Vallahi en temizi ptt kargo kapida odeme.gecen sene ipod aldim kapida odeme ile.iki tarafinda guvenligini saglayan bir sistem.herkese oneririm
Vallahi en temizi ptt kargo kapida odeme.gecen sene ipod aldim kapida odeme ile.iki tarafinda guvenligini saglayan bir sistem.herkese oneririm
GET ve diğer güvenli ticaret işlemleri dışında, babamın oğluna güvenmiyorum.
hergün nelerle uğraştığımızı anlatmaya kalkışsam, unuttuklarım olur...
-Lütfen kapıda ödeme, hesaba yatır gönderim durumlarını lütfen ama LÜTFEN tercih etmeyin ...
-ben kontrolünü sağladım 2 üyeliği varmış o dolandırıcının verilen cep tellerine göre.
-3. numara için üyelik yok şuan... hak getire ...
- geçmiş olsun,
büyük geçmiş olsun getsiz alışveriş yapmak gerçekten çok tehlikeli ne kadar karşı taraf içten konuşsa bile bende samsundan 207 için ledli stop almıştım bana attığı fotoğraflardaki stoplarla alakası yoktu ayağı falan kırılmıştı neyseki plastik kaynatıp hallettirdim bide para yatırırken karşı tarafa neyin bedeli olduğunu yazabiliyorsunuz araç alım satımda da adamın eline para vermek yerine şu şu plakalı aracın veya şu ürünün satış bedelidir diye not düşün ki hak iddia etmede kolaylık yaşayın umarım kimsenin başına böyle bir durum gelmez gerçekten can sıkıcı
ptt felan hikaye
parayı vermeden ürünü açamıyorsunuz
açtıktan sonrada içinden mendil çıkıyor
sizde ben bunu almıyorum diyemiyorsunuz
hoop patladı gitti
çok duydum bunu
350 liramı kayıp var şimdi dolandırılmak zor ama şöyle birşeyde var dava açsanız dosya açtırma parası ve birsürü git gellerin ardından hiçbirşey çıkmıcak bundan emin olabilirsin bizim yakın arkadaş yaşadı aynı durumu ama sonuç çıkmadı
3 defa kapıda ödemeli ürün yolladım birisinin ücreti çok uzaklara gitmiş, birisini alamadım, diğeri ise ben kapıda ödemeli göndermeme rağmen normal kargo olarak gitmiş, allahtan forumdan bir abiye göndermiştim konuştuk hallettik yabancı olsa param boşa giderdi, birdaha ptt kapıda ödemeli ürün göndermiyorum...
geçmiş olsun dostum valla şu netten alışverişi o yüzden hiç sevmiyorum kimseye güvenilmez
Geçmiş olsun bende bu şekilde çok alışveriş yapıyorum , sizinde dolandırıcı şahısla bayağı bir görüşmeniz olmuş bu kadar görüşme sonrası şüphelenmeniz zor yapacağınız birşey yokmuş adam iyi oynamış. İnşallah polis kanalı ile birşey çıkar yakalanır.
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Dunyanın 4 bır yanından mal alıorum hıcbır garantısı olmadan sadece guvenerek dunya para yolluyorum elın gavuru dolandırmıyor bızım musluman kardesımız dolandırıyor. Ne olucak bu memleketın halı yaw. Gecmıs olsun kardesım
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
================================
En azından babası insanmış helal olsun , birde bunun üstüne yüzsüzlük yapıp hem suçlu hem güçlü olmaya kalkan insanlar var
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
ben şaşıp kalıyorum böyle konuları okuyunca. Tamam tamamen insani duygulardan dolayı yapılıyor ama bu zamanda internetten bulduğun hiç tanımadığın görmediğin adama para mı yollanır yahu. Sitelerin güvenli alışveriş sistemleri var %4 % 2 komisyonunu ödeyin başınız ağrımasın 3 kuruş paradan kaçıcam diye.
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun, çok dikkat etmek lazım. Bu arada o kadar çok ***** site geçiyor ki forumda, google a "***** site" yazınca, 7. ci sırada tt çıkıyor.![]()
Daha öncede kötü satıcı diye bir ilan açmıştınız sanırım sizi mi buluyor böyle şeyler allah aşkına, neredeyse ekmeği internetten alıcazgeçmiş olsun az para değil umarım yaptığı yanına kalmaz...
telefonda konuşurken karşısındakine güven veriyor böle tipler sonrası ***** bizim insanımızın genel yapısı bu herkesi kendi gibi görmek.. bu olayı yapan kişiler ar damarı çatlamış anasını bile satıcak tipte ahlaksızlığı meslek edinmiş kişiler iyi ayırt edebilmek için bir kaç soruyu üstüste tekrarlamak gerekir .. aynı sorulara maruz kalınca illa bir yerde hata yapıyorlar..takıldığı bekleme yaptığı anda yalanı ortaya çıkar tecrübelerimle sabit (çok kez başıma geldi bir kere yedim kazık) ama kendimizi koruma adına basit bir yöntem..
low is low
Benimde 0 x boxum gitmişti geçmiş olsun
bazı arkadaşlar yok nasıl rahat uyku uyuyor bu adamlar falan diyorda şunu söyliim. Hırsız nasıl uyuyorsa bu adamda uyuyor. Bu adamda hırsız. Farkı yok ki.
IN BOOST WE TRUST
PTT kargo kapıda ödemeli 5 tane iPhone5 alıyor elemanın biri. PTT görevlisi geliyor
verilen adrese elindeki paketi veriyor elemana sonuçta getirdiği adres bir ev. Eleman
kimliğim aşağıda dükkanda kaldı gidip alayım diyor ve görevlinin yanında kapıdan
çıkıyor ama 5 tane iphone evde kalıyor. Eleman çıkış o çıkış... Evdeki 2. eleman
arka camdan uçuruyor telefonları. Günübirlik sırf bu yüzden kiralanmış bir ev.
Sahte kimlik bilgileriyle filan kiralanmış. Olan PTT görevlisine ve satıcıya.
Hep derim mal bi yana para bi yana. Bende çok alışveriş yaptım internetten.
GG ve ***** site üye profil ve yorum %lerine bakarak alıyorum tanımadıklarımdan.
Bugüne kadar şükür yaramaz bi durum yaşamadım. İnşallah yaşamamda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)