User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
112 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Sahibinden.Com Saçmalığı- desteğiniz istiyorum

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FB10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tamam eksper şart diyelim, eksper olduğunu düşünün sitede atıyorum tamamen adam standart olarak aracınıza fiyat biçti fakat siz daha fazla istiyorsunuz bu sefer şikayetçi olmayacak mısınız?

Misal sizin arabanız tamamen orjinal boya yok,kaza yok,değişen yok, aynı arabanın boyalısı 20000 tl iken siz demez misiniz kardeşim bu araba 20 ediyorken benim arabamda nasıl 20 eder diye... İşte şuan ilan verenlerin tamamen mantığı bu şekilde işliyor malesef..
    Hepsine sabit fiyat verilsin demiyoruz ki, Boya-kaporta-motor-km v.s. kriterleride elbet fiyat belirlemede göz önüne alınır.
    Zor birşey değil bana göre. Olsa iyi olur benim açımdan, olmasa da sorun yok aynı şekil devam ederiz.
    Bu arada konuya devam edelim, tartışırken hiç olmasın konu.
    New Toy! - 41 AJV 325

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı nosturkye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu da ülkenin farklı bir yarası aslında tamamen farklı konu...
    Bir dairemi nakite ve araca bozdurmak için sahibinden.c sitesindeki range,x5,cayenne,a5 vsvs 50 araca mesaj attım geri dönüş yapanların çoğu aracın üstüne elindeki aracın yarı parasını nakit koyup daire alamadı...
    Otomobiller kredi ile alınıyor ve insanalr nakiti buraya bağlıyor.
    Herkes için geçerli olmasada takasa gelen 300-400 aracın çoğu bu olayı yaşamıştır diye düşünüyorum.
    benim bu yukardada yazdığım sahibinden için değil. ikinci el piyasasında sahibinden olmasada genel bir değer artışı eskiye nazaran var ben bunlardan birinin nedeninin inşaat sektörü olduğunu düşünüyorum diğer nedeninde son bir kaç yıldır b ve c segmentinde lüks konfor kalite artışı dışında araba sektöründe büyük ciddi elle tutulur bir yenilik yapılamaması olarak düşünüyorum..
    bugün sıfır dolu bir d yada e segmenti ile 5-6 yaşında dolu bir d yada e segmenti arasında donanımsal konfor güvenlik açısından çokda ciddi farklar yok yakıt desen ancak bir litre iki litre oynar..
    bu gün sıfır d yada e segmenti bir şey alsan dolu nerden baksan 70-80 den kapı açılır çıkarda çıkar diğer yandan 5-6 yaşında dediğim emsal örneği 25 den başlayan fiyatlardan başlar.. bunlar tabi benim fikirlerim öyle bir veri yada bir şeye dayanarak yazmıyorum tamamen şahsi düşüncelerim.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

nosturkye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FB10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tamam eksper şart diyelim, eksper olduğunu düşünün sitede atıyorum tamamen adam standart olarak aracınıza fiyat biçti fakat siz daha fazla istiyorsunuz bu sefer şikayetçi olmayacak mısınız?

Misal sizin arabanız tamamen orjinal boya yok,kaza yok,değişen yok, aynı arabanın boyalısı 20000 tl iken siz demez misiniz kardeşim bu araba 20 ediyorken benim arabamda nasıl 20 eder diye... İşte şuan ilan verenlerin tamamen mantığı bu şekilde işliyor malesef..
    Bu nedenle bu şekilde satış yapılır ise sahibinden.c bir aracı değil sorumluluk sahibi olarak araç satacak.

