Bişey olmadı abi şimdilik, bölüm müdürü,şefi bayağı seni tanıdı :D
sıkıntı kalmadı maşallah hallettik :)
Hayırlısı olsun Hakan abi,
GET iyidir ;)
Printable View
konu kapatılabilr mi ? Adminlerden Ricam ...
Sinir testi gibi olmuş :) Fakat sonuca bağlanmış olması sevindirici..Onur kardeşimizede helal olsun ;)
Tekrardan teşekkür ederim kardeşim :)
BU arada Şu GET olayını çözebilecekmiyiz :)
Ilan verecegim ama guvenilir, durust satici vs.. sacmaliklari diyor kredi karti bilgilerini istiyor. Numarayi verdigimde kabul etmiyor. Uyelik bilgilerimden ulkeyi Amerika seciyorum mahalle soruyor ama isaretleyecegim bir kutucuk yok . O bilgiyi girmeden islemi tamamlamiyor. Iyice cilki cikti bu sahibinden.com un .
yakın bı arkadasım sitede calısıyo sorunu pm atabılırsınız bana ıletebılırım kendısıne
Sorun yukarida yazdigim gibi kredi karti bilgileri ve mahalle yi kabul etmiyor. Trance-R a mesaj atmaya calistim ama pm kabul etmiyormus.
İnternet kullanmayı halen öğrenemedik... Yahu site adamların, sen o sitede varolmak için adamlara herhangi bir bedel ödemiyorsun. Kamu malı da değil o site, özel mülk.
Canı isterse ilanını siler, canı istemezse silmez. Sen telefonuna program yüklerken, şortunu yıkarken başkasına soruyor musun ki adamlar birşey yaparken sana sorsun.. Özel mülkün mantığı budur..
Hahah bende baglanti kurmaya calisiyodum :D
bende ilan vermek istiyorum ama kredi kartı istiyor ben kredi kartı kullanmıyorum ilan açmamın başka bir yolu yokmu?
Yazdığım yazıda o kadar açık bir şey var'ki Geçerli kart numarası dedim farkındaysan :) yani aileden birine ait olabilir sonuçta güvenlik açısından onun haberi olmadan işlem yapamazsınız telefona msj gidiyor..Ama banka kartı konusunda haklısınız bununla ilgili bir çalışma illa'ki yapılıyordur..
-sistem birçok kez "SUİSTİMAL" edildiğinden dolayı, provizyon uygulaması getirilmiştir.
-ilan verirken güvenlik olmasıda çok normal bir durum artık.
-gerekli birçok Kontrol sistemi ve işlemi mevcuttur ekstra olarak.
-bu sitenin eksikliği değil, artısıdır.
-Güvenlik'tir :)
Gecen aylarda sormustum ama pektenuzerinde durmamistim. Ilan vermeye calsiyorum kredi karti istiyor. USA kredi kartimi veriyorum kabul etmiyor. Hesap bilgilerimi degistirip kardesimin adini girip Onun bakna karti bilgilerini giriyorum ama kredi karti istiyor. Ee kredi karti kullanmiyorum ama bu siteyi 2004 den beri akyif olark kullaniyorum. Simdi bu s...r gitmi oluyor ne oluyor ?