ateş yükselmesi halsizlik gripde başlayacak olabilir..
Epilepsi hastası olarak, epilepsi olmadığını söyleyebilirim.
Remapped by ?
bu nöbeti geçirdiğinde eğer sol tarafa dönük olarak yatıyorsan, yani kalbin alt tarafta kalıyorsa tam tersi şekilde dönerek yat. yani sağ tarafının üzerine yat. ani sıçramayla kalkmama sebep olan bi durum bu benim. kalktıktan sonra çarpıntı oluyor fakat titreme yok. uzun da sürmüyor. yine de bi dene yani doktora gidene kadar..
M. The most powerful letter in the world.
Allah korusun karabasan falan olmasın ?
bir kere bana olmuştu benzeri. uyuduğumda üşüme kriziyle uyanmıştım ama titreme yoktu ısınmam yarım saati almıştı (sıcak su torbası+kazak+kombi) daha sonrasında iyice terleyip tekrar yatmıştım. hasta olmadım tekrarlamadı da umarım sizinkiside geçici ve önemsiz birşeydir
bazı vitaminlerin eksikliği böyle şeylere yol açabilir.
kalsiyum eksikliği ani kas kasılmalarına yol açar ama titremeye yol açar mı bilmiyorum.
En temizi doktora git bi kan tahlili yapsınlar herşeye baksınlar
MCT 106
'11 GP evo dizel ===>
'02 Corsa C GSI 1.8===>
hipoglisemi atağı geçirmiş olabilirisin. doktor kontrolünde net olarak çıkacaktır ne olduğu, geçmiş olsun.
Karabasan diye birsey yok, karabasanda titremede olmaz. Bilimsel olarak aciklanmis bir durum karabasan olayi. Kisacasi uyku haline vucuk kendi kendini felcli gibi yapar ki hoplarekn ziplarken ruyanda gercek hayatta agzini burnunu kirma diye. Uykunun evreleri var rem vs sen bir sebeple birden uyandiginda bunye lag a kaliyor sende tribe girip haraket edemiyorum diye panik oluyosun vs. sonra sigortayi kaldirinca vucut haraket etmeye basliyosun.
Insanlar karabasan dedigi icin korkuyo bi cok insan ben bilimsel aciklamasini izledikten sonra 2 defa daha yasadim. Oylece bekledim ne bastiran vardi ne bisi![]()
abi yaa![]()
valla bnde sürekli ya uykumda düşerim (bi yerden düşmüş gibi hissederim) ya zıplarım (kendi kendime sıçrayarak uyanırım) ya terlerim ya üşürüm enteresan varmıdır çaresi yada bu problemmidir ? bazen hepsi bi anda peş peşe oluyo
bunlar insanlık halimi değilmi ? yeni konu açmiim ddim
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Bazen de uykuya dalmadan önce yaşarım. Vücut uyumak ve uyumamak arasında kalınca öyle oluyor, çok yaşadım hatta lisede ilk derslerde uyurken zevkine yapıyordum, herşeyin farkında olup hareket edememek
Diğer bir yandan, evet herşeyin belirtisi olabilir biz babamın kanser olduğunu öğrendik o yüzden doktora görün kesinlikle..
uyku konusunda bu tür sıkıntılarınız var ise uyku laboratuarı olan hastanelere başvurmanızı tavsiye ederim daha sonrasında onlar size zaten yol göstereceklerdir, uykudakı bu aşırı değişkenlik kalp krizine dahi neden olabilir.
ama konuyu açan arkadaş kesinlikle epilepsi değil
bütün yaz klima altında çalıştığım için çok yaşamıştım yazın,için rahat etsin doktora görün ama bence üşütmeye bağlı bir durum,ateş yükselmesi sıtma tarzı.
Dostum kalp çarpıntısı, nefes darlığıda varsa panik atak olabilir. Herhangi bir ilaç kullanıyorsan hemen bırakmanı ve nööropsikoloji doktoruna gitmeni öneririm. geçmiş olsun
psikiyatriste git panik atak-anksiyete başlangıcı bu
artık nasıl bir rüyaysa haaııımmnııaa....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)