadan şu zamanın spor arabalarının performansını beklemeyin bence.
    bırde ısın bu boyutu var 1460 kılo 4 ceker bi araba 210 hp zaten aman aman gıtmıcegı aşikar

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kalitesi yeter ya varsın gitmesin
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalitesine kimse bişey diyemez. stock olarak sağlamdır. Sadece anlamadığım nokta S3 ler motor içi olarak A3 1.8T lere göre daha kırılgan Savaş abinin dediğine göre. A3 lere istediğin gibi yüklen bişey olmuyor 28 tak 30 tak dayanıyor S3 e hafif yüklen hemen kol kırılıyor demişti.
    IN BOOST WE TRUST

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalitesine kimse bişey diyemez. stock olarak sağlamdır. Sadece anlamadığım nokta S3 ler motor içi olarak A3 1.8T lere göre daha kırılgan Savaş abinin dediğine göre. A3 lere istediğin gibi yüklen bişey olmuyor 28 tak 30 tak dayanıyor S3 e hafif yüklen hemen kol kırılıyor demişti.
    agu motorlar özellıkle abi arkadaşımda 1.8t var gt3071 taktı stock motor fenada yürürü var kilo avantajından dolayı

yasin al şu arabayı boşver vti falan

sandman
    Misafir
    Alıntı ahmetuzun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kmlerde o arabanın turbosunun bı sıkıntı cıkarması zaten muhtemel bence ''frk'' dogru soyluyor sız baktırın eger varsada arabayı begenırsenız dert deıl cunkı bakacagınız dıger s3 lerdede degısmemısse turbosu olması normal bı durum
    ben araci begendim dediginiz gibi turbosunda sikinti olabilir oyle aman aman ciddi bi sikintisi cikmazsa ki belki hic biseyi yoktur bilmiyoruz kasasi temiz kazasiz olmasi onemli benm icin turbosu simdi cikmasada 5-10 bin sonra illa cikaricaktir tahminimce

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Standarta oynamış almanlar s3de =)
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sandman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben araci begendim dediginiz gibi turbosunda sikinti olabilir oyle aman aman ciddi bi sikintisi cikmazsa ki belki hic biseyi yoktur bilmiyoruz kasasi temiz kazasiz olmasi onemli benm icin turbosu simdi cikmasada 5-10 bin sonra illa cikaricaktir tahminimce
    baktıgınız arabayı bılıorum zaten suan gorunurunde bsey yok dıe dusunuorum, ama basınc ne basıo kacırıomu bılmıorum tabi , ama ufak bı gıdıklım dersen eger turbo degısmemısse cortlar buyuk ıhtımal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ben bu arabayla 8-10 km test yaptım daha önce standart S3 kullanmadım ancak a3 1.8t 150 hp lik kullandım belki kilodan belki quattro belki turbodan belki başka birşeyden bilmiyorum ancak standart A3 kadar gitmediğini düşündük yalnız değildim yanımdaki arkadaşım benden daha bilgiliydi aynı fikirde idik. yakınınızda zaten standart s3 varsa sizin kıyasınız daha dogru olacaktır.
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

sandman
    Misafir
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben bu arabayla 8-10 km test yaptım daha önce standart S3 kullanmadım ancak a3 1.8t 150 hp lik kullandım belki kilodan belki quattro belki turbodan belki başka birşeyden bilmiyorum ancak standart A3 kadar gitmediğini düşündük yalnız değildim yanımdaki arkadaşım benden daha bilgiliydi aynı fikirde idik. yakınınızda zaten standart s3 varsa sizin kıyasınız daha dogru olacaktır.
    araci bugun 3 tane yere gosterdim ne motorunda ne turbosunda hic bisey yok stok s3 ile denedik denedigimiz araba hic ellenmemis 80k de 3-4 boy geride kaldi inanamadik gidisinde hic bi sikinti yok hatta az once stok bi vti ile denedim 2-3 boy gectim 200 e kadar deneyebildik yol bitti yani araci aldim cok sukur bi sikintisi yok sabahtan beri tepesindeyim

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araci bugun 3 tane yere gosterdim ne motorunda ne turbosunda hic bisey yok stok s3 ile denedik denedigimiz araba hic ellenmemis 80k de 3-4 boy geride kaldi inanamadik gidisinde hic bi sikinti yok hatta az once stok bi vti ile denedim 2-3 boy gectim 200 e kadar deneyebildik yol bitti yani araci aldim cok sukur bi sikintisi yok sabahtan beri tepesindeyim
    Masallah yasinim masallahi var gercekten bende cok begendim gule gule kullan
    .

sandman
    Misafir
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah yasinim masallahi var gercekten bende cok begendim gule gule kullan
    saol tuncay abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun

meh66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin

Vlkn-fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun güzel araç aldınız benimde hoşuma giden bir araçtı sen beğendiysen gerisi hikaye kazasız belasız

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yasinim hayırlı uğurlı olsun, akşam tadına bakacağım bizzat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maasallah rabbım kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)