Komple siyah bir stil vardı unuttum adını arabalar tamamen siyah felan
Bence ışıklar takılmalı ama açılan deliklerin etrafına suyu felan önleyecek birşey yapılmalı mesela dibine plastidip sıkın ışıkların diplerine içeri su sızdırmasın
Komple siyah bir stil vardı unuttum adını arabalar tamamen siyah felan
Bence ışıklar takılmalı ama açılan deliklerin etrafına suyu felan önleyecek birşey yapılmalı mesela dibine plastidip sıkın ışıkların diplerine içeri su sızdırmasın
adam cia beyler dikkat, buldum bu arada 4 wheel partstan sorcam adamlara
http://www.4wheelparts.com/stores/St...fo.aspx?sNo=39
daha once yapmislarsa diye.. bakalim bide ne kdr surcek, adam 200 dedi iscilige kafadan ilk ariyinca
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
barkın alsaydın bi syclone![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
konuyla alakasız oalcak ama hocam amerikadan parça gönderebilirmisin![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
yaptırt barkın. aynalarıda değiştir bence.. güzel günlerde kullan![]()
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Tr de olsan yapma derdim burda 40 tane senaryo yazarlardı araca ama USA daysan sorun olmaz bence de yap
usta vallahi derslerden basimi kaldiramiyorum.. bi arada zar zor ufak tefek bu ticariyle ugrasiorm
bu arada, syclone eski oldugunu icin ulkeye sokarken skinti, dusunmedim degil yoksa, bu hem ticari vergisi az olcak, hemde gidio, ama dizel olsada insafsizca yakiyo serefsiz, burda dize ldaha pahali 150 dolara doluyo anasini satiyim, Ilk is su sali gunu dersim olmadigi tek gun 4Wheelparts ta stockta varmis baktim taktircam, artik damlatirsada jeep in tavan gibi silikonlarim![]()
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Işıklar hala takılmadıysa kesinlikle takmalısınız koruma içinde zaten o tarz lambaların dipleri lastikli oluyor siz + olarak deldiğiniz yerlere dip plastikleri var halka şeklinde yuvaya takıyosunuz kenarlara oturuyor ve hiç bir şekilde su almıyor.. birde bunu yaparsanız ömürlük gibi olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)