User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
106 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Orkun_06 isimli kullanıcıya dikkat !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birileri mağdur olup üzüldükten sonra birşeylerin düzeltilmeye çalışılması çok doğru değil!Kalp kırılıp güven zedelenmeye görsün..

ank sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orkun_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dun aksam basima gelen uzucu olaydan dolayi tel cvp veremedim elimde olmayan sebeplerden dolayi kimsenin parasi kalmadi herdefasinda tel cvp verdim karsilarinda beni buldular sadece dun basima talihsiz bir olay geldi boyle karalanmaya korulenmeye gerek yok
    Kimle skintim varsa bugun cozuyorum
    merakla okuyordum bu adam ne zaman yazacak diye geçmiş olsun inşllah sıkın tınız çözülür

ank sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada ben iki ay oldu sparişlerim gelmedi gümrük çok sıkıntı çıkarıyor anlıcanız bende başka firmayla işimi çözdüm inşllah bu hafta içi mallar elime ulaşır

goldbergbrk
    Misafir
    fevri davranmamak lazım bu tür konularda ama suç sizdede var hocam ne diye çok iyi tanımadığın insana 3000 lira yolluyosunki bu zmanda kimseye kolay kolay güven olmuyo. telefonunu açmıyosa zaten akla kötü şeyler geliyo ötesi yok bu işin

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilader paran kimsede kalmaz verir orkun gereken yapilcak diyosunda napicaksiniz dovcekmisiniz ?
    Merak etme bızım kalıtemiz belli bız dovusle kavgayla ısımızı halletmeyız.dervısın fikri ne ise zikride odur. Bilaaaaaaderrrr
    AP Type-R

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ek olarak 1 2 kısı dalga gecmıs terbıyesızlıkten baska bısey degıl aynısının basına gelse nasıl tepkı verecek merak edıyorum
    AP Type-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzucu bır durum , tıcaret bu sorun ıllakı cıkabılır kargo gelmez stok beklenır vs. ama telefonlara bakılmaması alıcıya bılgı verılmemesı hıc hos bırsey degıldır , ıkı tarafıda tanımıyorum ama sorunun cozulecegını umıt edıyorum..
    Erdem's Custom

+90 532 491 40 39

fthoskay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana samimi gelmiyor hepte buraya konu açıldığı zaman hastanede olan ogün taurcu oluyor başı beladan olan konu açıldığı an yeri kurtulmuş oluyor vs vs ben bu işin ticaretini yapıyo olsayadım 3 bin 5 bin neyse adam malı teslim alana kadar dokunmaz ondan sonra parayı kendimin sayardım bunuda niye dedim sanırım bazılarıda parayı harcayıp sora iş olmaynca iade için bekletiyo falan o yüzden vs vs böyle bi 10 15 konu takip ettim ilk kez yazıyorum küçücük bi bahaneyle çok kolay sıyrılıyor satıcı
    Size katılmamak mümkün değil. Arkadaş aradı hesap No istedi tekrardan bekliyoruz bakalım aynı zamanda yoldayım gidiyorum. Bakalım bir görüşelim arkadaşla.
    Stock Type R 0-402mt fwd 14.4sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birileri mağdur olup üzüldükten sonra birşeylerin düzeltilmeye çalışılması çok doğru değil!Kalp kırılıp güven zedelenmeye görsün..
    İki kelime ile çok doğru.

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence bu olayı detaylandırın...

Bir gecelik telefonlara çıkmama problemi ise konuyu açan biraz tezcanlılık yapmıştır derim... Ama olay böyle değil, uzun zaman ulaşamadık durumu falan varsa dün akşam başıma ters bir olay geldi ile çıkılamaz işin içinden...

Normalde beni ilgilendiren bir olay değil lakin insanları binlerce üyesi olan bir forumda afişe etmek çok dikkat isteyen bir durum. Ayrıca böyle bir konu açıldıktan sonra olayın üstü örtülürse "ben paramı aldım, gerisi umrumda değil" olayına dönmemeli. Neticede bu forumdaki bilinirlik ve insanların isimlerinin güvenilirliğini test etmiş ve bu imkanları kullanarak sorununuza bir çözüm bulmuş oluyorsunuz. Buda konunun detaylandırılmasını ve forumun diğer üyelerinin bilgilendirlmesini mecbur kılıyor bana göre.

Sanırım konuyu açan arkadaş Antalya'ya gidecek. Diğer arkadaşlada kontak kurdular. Bence tüm sorunlar bittikten sonra konuyu eğrisiyle doğrusuyla detaylandırmalılar. Dediğim gibi, sorunu çözebilmek ve başkalarına yardımcı olabilmek adına genele bir konu açılıyorsa, yine bilgilendirmenin yapılmasıda elzemdir.
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı goldbergbrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fevri davranmamak lazım bu tür konularda ama suç sizdede var hocam ne diye çok iyi tanımadığın insana 3000 lira yolluyosunki bu zmanda kimseye kolay kolay güven olmuyo. telefonunu açmıyosa zaten akla kötü şeyler geliyo ötesi yok bu işin
    Haklısınız ama insan birilerine güveniyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence bu olayı detaylandırın...