Araç sahibinden.c exper merkezine gelecek araç kontrol edilecek emsal rakam verilecek ilan verilecek ilan parası sadece komisyonculuk sistemi ile alınmayacak el taşın altına girecek rakam düzenlenecek.
    Diyelim tuni,ng işlemli bir araç exper aracın motorundaki modifikasyon değerini belirler onuda belli miktarla + oalrak rakama yazar.
    Zor bir sistem ama kusursuz olması için tek seçenek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bence sizler sahibindeni bir kamu yada devlet kurumu gibi düşünüyorsunuz altı üstü alım satım sitesi isteyen başka yerdende ilan verebilir internette başka araba satış siteleride var kimse sahibindende ilan vermek zorunda değil yada ordan araba almak zorunda değil.. kısaca sahibinden bir şeylere karar verebilicek bir merci değil öyle bir yetki kurumlar tarafından verilmedikden sonrada kafasına göre bu tür işler yapamaz ilerde başı tekel yaratıyor diye hukuki süreçlerle ağrıyabilir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi satılmasını istemesemde, yav senin galari olduğunu nasıl düşünürler, hayır bir delil bile yokken,

artık şaşırmıyorum sahibinden.com un bu saçma kararlarına,

adamın teki ilanın açıklamasına arabamı satmak için açmadım. yazmış. 1-2 ay önce rastladım ve bu ilan onaylanırken, Senin gibi düzenli tertipli bir insanın böyle bir durumla karşılaşması hayret verici. İlanın bütün herşeyi tam, kuralına göre ya, ondan bence bu durumla karşılaşıyorsun, bu adam işi biliyor galeridir kesin deniyordur.

keşke herkes bu sitede sahibinden.comda çalışan bir kişi vardı. onun yorumlarını okuyorum. ilgileniyor, hiç bir şey olmasa bile ilgilenmeye çalışıyor.. Keşke bütün çalışanları bu kişi gibi olsa sahibinden .com şuan farklı şekillerde olurdu.
    TR - B13

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşaat takası olayında bende katılıyorum.
    Memlekette amcamın bir arkadaşı vardı daha genç bir kaç dairesi var ve elinde takasla gelmiş 8 tane araç duruyormuş.

Mesela benim aracım aynı anda bizim şirkete 3 araçla birlikte geldi. Buda Gazligöl'deki termal tesislerden birisine takasla gelen arabalardan. Onlarda direk bize sıfır araçla takasa geldiler. Araç uyguna geldi o nedenle aldım ve Afyona göre temiz olduğu halde uygun fiyata veriyorum.

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nosturkye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu nedenle bu şekilde satış yapılır ise sahibinden.c bir aracı değil sorumluluk sahibi olarak araç satacak.

Araç sahibinden.c exper merkezine gelecek araç kontrol edilecek emsal rakam verilecek ilan verilecek ilan parası sadece komisyonculuk sistemi ile alınmayacak el taşın altına girecek rakam düzenlenecek.
    Diyelim tuni,ng işlemli bir araç exper aracın motorundaki modifikasyon değerini belirler onuda belli miktarla + oalrak rakama yazar.
    Zor bir sistem ama kusursuz olması için tek seçenek
    iyi hoş güzel diyorsun'da dostum sonuç olarak site aracı böyle birşey yapılmaz evet söylediğin gibi olsa olabilir fakat site sadece aracı iken böyle bir eksper olayını düşünmez...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dediğim gibi bu ilerde hukuki sıkıntılara yol açar.. a firması derki sen bizim araçlarımızı ikinci elde değerini düşük gösteriyorsun değersizleştiriyorsun zaten falanca rakip firmalarında reklamını alıyorsun onların piyasa araç satışlarını kuvvetlendiyorsun tekel olmuşsun haksız rekabet yaratıyorsun.. ardından kendi gibi üç beş b markası c markasını arkasına alsa milyon dolarlık davalar havalarda uçuşur..
    sahibinden sadece alıcı ile satıcıyı buluşturan aracı bir satış sitesi piyasaları yönlendirebilicek yada bir şeylere karar vericek bir merci değil onun olabilmesi için bütün markaların bir çatı altında konsersiyum oluşturup sahibindene o yetkiyi vermesi gerekirki hiç bir markada ikinci el fiyatlarını sabitlemek istemez ..

