-
allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun..
açtığı konuyu da okudum tekrar...
:(
işte arkadaşlar , burası böyle bir topluluk.. her ne kadar bazı yeni arkadaşlar bunu henüz kavrayamasa da , biz burada şaka değil yıllardır yazışıyoruz atışıyoruz gülüşüyoruz vs..vs..
ne olursa olsun belki yüzyüze görüşmüyor olsak da biz burada birbirimizi yıllardır tanıyoruz..
aramızdan birilerinin acı haberlerini almak hakikaten koyuyor..
burada iki satır ile rahmet eylemek kadar basit değil bu..
seninle hiçbir tartışmam olmadı , olamazdı da.. hakkım sana helal olsun , mekanın cennet olsun cem :(:(:(:(
-
allah rahmet eylesin.ailesine ve yakınlarına sabır versin
-
allah neyi uygun görüyorsa o oluyor...sağlıklı olsakta 1 saniye sonra başımıza ne geleceğini bilmiyoruz,çok genç bir arkadaşımız bizide üzen bu...yaşı başı geçmiş olsa içimiz bukadar buruk içinde olmazdı belkide...günde bin kez ölmektense bir sefer tam ölmek belkide kendisi için kurulmuş bir cümle...annesine babasına sabırlar versin,allah kimseye evlat acısı vermesin
allah rahmet eylesin
-
-
Mekanı cennet olsun rabbim yakınlarına sabır versin. :(
-
subaru hakkıda yazdıklarını okurdum. eski konulara bakıyorum, beklediği parçalar, planlar programlar hepsi uçup gidiyor maalesef. çoğumuz hayatın koşuşturması içinde fani olduğumuzu unutuyoruz. kirayı vereyim, faturaları yatırayım diye çalışıp duruyoruz ama ne için?
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun :(
-
Allah rahmet eylesin mekani cennet olur inşallah
Geride kalanlara ALLAH sabırlar versin :(
-
-
Başımız sağolsun allah rahmet eylesin..
-
Allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin rabbim ins..
-
ALLAHIM mekanını cennet eylesin kalanlara sabır versın yası cok gencmıs
-
-
-
Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun.
-
allah rahmet eylesin çok üzüldüm.. offf :(
-
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.Goruyordum ara sıra yazdıklarını üzüldüm.
-
Allah rahmet eylesin illet hastalık 1 ay önce kuzenimide aldı aramızdan yakınlarına da sabır versin Rabbim
-
allah rahmet eylesin, günahlarını affetsin, toprağı bol olsun , yakından tanımasam bile çok üzüldüm, şok oldum :(
subaru'su için konuşuyorduk facebook'ta kendisiyle. hastalığından dolayı uğraşamadığını, sanayiye gidip uğraşmanın artık çok zor olduğunu, ucuz bir fiyata vereceğini söylüyordu. ortak bir fiyat için de anlaşmıştık hatta, parayı denkleştirmeye çalışıyordum. yazık, çok üzüldüm duruma :(
-