Tepkisiz toplum haline getirildik. Bizi yonetenlerin istegi idi bu ve oldu. Akepe den falan bahsetmiyorum,onceki hukumetlerden baslayan,bu hukumet zamaninda zirve yapan,ozellikle amerikanin istedigi birseydi.
Malesef son 3-4 yildir is tek adamliga ve modern diktaliga dondu. Konusmalara ve icraatlara bakin; Benim polisim,benim bakanim,benim koylum,benim merkez bankam vs...
Eskiden en azinda hak hukuk vardi,protesto vardi. Simdi hukuk,padisagimizin elinde Gukuk oldu. Adamina gore hukuk ve demokrasi...
E simdi,benzin mazot nerelere cikti fakat tik yok! Tamda istenen buydu ve oldu...
Yahu ortalama alinan maaslar belli ama zaruri ihtiyaclar zam ustune zam! Artik kolelik yapiyor halk. Mutsuzluk,psikopatlik diz boyu!
Kimse enerji ihtiyaci ivir zivir demesin! Kanmasin bu demeclere! Once vergiyi adam gibi topla,isini yapamayinca hemen kayitli ekonomiye gecirme! Diyarbakirda sirnakda kacak elektrik %80 lerde,git onlari temizle!enerji acisi icerde. Daha elektrik parasink alamiyorsun,vergiyi nasil ADİL topliyacaksin...
Neyse yaz yaz ayni sey...