Şuan resmen yıkıldım!çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin.ailesine Allah sabır versin.
Printable View
Şuan resmen yıkıldım!çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin.ailesine Allah sabır versin.
başımız sağolsun ..
Allah rahmet eylesin. :(
Allah rahmet eylesin :(
İnanılır gibi değil ,insan kabullenmek istemiyor.ölüm hiç yakışmıyor 25 yaşında adama.
Çok üzücü ama elden birşey gelmiyor malesef :(
Başımız sağolsun,Allah günahlarına affetsin, mekanı cennet olsun inşallah.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin.
Allah'ın takdiri, biryerden sonra bu nankör hastalıklara yapacak birşey kalmıyor
mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin... :(
Sabah sabah 2 vefat haberi aldım..
Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin..
allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabır versin. ateş düştüğü yeri yakar. ailesi için çok ama çok zor bir durum. allah kimsye göstermesin.
Allah rahmet eylesin :(
Allah Rahmet eylesin:(
allah rahmet eylesin,diğer konuyu okudum insan kötü oluyor.Umuttu en büyük ilacı diyorlardı kaç hastada vardır bu adamdaki umut? mekanı cennet olsun inşallah, başını şişirmeye kıyamadığı annesine allah sabır versin.
Mekani cennet olsun
Allah gani gani rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin ailesine ve sevenlerine sabır versin :(
Allahım mekanını cennet eylesin, tüm taksiratını affedip kulum diyerek sahip çıktığı kullardan eylesin, ailesine de biz ne kadar sabır versin desekte asla tarifi olmayacak acıda cenabı hak yardımcıları olsun, bir fatiha yollayalım tüm konuyu okuyanlar..
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Bazen forumda gördükçe nasılsın?diye sormak istedim.. neyse dedim kendi kendime rahatsızlığını hatırlatıp, keyfini kaçırmayayım...
Allah taksiratını affetsin; mekanı cennet olur İnşallah.
allah rahmet eylesin meknai cennet olur inşallah
Allah rahmet eylesin Ruhuna Fatiha