şuan çalışıyor sanırım bende açıldı
Printable View
şuan çalışıyor sanırım bende açıldı
55li hattım kendi üstümeydi doğru çıktı başka yok üstüme olan hat :)
valla tam calısıyor 5 tane hattım varmıs bıttanesı wod... onu bıle ayrı gosterıyor
Çok şükür bendede tek hat gözüküyor , oda kendi hattım :)
Sakın TC girmeyin.
benimde 2 cıktı dogru :)
fişlemek için ideal. kimin hangi hattı var ve nerede? izlemek için mükemmel tezgah.
haberim olmayan 2 tane hattım çıktı lan :(
saçmalama ya. btk türkiyedeki internet üzerinden ulaşılabilen tüm kurumların herbilgisini zaten görüyor. senin tc ne ihtiyacı yok bunu görmek için. alayımızın listesi zaten var adamlarda. btk yı ne zannediyorsunuz bilmiyorumki. türkiyede internetin yöneticisi adamlar.
bu hizmet olmasa haberim olmayan bu 2 hattı nerden görücektik? iyi şeyleride boklamayalım bence.
benim üstüme ekstra1 hat daha çıktı nolcak şimdi
Ben yazdım göderdim ama mesaj gelmedi.
Tahmin ettiğim gibi 0 :D
Tamam oldu bu sefer 2 hat var ikiside çıktı sorun yok :)
sanmıyorum yamuk bir site olduğunu
Milliyet - Tıklayın kaçak hattınız var mı öğrenin
bende de 2 tane çıktı ikisi benim kullandığım sorun yok şükür :D
herkes kesin kontrol etsin, site yasaldır. bilip bilmeden yazmayalım. zaten telefona mesaj ile teyit ediyorsunuz. amacınız piyasada patates hat dedikleri kimin üzerine belli olmayan hatları kapatmak...
2004'den beri benim tc kimlik numaram ile adam hat kullanıyormuş,
şimdi turkceli aradim numarayı ogrendim 05378975152 numarayı aradım adam yuzume kapadı,
bende turkceli geri aradım, dısa aramalara kapattırdım, yarın arayıp kendisiyle tekrar gorusup tamamen kapatıcam.
Kesinlikle ben almadım hattı abonelik sozlesmesini istedim kimin imzası vs. ogrenip turkcele ve o subeye dava acarım.
Basına baska gelen yada yasal surecı bilen var mı?