Başımız sağ olsun çok ama çok üzüldüm :( Aynı hastalığa yakalanmış olan akrabama büyük yardımları olmuştu :(
Allah mekanını cennet eylesin nur içinde yatsın...
Printable View
Başımız sağ olsun çok ama çok üzüldüm :( Aynı hastalığa yakalanmış olan akrabama büyük yardımları olmuştu :(
Allah mekanını cennet eylesin nur içinde yatsın...
Kendi halinde bir arkadaştı şok oldum ailesine sabırlar diliyorum Allahım mekanını cennet etsin..
Çok üzüldüm gerçekten :( allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ailesine ve yakinlarina sabır diliyorum :(
Allah rahmet eylesin yau, akşam akşam moralim yerle bir.
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bu ecelin sırası yok kimi gencecik gidiyo kimi gitmek bilmiyo :(
Allah rahmet eylesin çok zor bi durum
Allahım ailesine sabır versin :(
Hayatinin baharinda hemde. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Ailesine sabir ver yarabbim.
En çok neye üzgünüm biliyor musunuz? Tork'ta kaç kez denk geldik , sonrasında 1-2 ticaretim oldu , parça aldık verdik. Hep hayali vardı. GC8'ini yapacaktı. Bir sürü parça aldı. Kullanacak vakti bile olmadı çocuğun.
İnanın çok üzgünüm... Gencecik adam ....
allah mekanını cennet etsın gerıde kalanlara buyuk sabırlar versın allahım
haydaaa.. daha haftasonu konuşmuştuk telde:S şoktayım ya allah rahmet eylesin. yrn cenazeye gelmeye çalışıcam
ALLAH rahmet eylesin, of ki ne of
vay anasını yaaa :( Allah rahmet eylesın ailesine sabır versin :(
Allahım ailesine sabır versin. Mekanı Cennet olsun kardeşimizin. Başımız Sağolsun.
Allah rahmet eylesin gc8ine yaptıkları için muhabbetimiz olmuştu aklıma geldi şimdi daha bir kötü oldum Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Geride bıraktıklarına Allah sabır versin.
allah rahmet eylesin gencecik bi kardeşimizmiş ailesine sabır diliyorum allah yardımcıları olsun
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah :S