User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ben dolandırıldım sizde dolandırılmayın.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun GET tercih edilmeliydi bencede.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    odemeli kargo kullansaydiniz keske siz mali alinca parayi kargoya veriyorsunuz kargo adamin hesabina yatiriyor.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Nokta, virgül, paragraf gibi temel yazım kurallarından çok ama çok uzak bir yazı olmuş.
    Okumak mümkün değil.
    Built to fall....

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    sahibinden.com artık otomobil ve ev dışında her ilana get sistemi getirmeli bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla mal satarkende mal alırkende istanbul dışı için get ile çalışıyorum. Yok sen bana güvenmio musun dediği zaman babamın oğlu musun birader diyorum. İstanbul içinde de elden adrese teslim dememe rağmen yok bulamazsın sen yolla ben ödiim diosa sen öde ben yollarım diyorum. Ben eniştemle kuzenimden 30bin € kazık yemişim bundan sonra kimseye güvenmem.
    IN BOOST WE TRUST

CafCaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bununla ilgili yasada yok savcılıa baş wuriosun ya takipsizlikten bitiyor yada 1 yıl sonra yakalanıp 3 ay yatıp cıkıp devam ediyor..

CUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Size arkadaşın başından geçen bir olayı anlatıyım.
    50-60 tl lik bir ürün satıyor x site üzerinden ve ilan için biri arıyor konuşuyorlar. İkiside 50 tl benim için önemli bir para değil diyor ve biri ürünü gönderiyim bak beğenirsen öde diyor diğeride parayı gönderiyim senin sözüne güveniyorum 50 tl lik ürün için yalan olmaz diyor. Neyse buraya kadar herşey normal iki tarafta birbirine güven veriyor. Şimdi olay burda başlıyor. Ürünü alacak şahıs hesap numarası istiyor arkadaştan , bizim arkadaşta veriyor hesap numarasını. Aradan 3-4 saat geçiyor ve aranıyor karşıdaki şahıs diyorki yanlışlıkla 800 tl yatırdım hesabına başka bir ürün daha alacaktım hesap numaralarını karıştırdım sana gönderdim diyor.
    Evet hesapta 800 tl var bu da doğru Neyse şahıs diyorki 50 tl sini sen al da bana geri kalanını gönder diyor ve bankadan uzak olduğunu garanti cep banka gönderirse memnun olacağını söyluyor ve bizim arkadaşta 50 tl kesip 750 tl yi bunun cep numarasına gönderiyor.
    Bir sonraki gün telefon çalıyor ve bu sefer telefonun ucunda bir başka kişi ; diyor ki dün sizin hesabınıza 800 tl para yatırdık ürünü gönderdiniz mi ? Bizimki şokta tabi nası yanı siz kimsiniz diyor ? Meğer ki adam sahte bir ilanla başka bir ürün satıyor ve karşı taraf cep ödemeyi kabul etmeyince bizim arkadaşın hesap nosunu veriyor Bizim arkadaşta parayı yanlışlıkla yatırdı diye iadeyi cep üzerinden yapınca hiç bir kayıt yok tabiki dolandırıcı şahıs adına tüm kayıtlar hesaplar yatanlar bizim arkadaşa patlıyor. Cin gibi düşünüp neler yapıyorlar o yüzden aman dikkat edin.
    Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acaba soyadını biliyorsanız bana söyleyebilirmisiniz gökhan isminde bir galerici şahıs tarafından kocaelinde bizde araba alımında dolandırılmıştık..
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soyadı ne gökhan denen şahsın belki tanıyorumdur.birde ne alacaktın ondan?

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefon numarasına para yatırmayın. Dolandırıcıların aleni kapısı, yolu, yordamı oldu bu yöntem. Alıcının açık kimliği belli olsun ki takibi yapılabilsin. Varsın 3 kuruş masrafı olsun ama EFT yapın, havale yapın. Kime gönderdiğinizi, kimin çektiğini bilin.

