Ben de kacırmısım, sitesine baktım orda da yok.
Bunlar böyledir, hükümet yalakası onun bunun cocukları...
Mazot, benzin zammını hergün haber yapmazlar, is yapmıs gibi gelirler bunları cekerler.
Serefsiz köpekler...
Ben de kacırmısım, sitesine baktım orda da yok.
Bunlar böyledir, hükümet yalakası onun bunun cocukları...
Mazot, benzin zammını hergün haber yapmazlar, is yapmıs gibi gelirler bunları cekerler.
Serefsiz köpekler...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
mecbur egzosu sokturucektım arabam baglanmıstı daha takmam uzunca bı sure basıma bela alamam acıkcası
çok işe yarayacağını maalesef ki düşünmüyorum ama bende gönderdim aynı metni..
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ne guzel kac gundur, konsusuyoduk bu ara pek kastırmıyolar diye caddede dolasıp gidebiliyodum eve.
simdi gene peşimize duserler, egzoz kafası var diye arabayı baglayaıp ceza yazan polis bira içip anlamsız haraketler yapana 55 ytl mi uyazmıs.
3 gun once fenerbahce taraflarında butun cooper leri filan alıyolardı
kimler aradı kanald yi???????????????????????????????????????????????? ??????????????
bu arada ben downpipe ı her gun biyere vurmadan evime gidemiyorum. peki bu rezillik nolucak, hersene asfalt nereye gidiyo vergiler????
Ben de yolladım.
Gelsin serefsizler pistteki organizasyonu ceksin, gencler pistlerde desin...
Onun bunun cocukları!!
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
bende yolladim šimdi hatta haberleri izlerken haber basliklarinda gorunce dedim konumu ačsam diye sonra simdi yeni gordum,bugracim erken davranmisbu arada cogu kisiyle ayni fikirdeyim..unutmadan bisey dicem bugranin yazdigi metnin en altinda imzasi var
deisseydiniz orayi
![]()
konuya doncek olursak..kanal D'nin salakligindan baška hičbišey degil h.sonu yayinlicak haber bulamayip yok pirince zam geldi sokaktaki tekerlekli satiš arabasinin geliri nolmus bilmemne cartcurt salak salak haber yaptilar+55ytl egzozdan ceza yenilicekse tr'de millet n gece uyku uyur nede gunduz anne kucagindaki bebek uyur herkz 55ytl bayilir gerekirse..sacmaligin daniskasi.
- K -
________
Dr.Ecu
konuyu bi ara 23 kisi okuyodu bukadar kisimi yolladi simdi bu yaziyi sadece? 5sayfaylami sinirli kalcak bukadar derin bi konu? :S:S
- K -
________
Dr.Ecu
bende yolladım.üşenmiyelim arkadaslar,yollayalım.
OEM+
aynen bende yolladım sonuna mehmet unal yazdım onurumdeiştirmişlerdir sende yani
![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)