ilk bölüm baya keyifliydi inşallah böyle devam eder
Printable View
ilk bölüm baya keyifliydi inşallah böyle devam eder
3 gecedir 2 şer posta kesintisiz seyrediyom hiç bişey anlamdım,ama tuba için seyrediyom doktor muayenesindeki duruşu onn :D
beğendimde stres yaptım izlerken :)
ben arasıra baya bi duygusala bagladım yaa :(
çocuklarla olan sahne beni bitirdi
adliyede çocuğuyla ayrılma sahnesınde gozlerım doldu doldu bıraktım en sonunda uzun zamandır böyle olmadım dızı ızlerken yaslanıyorum sanırım :D
beni en çok baskın yaptıkları gece çocuklarla sarılışı etkiledi ,aynen benimde bogazım dügümlendi resmen :(
ben beğendim diziyi :) ilk bölüm olmasına ragmen çok sıkıcı değildi. Devamı gelirse izlenilmicek dizi değil bence :)
Russell Crowe'un Kaçış planı isimli filmini izledim bu akşam. Direk bu filmden çakmışlar diziyi.
http://www.sinetif.com/wp-content/up...ani-poster.jpg
valla ben bu filmi izlemedim onun için çakma makma pek önemli degil,başladıgı günden beri rutin hergün 20 dakikam var ,izlemedim mi canım çekiyo :D
'' bulurum bi yol,senin için bulurum bi yolunu MELEK '' bulursun adam '' bu yakında slogan olur bak demedi demeyin :D
yakında dizinin tüm repliklerini ezberliycem :D sekiz yıl bizans tarihi :D
Şu ilk bölümden neyin ne olacağını nasıl biliyosunuz ? Benzeyebilir konu aynı olabilir, birbirine benzeyen dünya kadar film dizi var.
adam yakında 20 dakikada yakacak istanbulu :D esmer hatunda gözümden kaçmadı :D
o herif pilav lan
walla bende bi göz ucuyla baktım baya güzel geldi bağlanmaktan korkuyorum ya resmen bi dizi yeter:)