muhtemelen mesaj atmışsınızdır diye düşünüyorum forumdan. ve dün 21 de girmiş siteye. cevap yazmadı dimi?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ön sezili davranmamak lazım ama kendısı hakkında bu şekilde konu açılıp bu hale düşüceğini tahmin etmesı gerekir. İşin kötü yanı sizin kendi çevrenize mahcup olmanız..İnşallah bi sonuca varılır.
şu yo kkonu açma bilmem ne diyenlerede ayrı bir hastayım zaten
adam zaten son umut konuyu açıyor son umut direk yok 1 gün telefonu kaplı diye konu açmıyor dolandırıldım diye bilip bilmeden atlamamak lazım
geçmiş olsun inşallah halledilir sıkıntınız
bu arada telefon numarasını isteyen arkadaş karşılaştırdı mı numaraları aynı numaralar mı sizi engellemiş mi ?
Loading...
orkunu bende tanırım bu tarz bı hareket yapıcak bı adam deıl bı yanlıslık oldugunu dusunuyorum bende
Orkun cevap yazana kadar beklemek lazım, umarım çözülür..Sıkıntı olmuşsa bile Orkun üstesinden gelicektir.. Bu sıra krismıs ayağına tüm mallar gecikmeli geliyo.. tlf açma kapama olaylarına yorumum yok,bekleyelim
Telefon açmama olayını bilememde arkadaşı bende tanırım az cok.O miktarlarda paraya ihtiyacı olan birisi değil sanmıyorum üstüne yatacagini.Elbet vardır bi açıklaması...
Ben bu ortamda bu tarz konular gormekten sıkıldim...dikkat edelim bu tarz durumlarada dusmeyelim en dogrusu bu olsa gerek!...nacizane benim dusuncem
Gecmis olsun umarim en kisa zamanda cozum bulunur...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)