Calisacagin ders bence trafiktir incik boncuk cok yani ilkyardimida ilkokuldan beri gordugunu dusunuyorum ve tech uyesiysen motordanda kalmazsin diye dusunuyorum![]()
Ö.mert kardeşim haziran dogumlu olsan bile dedigimiz gibi 30 gün boyunca resmi olarak ders alman gerekiyor o yüzden bir sonraki sınaw tarihini beklemek zorunda kalacaksın neyazıkkiaynı şekilde brky77 krdeşimizde beklemek zorunda kalıcak bu işlerin belirli bir işleyiş şekli var çünki yeni girilmeye başlayan mebbis sistemi hiçbir şekilde yaş tutmayınca adaya işlem yaptırmıyor ders yazdırmıyor .
ilkyardım asıl en sakatı sınava girecek arkadaşlara duyurulur ben sınırdan döndümmotorla trafikten illaki geçiyosun forumu az buçuk okuduysan.belki yardımı olur bunuda söylim size kurstan verdikleri kitabı bi kenara atın son 2 sene içerisindeki soruları çözün.
Sınava birgün kala buradan videolu anlatımları izlemiştim. Yeterli olduğunu düşünüyorum.
sürücü kursu eğitim videoları
İlk yardımı sallamamak lazım 77 ile yırttım neyse ki![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
bence hiç acele etme okul işleri hallet öyle albende ilk başta hemen alayım diyordum ama ygs felan sınav konuları önemli,ehliyeti bir türlü alınır.şahsen mart'da yaşımı doldurdum daha yeni alıyorum ehliyeti.heves vardı ama iyi ki geç almışım,YGS'yi atlatıp almak paha biçilmez
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
benıde ekim sınavına almamıslardı kayıtlar bitti falan dedıler aralıga kaldım suan yazılıyı gectım dıreksıyonu beklıyorum hayırlısı ile 19unda direksiyonuda gectım mı 1 hafta sonrasında alırım ehlıyetı.
aralık ayının ilk haftalarında gidip sormuştum şubat için 2 kişilik kontenjan var demişlerdi daha sonrada başka yere sormadımmarttaki sınava kayıt olurum inş.
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
Başka konu açmadan yeri gelmişken sorayım.
24.10.1995 doğumluyum ben ehliyet için şimdi başvurabiliyor muyum yoksa 2013 ekiminden sonrasında mı başvurabiliyorum?
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
son 2 sınavın sorularının doğru cevaplarına bir göz gezdirmeniz yeterlidir.videolara kitaplara gerek yok.internette var geçmiş ehliyet sınavları.
2 kere sınava girmiş biri olarak sizlere garanti tavsiyem var. bi önceki sınavların sorularına bakın... yerlerini değiştirip değiştirip koyuyorlar. şıklar felan aynı sorular cıkıyor![]()
Sınav tarihinden 8 gün önce 18ime girmiş olacağım.Sınava girebilirmiyim?
18ime girdikten 8 gün sonraki sınava yani ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)