Geçmiş olsun.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50-60 tl lik bir ürün satıyor x site üzerinden ve ilan için biri arıyor konuşuyorlar. İkiside 50 tl benim için önemli bir para değil diyor ve biri ürünü gönderiyim bak beğenirsen öde diyor diğeride parayı gönderiyim senin sözüne güveniyorum 50 tl lik ürün için yalan olmaz diyor. Neyse buraya kadar herşey normal iki tarafta birbirine güven veriyor. Şimdi olay burda başlıyor. Ürünü alacak şahıs hesap numarası istiyor arkadaştan , bizim arkadaşta veriyor hesap numarasını. Aradan 3-4 saat geçiyor ve aranıyor karşıdaki şahıs diyorki yanlışlıkla 800 tl yatırdım hesabına başka bir ürün daha alacaktım hesap numaralarını karıştırdım sana gönderdim diyor.
    Evet hesapta 800 tl var bu da doğru Neyse şahıs diyorki 50 tl sini sen al da bana geri kalanını gönder diyor ve bankadan uzak olduğunu garanti cep banka gönderirse memnun olacağını söyluyor ve bizim arkadaşta 50 tl kesip 750 tl yi bunun cep numarasına gönderiyor.
    Bir sonraki gün telefon çalıyor ve bu sefer telefonun ucunda bir başka kişi ; diyor ki dün sizin hesabınıza 800 tl para yatırdık ürünü gönderdiniz mi ? Bizimki şokta tabi nası yanı siz kimsiniz diyor ? Meğer ki adam sahte bir ilanla başka bir ürün satıyor ve karşı taraf cep ödemeyi kabul etmeyince bizim arkadaşın hesap nosunu veriyor Bizim arkadaşta parayı yanlışlıkla yatırdı diye iadeyi cep üzerinden yapınca hiç bir kayıt yok tabiki dolandırıcı şahıs adına tüm kayıtlar hesaplar yatanlar bizim arkadaşa patlıyor. Cin gibi düşünüp neler yapıyorlar o yüzden aman dikkat edin.
    Yok artık diyorum şebeke resmen şuraya bak.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Size arkadaşın....
    yohhh artık lebron jamessss

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolandırıldığınız meblağ az bir meblağ değil bu tarz işlemlerde get sistemi var ***** sitenin,tercih etmiş olsaydınız canınız yanmazdı.... fakat yinede geçmiş olsun diyorum...daha dikkatli olmak lazım sonuçta karşımızdaki insanı tanımıyoruz...

CafCaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuh nasıl bir organizedir arkadaş okurken bile kafa karıştırıyor bnm anlamadığım 800 tl yi arkadaşınızın geri göndericeğinden nasıl emin olabiliyo o riski nasıl alıyor onu anlamadım.

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun ne alicaktiniz pekiii...
    gariban 106 gti....

Aliburakb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buna benzer bir olayda ben yaşadım denizlide 750 liraya bi vtı jantı düşmüştü ***** siteye. faceden falan sordum denizlide arkadası eşi dostu olan varmı diye saolsun teyzemin oglunun arkadası cıktı. adama söyledim oraya bi arkadasım bakmaya geliyo eger dediğin gibi cıkarsa parayı elden vericek dedm. başladı kıvırmaya yok biz seninle böyle anlaşmadık şimdi böyle mi oldu falan diye snra bende sen dolandırıcı mısın bizimi dolandırıcan lan dedm. tamam ya gelsin sıkıntı yok dedi ama snra bi daha ulaşılamadı. ilanda kalktı

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CafCaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yuh nasıl bir organizedir arkadaş okurken bile kafa karıştırıyor bnm anlamadığım 800 tl yi arkadaşınızın geri göndericeğinden nasıl emin olabiliyo o riski nasıl alıyor onu anlamadım.
    Para babasının parası değilki göndermessede tüh yazık oldu der gider. Şerefsize giren çıkan yok. Ayrıca dolandırııc olmayan hiç kimse parayı geri gönderememezlik yapmaz. Bu herifte özellikle 50 tl gibi ufak fiyatlı ürün satanlara musallat belliki. Çünkü dolandırıcılık yapan biri 50 tl lik ürün ile yapmaz daha yüksek meblalar ile uğraşır.

YAVUZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı sitede iki alisverisim oldu birinde mal aldım birinde sattım aldigimda önce mal geldi
    sonra parayı yolladım sattigimda önce para geldi iki alışveriş de sorunsuz oldu get olmadan ...size geçmiş olsun...

CUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CafCaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çünkü konuştuğu arkadaşımız dolandırıcı değil temiz kalpli dürüst bir adam ; kısacası temizliğinden dolayı geri göndereceğinden emin zaten göndermese ne olur ki onun parası değil sonuçta daha az cebe indirmiş olacak o kadar.Kaybedecek hiç bişeyi yok kısacası.
    Kim olsa düşer bu tezgaha ben duyduğumda şok olmuştum benim başıma gelse bende aynı şekilde davranırdım sanırım , çok zekice bir plan.
    Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)