Birileri mağdur olup üzüldükten sonra birşeylerin düzeltilmeye çalışılması çok doğru değil!Kalp kırılıp güven zedelenmeye görsün..
Birileri mağdur olup üzüldükten sonra birşeylerin düzeltilmeye çalışılması çok doğru değil!Kalp kırılıp güven zedelenmeye görsün..
bu arada ben iki ay oldu sparişlerim gelmedi gümrük çok sıkıntı çıkarıyor anlıcanız bende başka firmayla işimi çözdüm inşllah bu hafta içi mallar elime ulaşır![]()
fevri davranmamak lazım bu tür konularda ama suç sizdede var hocam ne diye çok iyi tanımadığın insana 3000 lira yolluyosunki bu zmanda kimseye kolay kolay güven olmuyo. telefonunu açmıyosa zaten akla kötü şeyler geliyo ötesi yok bu işin
Ek olarak 1 2 kısı dalga gecmıs terbıyesızlıkten baska bısey degıl aynısının basına gelse nasıl tepkı verecek merak edıyorum
AP Type-R
uzucu bır durum , tıcaret bu sorun ıllakı cıkabılır kargo gelmez stok beklenır vs. ama telefonlara bakılmaması alıcıya bılgı verılmemesı hıc hos bırsey degıldır , ıkı tarafıda tanımıyorum ama sorunun cozulecegını umıt edıyorum..
Erdem's Custom
+90 532 491 40 39
Bence bu olayı detaylandırın...
Bir gecelik telefonlara çıkmama problemi ise konuyu açan biraz tezcanlılık yapmıştır derim... Ama olay böyle değil, uzun zaman ulaşamadık durumu falan varsa dün akşam başıma ters bir olay geldi ile çıkılamaz işin içinden...
Normalde beni ilgilendiren bir olay değil lakin insanları binlerce üyesi olan bir forumda afişe etmek çok dikkat isteyen bir durum. Ayrıca böyle bir konu açıldıktan sonra olayın üstü örtülürse "ben paramı aldım, gerisi umrumda değil" olayına dönmemeli. Neticede bu forumdaki bilinirlik ve insanların isimlerinin güvenilirliğini test etmiş ve bu imkanları kullanarak sorununuza bir çözüm bulmuş oluyorsunuz. Buda konunun detaylandırılmasını ve forumun diğer üyelerinin bilgilendirlmesini mecbur kılıyor bana göre.
Sanırım konuyu açan arkadaş Antalya'ya gidecek. Diğer arkadaşlada kontak kurdular. Bence tüm sorunlar bittikten sonra konuyu eğrisiyle doğrusuyla detaylandırmalılar. Dediğim gibi, sorunu çözebilmek ve başkalarına yardımcı olabilmek adına genele bir konu açılıyorsa, yine bilgilendirmenin yapılmasıda elzemdir.
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Her anlamda bilgi veririm sıkıntı yok arkadaş tekrardan hesap numarası istedi bu olay 1 günlük deği 1,5 aylık bir olay kendinizi mağdur olanın yerine koyup bekledikten ve kaldırıldıktan sonra son çare konu açmak olduğunu anlamanızı düşünüyorum. Bunun yanında herşey netleşecektir bugün.
Stock Type R 0-402mt fwd 14.4sec
Her msjda gereken yapilcak yazildi bnde merak ettim .biz gerekli seyleri kendisine soyledik zaten uzatmanin bi alemi yok konu kitlensin para gelmezse tekrar acilir zaten
Size fazlası ile hak veriyorum... Yukarıda yazdıklarımda sizin için değildi zaten. Genel anlamda yazdım. Sizin konu boyunca duruşunuz ortada...
Dikkat çekmek istediğim nokta ise, bir çok forumda bu tarz konulara izin verilmez. Burada izin veriliyor. Bu nedenle olayları tamamen detaylandırmak lazım. Bende benzer bir konu açtım Antalya'dan almnaya gittiğim bir araba için. Elimden geldiğince detaylandırdım.
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
orkunu yıllardır tanırım far stop ticaretinden araba ticaretine kadar bicok ticaret yaptık kendisiyle eminimki çok geçerli bi sebep olduğu için uzamıştır bu iş... Kendiside yazmış zaten bugün halledicem diye...
imza...
Arkadaşı aradım buluşalım diye nereye geliyim diye işi olduğunu bana döneceğini söyledi haber bekliyorum. Para iadesi mi hala yok. Bakalım iş nereye gidecek ?
Stock Type R 0-402mt fwd 14.4sec
Konu buraya açılınca nedense herkesin amanın dün başıma şu geldi babaannem 3. defa vefat etti demesi ayrı bir komedi. Yaw adam 1 gün 1 hafta değil 1.5 aydır parasını alamıyormuş. İnşallah bu mesajda oyalama taktiği değildir.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)