mekanı cennet olsun,ALLAH geride kalanlara sabır ve metanet versin.. :(
Printable View
mekanı cennet olsun,ALLAH geride kalanlara sabır ve metanet versin.. :(
allah rahmet eylesin
Arkadaşımızı hiç tanımam forumda da pek denk gelmedik diyebilirim ama şu iki konuda yazılanların tamamını okudum hepsine baktım, baktıkça için acıdı duygulandım
belki Yaşama tutunduğu umutlu sözlerinden belkide her ne olursa olsun vazgeçmeyip savaşmasındandır ama onurunda yorumunu okuduktan sonra gözlerim doldu tutamadım kendimi bende annemi çok severim ve ona asla kıyamam... Allahım onunda ailesine kalanlarına sabır ihsan eylesin mekanı cennet olur inş.
Allah kimseyi evlat yada aile acısıyla sınamasın inş. Hayat bir nefes kadar kısa
Allah kardeşimize rahmet eylesin böyle hastalıklar düşmanımın başına vermesin çok zor ve diycek hiçbirşey yok tanımasamda çok ama çok üzüldüm Allah nur içinde yatırsın..
Allah rahmet eylesin
ALLAH rahmet eylesin. Geride kalanlarına sabır versin :(
Ben şu an şoktayım sürekli pm leşirdik hastalığı ne durumda diye hep iyiyim derdi keşke fırsatım olsa da gelsem Ankara'ya.. Allah rahmet eylesin ne diyeceğimi bilemiyorum :(
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Gerçekten çok kötü , üzücü bir olay :(
allah gani gani rahmet versin..
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,Allah yakınlarına,dostlarına,sevdiklerine sabır versin :( :( :( :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...Gercekten çok üzücü bir durum ..Allah geride kalanlara sabır versin
:( Allah rahmet eylesin....
Çok efendi adamdı...Mekanı Cennet olsun...
Allah rahmet eğlesin :o
allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun:(
ALLAH rahmet eylesin veya bunun gibi birkaç farklı temenniden başka elden ne gelir artık?
bu kadar umut dolu gencecik bir kardeşimizi kaybettiğimizi öğrenmek inanın aklımın alamadığı bir şey, gözlerim doldu birden, halbuki tanımazdım da kendisini ama yukarıdaki yazısını okuduktan sonra içimden kahır etmeden duramadım!
Mekanın cennet olsun inşallah..
Mekanı cennet olsun..
Cok soguktu bugun ankara.. Golbasina defnedilirken dahada bi usuduk cemin yaninda.. Nur icinde yat kardesim