Sigaraya Zam? sağlığa zararlı diye 20 tl olsun deniliyor, benzinede zam o zaman. onunla kafayı bulanlarda var![]()
![]()
![]()
bize yaklasıyo diyicem halla 5 te 1 fıyatı45 kusur turk liarsı suan burda
ama kolayı var hava alanı bana 15 dakka mesafede isvece 300 krona ucuz biletler dusuyor ( 2 paket sigara parası )ucak bileti alıyorum borda girip 6 karton sigaramı alıyorum tr fiyatına 3 ay kafam rahat
![]()
Bende bırakmak isterim ve buradaki sigara içen herkes bırakmak ister ama olmuyor o kadar kolay.
Davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Keşke bırakabilsek.
Sonuç: Bu zammı bünyem kaldırmaz ve Monte Carlo Blue'ya düşerim.![]()
New Toy! - 41 AJV 325
Sadece sigara degil herseye zam...Koyun milletim sadece seyretsin...
Milliyet - KONUTTA % 18 KDV ŞOKU!
Camel Soft'u artık yakmadan sadece yicek kıvamdayken 30x7=210tl'den dolayı 11 aralıkta tütün aldım, kendim sararım artık bu parayı verene kadar dedim.. 11-30 aralık arası 250 gram tütün+filtre+sarma makinesi 25tl'ye mal oldu bana.. yani makine hariç yaklaşık 20gün 17.5tl..
He şimdi ''o da içilir mi be kardeşim?'' diyenler olucaktır ama şu hesaba göre bal gibi de içiliyo valla.. 30unda tekrar tütün aldım sonra zam konusunu duyunca daha da mantıklı gelmeye başladı.. Ağzıma sürmem, sarma içmem, sarma almam, camel soft'tan vazgeçmem derken öğrenci adama koyarmış öyle yada böyle öğrenmiş olduk..
Lafın özü: kaçakçılar, tütüncüler kırıcak parayı..
3 paket sigara cilalık 2 bira + 2plaet bız 41 lira .... adaletini sikiim akp
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Benzin zammı ile sigara zammı bir değildir.. Benzin zammı ülkede yaşayan tüm vatandaşları direkt ya da dolaylı yoldan etkiler.. Lâkin sigara zammı sadece içeni etkiler.. Bu sebeple ikisi kıyaslanamaz..
10 TL olma konusuna gelince.. 16 sene içtikten sonra mayıs ayında bıraktım. 7.5 aydır ağzıma sürmüyorum.. 10 olmuş, 50 olmuş beni zerre ilgilendirmiyor. Ne 10 oldu diye üzülürüm ne de sevinirim..
yaklaşık 2 ay oldu bende bırakalı, bahane arayanlar bırakın bence.
Birde bıraktığım için bana dokunmuyo bu zam ama herhangi bir şeyden alınan %80 vergi nedir ya?
içen düşünsun![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
şu ülkede sadece sigara zammını destekliyorum. Bırakmak için vesile olacak inş banada..
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
sigara içiyorum ama yapılan zamlara nedense tepki göstermek gelmiyor içimden. ayrıca eskiden kaçak sigara dedikleri sigaralar her yerde bulunmuyordu şimdi nerdeyse her büfede tazgah altı kaçak sigara satılmaya başlandı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)