ben de Gurcell den duydum, çok üzüldüm çook :( mekanı cennet olsun, ailesine ve yakınlarına sabır versin Allah... hayat çok boş be çok boş!
Printable View
ben de Gurcell den duydum, çok üzüldüm çook :( mekanı cennet olsun, ailesine ve yakınlarına sabır versin Allah... hayat çok boş be çok boş!
Mekani cennet olsun, Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin. :(
Yahuu o actıgı konuyu dün gibi hatırlıyorum hayata bağlılığı azmi sevinci beni öyle mutlu etmişti ki..Suan yutkunamıyorum..Ne kadar tanışıklığım olmasada ağlattı bu haber beni..Rabbim mekanını cennet eylesin nur içinde yatsın...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...
Yakişmiyor böyle umut dolu insanlara ölüm nur içinde yatsin yeri mekani cennet olsun başimiz sağolsun.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Lise sınıf arkadaşımdı. Yarın finalim olduğu için cenazeye katılamayacağım. Şoktayız...
Allah rahmet eylesin bende tanımam ama konusunu dün gibi hatırlıyorum çok sevinmiştim iyileşti diye ama şimdi tam tersi:( mekanı cennet olsun.
cok yazık :( ALLAH mekanını cennet eylesın
tanımam etmem ama okuyunca çok çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin, ateş düştüğü yeri yakar, ne desek boş. Keşke böyle olmasaymış.
Allah Rahmet eylesin.Cok uzuldum.Hersey bos bu fani dunyada...
Allah rahmet eylesin....
Allah rahmet eylesin Allah ailesine bol sabır versin
Arkadasın açtığı konuları hatırlıyorumda tanimasamda cok üzüldüm.kabullenmek zor Allah sevenlerine sabır versin
Cem kardeşimizin mekanı cennet olur inşallah, hayat çok kısa cidden ne zaman ne olucagını bilmeden yaşıyoruz ve kırıp üzdüklerimiz oluyor. Cem kardeşimizle cok kısada olsa muhabbettim olmuştu, allah ailesine sabır versin çok zor bir durum evlat acısı. :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Mekanı cennet olsun illet bir hastalık bende kanser atlattım cidden zor bişy :(