şuan çalışıyor sanırım bende açıldı
55li hattım kendi üstümeydi doğru çıktı başka yok üstüme olan hat![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
benimde 2 cıktı dogru![]()
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
fişlemek için ideal. kimin hangi hattı var ve nerede? izlemek için mükemmel tezgah.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
haberim olmayan 2 tane hattım çıktı lan
saçmalama ya. btk türkiyedeki internet üzerinden ulaşılabilen tüm kurumların herbilgisini zaten görüyor. senin tc ne ihtiyacı yok bunu görmek için. alayımızın listesi zaten var adamlarda. btk yı ne zannediyorsunuz bilmiyorumki. türkiyede internetin yöneticisi adamlar.
bu hizmet olmasa haberim olmayan bu 2 hattı nerden görücektik? iyi şeyleride boklamayalım bence.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
sanmıyorum yamuk bir site olduğunu
Milliyet - Tıklayın kaçak hattınız var mı öğrenin
Livestrong
herkes kesin kontrol etsin, site yasaldır. bilip bilmeden yazmayalım. zaten telefona mesaj ile teyit ediyorsunuz. amacınız piyasada patates hat dedikleri kimin üzerine belli olmayan hatları kapatmak...
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
2004'den beri benim tc kimlik numaram ile adam hat kullanıyormuş,
şimdi turkceli aradim numarayı ogrendim 05378975152 numarayı aradım adam yuzume kapadı,
bende turkceli geri aradım, dısa aramalara kapattırdım, yarın arayıp kendisiyle tekrar gorusup tamamen kapatıcam.
Kesinlikle ben almadım hattı abonelik sozlesmesini istedim kimin imzası vs. ogrenip turkcele ve o subeye dava acarım.
Basına baska gelen yada yasal surecı bilen var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)