Bir gecelik telefonlara çıkmama problemi ise konuyu açan biraz tezcanlılık yapmıştır derim... Ama olay böyle değil, uzun zaman ulaşamadık durumu falan varsa dün akşam başıma ters bir olay geldi ile çıkılamaz işin içinden...

Normalde beni ilgilendiren bir olay değil lakin insanları binlerce üyesi olan bir forumda afişe etmek çok dikkat isteyen bir durum. Ayrıca böyle bir konu açıldıktan sonra olayın üstü örtülürse "ben paramı aldım, gerisi umrumda değil" olayına dönmemeli. Neticede bu forumdaki bilinirlik ve insanların isimlerinin güvenilirliğini test etmiş ve bu imkanları kullanarak sorununuza bir çözüm bulmuş oluyorsunuz. Buda konunun detaylandırılmasını ve forumun diğer üyelerinin bilgilendirlmesini mecbur kılıyor bana göre.

Sanırım konuyu açan arkadaş Antalya'ya gidecek. Diğer arkadaşlada kontak kurdular. Bence tüm sorunlar bittikten sonra konuyu eğrisiyle doğrusuyla detaylandırmalılar. Dediğim gibi, sorunu çözebilmek ve başkalarına yardımcı olabilmek adına genele bir konu açılıyorsa, yine bilgilendirmenin yapılmasıda elzemdir.
    Her anlamda bilgi veririm sıkıntı yok arkadaş tekrardan hesap numarası istedi bu olay 1 günlük deği 1,5 aylık bir olay kendinizi mağdur olanın yerine koyup bekledikten ve kaldırıldıktan sonra son çare konu açmak olduğunu anlamanızı düşünüyorum. Bunun yanında herşey netleşecektir bugün.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her msjda gereken yapilcak yazildi bnde merak ettim .biz gerekli seyleri kendisine soyledik zaten uzatmanin bi alemi yok konu kitlensin para gelmezse tekrar acilir zaten

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthoskay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her anlamda bilgi veririm sıkıntı yok arkadaş tekrardan hesap numarası istedi bu olay 1 günlük deği 1,5 aylık bir olay kendinizi mağdur olanın yerine koyup bekledikten ve kaldırıldıktan sonra son çare konu açmak olduğunu anlamanızı düşünüyorum. Bunun yanında herşey netleşecektir bugün.
    Size fazlası ile hak veriyorum... Yukarıda yazdıklarımda sizin için değildi zaten. Genel anlamda yazdım. Sizin konu boyunca duruşunuz ortada...

Dikkat çekmek istediğim nokta ise, bir çok forumda bu tarz konulara izin verilmez. Burada izin veriliyor. Bu nedenle olayları tamamen detaylandırmak lazım. Bende benzer bir konu açtım Antalya'dan almnaya gittiğim bir araba için. Elimden geldiğince detaylandırdım.
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orkunu yıllardır tanırım far stop ticaretinden araba ticaretine kadar bicok ticaret yaptık kendisiyle eminimki çok geçerli bi sebep olduğu için uzamıştır bu iş... Kendiside yazmış zaten bugün halledicem diye...
    imza...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lambro_team Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orkunu yıllardır tanırım far stop ticaretinden araba ticaretine kadar bicok ticaret yaptık kendisiyle eminimki çok geçerli bi sebep olduğu için uzamıştır bu iş... Kendiside yazmış zaten bugün halledicem diye...
    Haber bekliyorum halen inşallah halleder.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşı aradım buluşalım diye nereye geliyim diye işi olduğunu bana döneceğini söyledi haber bekliyorum. Para iadesi mi hala yok. Bakalım iş nereye gidecek ?

gp74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthoskay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşı aradım buluşalım diye nereye geliyim diye işi olduğunu bana döneceğini söyledi haber bekliyorum. Para iadesi mi hala yok. Bakalım iş nereye gidecek ?
    Olaya çok sakin ve efendice yaklaşıyorsun tebrik ederim. Diğer arkadaş da gerçekten ayıp etmiş, en azından süreyi bu kadar uzatıp sorun ve sıkıntıya sokmasaydı alıcı arkadaşı....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu buraya açılınca nedense herkesin amanın dün başıma şu geldi babaannem 3. defa vefat etti demesi ayrı bir komedi. Yaw adam 1 gün 1 hafta değil 1.5 aydır parasını alamıyormuş. İnşallah bu mesajda oyalama taktiği değildir.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)