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sahibinden.com'da ilanların kontrol edilmeden yayına alındıgından sıkayetcıyım.
    Corsa VAN olan araçlar bizim kategoriye yani Corsa 1.3 CDTI Sport'a ilan açıyor.
    VAN'ların piyasası 17-20 arasıyken bizim araçlar 25-32 arası gelip gidiyor.
    Bu da bizim için olumsuz bir duruma dönüşüyor.

Sport kategorisinde 30 araç varsa 20si van veya vandan dönme.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet arkadaşlar şimdi gelen bir maili sizinle paylaşıyorum

Sayın Hakan ATAMAN,

sahibinden.com'da yer alan 97475998 numaralı Lada Vega 2001 - Çok temiz başlıklı ilanınız İlan Verme Kurallarına aykırı olduğu için yayından kaldırılmıştır.

Değerli Üyemiz,

Bildiğiniz gibi sahibinden.com’da, ilk gününden beri bizi tercih eden alıcılar ve satıcıların güvenilir bir ortamda sonuç almasını sağlamak için sitemize girilen bütün ilanlar, kontrol edildikten sonra yayına alınıyor.

Vermek istediğiniz ilanınızın “kimden” alanında ‘sahibinden’ olarak belirtmenize rağmen yapılan kontroller sonucunda ilan bilgileriniz ve/veya görsellerinizden ilanın bir “aracı kurum” tarafından verildiği anlaşılıyor. Bu nedenle ilanınızı yayına alamıyoruz.

sahibinden.com üzerinde kurumsal kimliğinizle satış yapmak isterseniz hemen mağaza açarak kazanmaya başlayabilirsiniz. Mağaza açmak için tıklayın!

Her türlü soru ve destek için destek@sahibinden.com adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese ilgi alakasından dolayı teşekkür ederim.

Onur kardeşimin her iş gibi bunuda halletti. Yöneticileriyle görüşmesi olmuş ve bu sorunu halletmişler. Benim profildeki bilgileride sıfırlamışlar.

Bende normalinde yapmayacaktım ama Onur kardeşim bu kadar ilgi alakadan sonra yöneticileriyle sıkıntı olmaması için şikayeti sildim. Zaten destek hattındanda teşekkür vs geldi.

Onur kardeşim tekrardan teşekkür ederim

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese ilgi alakasından dolayı teşekkür ederim.

Onur kardeşimin her iş gibi bunuda halletti. Yöneticileriyle görüşmesi olmuş ve bu sorunu halletmişler. Benim profildeki bilgileride sıfırlamışlar.

Bende normalinde yapmayacaktım ama Onur kardeşim bu kadar ilgi alakadan sonra yöneticileriyle sıkıntı olmaması için şikayeti sildim. Zaten destek hattındanda teşekkür vs geldi.

Onur kardeşim tekrardan teşekkür ederim
    Abi mahçup ettin beni telefonda " sen istersen kaldırırım şikayetimi" diyerek
    Seviyorum seni, Yöneticiler şaşırdı, Onur bi bak bir üyemiz var seninle ilgili bir durum varmış vs. diye, sabah simiti yerken yarıda kaldı Neyse hallettik abi, geşmiş olsun bizlere ve sana

saygılar ve sevgilerim ile.
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllar evel yanlışlıkla galeriden seçeneğini seçtiğim için sistem beni otomatik galeri olarak görmüş sonradan açtığım hiç bi ilan onaylanmadı sonra arayıp bi bayan yardımcı olmuştu sağolsun

Bide şu bmw z kısmını z4 ve z3 olarak ikiye ayırsalar süper olcak
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllar evel yanlışlıkla galeriden seçeneğini seçtiğim için sistem beni otomatik galeri olarak görmüş sonradan açtığım hiç bi ilan onaylanmadı sonra arayıp bi bayan yardımcı olmuştu sağolsun

Bide şu bmw z kısmını z4 ve z3 olarak ikiye ayırsalar süper olcak
    bahsettiğin durum şudur ;

BMW Z Serisi 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da

incelemeni rica ederim.
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurgungor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biliyorum ancak z4 ve z3 olarak ikiye ayrılması daha mantıklı sonuçta birisi 3 birisi 5 serisi gibi çok farklı iki araba

Aynı şekilde m bölümünde z3m ve z4m diye ikiye ayrılmış
    BMW M Serisi 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biliyorum ancak z4 ve z3 olarak ikiye ayrılması daha mantıklı sonuçta birisi 3 birisi 5 serisi gibi çok farklı iki araba

Aynı şekilde m bölümünde z3m ve z4m diye ikiye ayrılmış
    BMW M Serisi 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
    ar-ge'de veya kategori bölümünde değilim fakat mantığı 2-3 anlatmaya çalışayım.

- Z'lerde motor eçenekleri olduğundan dolayı türlü kategorileri vardır.
    - M'lerde motor seçeneği yoktur gibi bişey. Model'e göre değişir çoğunlukla. örn; e36 kasa M'lerdeki, 286 lık ve 321 lik ayrımı gibi.
    - Z kasa bir araç M departmanından çıkmış ise, M'de olması daha mantıklıdır. Ve böyle uygulanmıştır.
    - Farkı markaların Farklı modelleri için eksik var ise ki var geliştirmeleri yapılır...
    - M5'in 5 serisinde olmasını bende isterim çünkü, diğer marka ve modellerin paket ve sportif olan türde araçları var, onlara da ayrı kategori açılması makbuldür.
    - Ama iş, arz/talep dengesi, pazarlama gibi parametrelerde değerlendirdiğinden dolayı bu tarz bir uygulamaya sahiptir.

Eğer ki; illa değişilmes hususuda düşünceniz var ise, destek@sahibinden.com'a kategoriler ile alakalı düşüncelerinizi lütfen yazın, kategorilerde hatalı olan kısımlar düzeltilebilir potansiyele ulaşır hiç değilse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim dediğim çok ayrı aslında mesela ben z4 2.0 bakıyorum arada z3de çıkıyo ama z4-z3 ayrı olsa karşıma sadece aradığım araba çıkar
    Yada bütçem kısıtlı ama z4 istiyorum en düşük fiyat seçeneğinde arıyorum karşıma z3ler çıkıyo arama zorlaşıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim dediğim çok ayrı aslında mesela ben z4 2.0 bakıyorum arada z3de çıkıyo ama z4-z3 ayrı olsa karşıma sadece aradığım araba çıkar
    Yada bütçem kısıtlı ama z4 istiyorum en düşük fiyat seçeneğinde arıyorum karşıma z3ler çıkıyo arama zorlaşıyo
    o kategori içinde olan karışıklıktır.
    -üye o şekilde girmiştir.
    -hatalı ilan bildirimi yaparak, ilgilenilmesini sağlayabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurgungor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi mahçup ettin beni telefonda " sen istersen kaldırırım şikayetimi" diyerek
    Seviyorum seni, Yöneticiler şaşırdı, Onur bi bak bir üyemiz var seninle ilgili bir durum varmış vs. diye, sabah simiti yerken yarıda kaldı Neyse hallettik abi, geşmiş olsun bizlere ve sana

saygılar ve sevgilerim ile.
    İlk başta senin katmamamın nedeni yukarılara giderse sana sıkıntı yaratmasınlar diye ***** ben çok sıkıntı yaşadım,arada yaşıyorum bu nedenlerle

Neyse sen çözdün ya sorunu aman diyeyim yaşamayım sorum. Çünkü alternatif fazla yok ve inan arabada 12 favori ve jantlarda 98 favori var. Yani onlar alıcı kitlesi. Diğer siteyede verdiğim ilandan ne arayan oldu ne mesaj atan. Ama sizin sitede en aaz 50 kişi aramıştır. Bir okadarda mesaj atan oldu.

Bak şimdi jantlara get atacağım ve sizde kazanacaksınız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)